Esileht Tööelu, raha ja seadused. Palju te palka saate?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 173 )

Teema: Palju te palka saate?

Postitas:
Kägu

Miks seda pole viisakas küsida? Ja miks sellele küsimusele ei ole ka viisakas ausalt vastata? Samas räägitakse sellest et paljud töökohad on alatasustatud. Või streigitakse madala töötasu pärast.

+6
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siis sul imelikud tuttavad/sõbrad. Mina oma sõpradega julgen ja räägin ausalt, eriti nendega, kellega oleme sarnasel alal.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Isegi kodus ei räägi palgast, veel vähem võõrale. Siiani on ilusti piisanud. Jälgin ka seda, kellele ja millele oma raha kulutan. Näiteid: saan ilusti hakkama ilma guessita, ei osta poest asju, mis teevad mu organismi haigeks, ei käi raha eest juristidelt nõu küsimas. Tööl ei käi aega täis tiksumas.

+4
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Isegi kodus ei räägi palgast, veel vähem võõrale. Siiani on ilusti piisanud. Jälgin ka seda, kellele ja millele oma raha kulutan. Näiteid: saan ilusti hakkama ilma guessita, ei osta poest asju, mis teevad mu organismi haigeks, ei käi raha eest juristidelt nõu küsimas. Tööl ei käi aega täis tiksumas.

Müstika, kuidas saab pika kommenraari kirjutada ilma, et see ühtegi serva pidi teemasse läheks. Ilmselt töö ka selline, kus tuleb pigem vahtu suust välja ajada, selmet konkreetselt ja otse vastata. Ilmselt mõne mõttetu köögitarviku või muu jubina müüja.

Miks pole viisakas küsida?
Eks paljud häbenevad väikest palka ja sellega seoses haridust ning viitsimatust enda eluolu parandada.
Paljud ei soovi tähelepanu alla sattuda, à la näe, ostis jälle uue x.
Paljud ei pea vajalikuks isiklikke asju arutada.
Paljudel on vailimisnõue.
Jne.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks seda pole viisakas küsida? Ja miks sellele küsimusele ei ole ka viisakas ausalt vastata? Samas räägitakse sellest et paljud töökohad on alatasustatud. Või streigitakse madala töötasu pärast.

Neto 1460

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Bruto 1450

Neto 1225

Riigitöötaja ja juba anti mõista, et niipea ei tõuse enam. Palk on naeruväärselt madal selle töö eest ja kaalun tõsiselt mujale minemist.

Alati räägitakse, et riigitöötajad teenivad ju hästi, aga reaalsus on, et enamus teenib alla 1500 bruto.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Müstika, kuidas saab pika kommenraari kirjutada ilma, et see ühtegi serva pidi teemasse läheks. Ilmselt töö ka selline, kus tuleb pigem vahtu suust välja ajada, selmet konkreetselt ja otse vastata. Ilmselt mõne mõttetu köögitarviku või muu jubina müüja. Miks pole viisakas küsida? Eks paljud häbenevad väikest palka ja sellega seoses haridust ning viitsimatust enda eluolu parandada. Paljud ei soovi tähelepanu alla sattuda, à la näe, ostis jälle uue x. Paljud ei pea vajalikuks isiklikke asju arutada. Paljudel on vailimisnõue. Jne.

Kas sama suur müstika ja ajuvaba nagu kondoomita seksimine ja hivi levik Eestimaal? Siis on küll müta- müta müstika. Ilmselt töö jah mul selline, kus manipuleerida ei lase igal vahuküsijal. Mis teed teise inimese palganumbriga? Palk peab suur olema, peab olema eks, hästi suur, suur nagu maasturauto. Siis ei ole häbi ja näitab mõne jaoks haridust isegi.  à la,  à la ,  à la .  Said ka väikse rahamaigu musi sisse? ja nüüd on  à laaaaa.

+1
-20
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Miks sa kodus ei räägi? Ja Guess ongi vaese inimese kaubamärk.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

3300 bruto. Minu jaoks ei ole tabu rääkida ja ei saa ka aru sellest, miks tööandjad varjavad tööle kandideerides palka kuni viimase hetkeni. Austan tööandjaid, kellel on palgad asutusesiseselt avalikud. Riigisektoris on läbipaistvus nagunii hea ja palgad kõigile nähtavad.

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peaks kodus rääkima palgast? Kuidas minu palk abikaasasse puutub või abikaasa palk minusse? Meil on erinev töö.  Milline totrus on rikka kaubamärk. Iga kaubamärk tahab inimestelt raha kätte saada.

+1
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks pole viisakas küsida? Eks paljud häbenevad väikest palka ja sellega seoses haridust ning viitsimatust enda eluolu parandada.

Mulle tundub, et minu palk pole kah kuigi suur. Perekoolikad teenivad rohkem. Tulen palgaga välja, vaeseks end ei pea. Aga arvan, et paljude meelest on see palk häbenemisväärselt väike.
Ja nüüd ei teagi, kas peaks häbenema haridust või viitsimatust või hoopis suutmatust? Enam kõrgemat haridust siin riigis ei anta, viitsimatuse käes ei kannata, aga suutmatus on iseteema. Mul on palju perekondlikke kohustusi, mis seavad karjääritegemisele piiranguid. Näiteks ei saa ma igapäevaselt Tallinnas kontoris kohal olla. Ma ei saa nädalas oluliselt rohkem kui 40 tundi töötada. Lähetusse minek tähendaks iga kord suurt organiseerimist isiklikus elus.
Milleks ma peaksin kellegagi hakkama lahkama, miks minusugune on nii saamatu, et rohkem ei teeni?
Küsida võib palga kohta ikka, vastan näiteks, et saan palka piisavalt.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks seda pole viisakas küsida? Ja miks sellele küsimusele ei ole ka viisakas ausalt vastata?

Sõpradega või oma pereliikmetega ikka räägime sellest. Aga kui mõni võõras lendaks peale jutuga, et kui palju sa palka saad, siis ilmselt ei sooviks sellesse vestlusesse laskuda.

Väga palju sõltub ju ka sellest kes küsib, miks küsib, mis olukorras küsib. Niisama rahast rääkima hakkamine ei ole selline niisama seltskondlik vestlus.

Mul on üks sõbranna (abielus, kaks last), kes on miskipärast veendunud, et mina teenin temast palju rohkem (üksikema, üksik, üks laps, ei ole mingis suhtes, lapse isa rahaliselt ei toeta). Tegelikult ma teenin umbes sama palju kui tema, AGA tal on lisaks passiivne tulu mida mul ei ole ja lisaks mees, keda mul ei ole. Ma isegi ei oska aimata, miks ta arvab, et oleme rahaliselt samas seisus. Ma olen ettevõtja, tema riigitöötaja. Ju vist arvab, et saab väga vähe palka. Olen püüdnud mitte laskuda sellesse vestlusesse, kui palju mina teenin, aga ma tean, et ma kindlasti ei saa suuremat sissetulekut kui tema. Ta ei ole valmis seda uskuma. Ausaltöeldes ma ka ei tea, mis tema eesmärk on kui ta mu rahaasjade kohta küsib. Kohtume harva, ei pea iga kord seda vestlust pareerima.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peaks kodus rääkima palgast? Kuidas minu palk abikaasasse puutub või abikaasa palk minusse? Meil on erinev töö.  Milline totrus on rikka kaubamärk. Iga kaubamärk tahab inimestelt raha kätte saada.

Ehket sa pole mitte peast soe ainult siin, vaid imelik ka kodus? Kaks võõrast hakkasid koos elama, oma HIV-jutte veeretama. Nii põnev elu.

+5
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehket sa pole mitte peast soe ainult siin, vaid imelik ka kodus? Kaks võõrast hakkasid koos elama, oma HIV-jutte veeretama. Nii põnev elu.

Tead nii soojakas on peapiirkond läinud, et ega ei tahagi enam eestlane olla, no see hambad laiali süüdimatu pöialliisi. Eestlane on tasemelt nõrk, et ta ei saa arugi, mis on hiv ja ta ei oska süüa ja ta ei oska juua. Aga endast arvama on jube palju. Hivi tüsistusstega käpuli peanupu rohtu võtta- No niiii põnev elu! Palju õnne pöialliisid!

0
-12
Please wait...
Postitas:
Kägu

Tead nii soojakas on peapiirkond läinud, et ega ei tahagi enam eestlane olla, no see hambad laiali süüdimatu pöialliisi. Eestlane on tasemelt nõrk, et ta ei saa arugi, mis on hiv ja ta ei oska süüa ja ta ei oska juua. Aga endast arvama on jube palju. Hivi tüsistusstega käpuli peanupu rohtu võtta- No niiii põnev elu! Palju õnne pöialliisid!

Mis krdi dementset juttu sa ajad

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jaa- jaa, peale suguhaiguste diagnoosi on kõik dementsed jah. Keegi ei tea millestki midagi, keegi ühtäkki ei tea kuidas alumine ots mädanema hakkas. Statistikas ilusti kirjas, Eestimaal inimesed ei tea, kellelt nad nakkuse said. Mis teeme dementikute karjaga? miks need püksi-süüdimatud maksumaksjate kulul elavad? Vot milline põnev küsimus!

0
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peaks kodus rääkima palgast? Kuidas minu palk abikaasasse puutub või abikaasa palk minusse? Meil on erinev töö. Milline totrus on rikka kaubamärk. Iga kaubamärk tahab inimestelt raha kätte saada.

Kujuta ette, et enamus inimesi elab PERKONNANA ja seega ka muuhulgas teab elukaaslase/abikaasa sissetulekuid.

+12
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Temal on skisofreenia, mitte dementsus. Igas teemas pasundab.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võimalikud põhjused:

1) privaatsussoov;

2) enese võrdlemine teistega = ebamugavustunne, stress, pinged;

3) eelarvamused, hinnangud, järeldused, ebaõiglane kohtlemine.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kujuta ette, et enamus inimesi elab PERKONNANA ja seega ka muuhulgas teab elukaaslase/abikaasa sissetulekuid.

Sõltub kuidas vaadata, sinu jaoks perekonnaelu, minu jaoks sendiveeretajad.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Temal on skisofreenia, mitte dementsus. Igas teemas pasundab.

Aga teeme asja lihtsamaks, esitame väite, et kõik suguhaiguste põdejad ja aborditajad on skisofreenikud. Neil on midagi ühist, BINGO- veider käitumine!

+1
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga teeme asja lihtsamaks, esitame väite, et kõik suguhaiguste põdejad ja aborditajad on skisofreenikud. Neil on midagi ühist, BINGO- veider käitumine!

Sinul on tõesti veider käitumine ja eriline soov kõik teemad oma abordi ja suguhaiguste jutuga ära kaaperdada. Veel meeldib sulle suhtenõu anda ja alkohoolikuid manitseda. Lisaks pead oma lesbiarmukesest ka pidevalt jutustama. Saa ometi aru, et sa pole nii tähtis isik, et kõik teemad peab sinu isiklikuks jututoaks muutma.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõltub kuidas vaadata, sinu jaoks perekonnaelu, minu jaoks sendiveeretajad.

Kuidas teise inimese palga teadmine sendiveeretamisega seostub?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinul on tõesti veider käitumine ja eriline soov kõik teemad oma abordi ja suguhaiguste jutuga ära kaaperdada. Veel meeldib sulle suhtenõu anda ja alkohoolikuid manitseda. Lisaks pead oma lesbiarmukesest ka pidevalt jutustama. Saa ometi aru, et sa pole nii tähtis isik, et kõik teemad peab sinu isiklikuks jututoaks muutma.

Aga sina marineeri ja räägi, mis annab sulle teadmine kui kellegi palk on 1000-10 000 eurot. Kas sa tead mille eest maksti ja miks maksti? või huvitab sind ainult see palju teistel raha on. Mina ei anna kellegile mingit nõu, ei imesta ka enam millegi üle. Ainult enda ja oma pere heaolu on oluline, see et teine ennast alkoholiga tapab või hivis tahab olla ja selle juures rõõmus on, PALJU ÕNNE!

0
-8
Please wait...
Postitas:
Kägu

Aga sina marineeri ja räägi, mis annab sulle teadmine kui kellegi palk on 1000-10 000 eurot. Kas sa tead mille eest maksti ja miks maksti? või huvitab sind ainult see palju teistel raha on. Mina ei anna kellegile mingit nõu, ei imesta ka enam millegi üle. Ainult enda ja oma pere heaolu on oluline, see et teine ennast alkoholiga tapab või hivis tahab olla ja selle juures rõõmus on, PALJU ÕNNE!

Sul pole mingit meest ega lapsi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas teise inimese palga teadmine sendiveeretamisega seostub?

Kuidas teise palga teadmine sinu elu torgib? mis see sulle annab?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sul pole mingit meest ega lapsi.

Järelikult sul ei ole aju. sorry!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

enamus inimesi elab PERKONNANA ja seega ka muuhulgas teab elukaaslase/abikaasa sissetulekuid.

Perekonnas ei teata mitte ainult abikaasa sissetulekuid, vaid ka teiste lähedaste pereliikmete omi.
nt ma tean, kui vähe mu ema-isa pensionit saavad ja püüan neid majanduslikult toetada. Samuti tean, kui suur on mu ülikooli kõrvalt tööl käiva poja palk  ja seetõttu ma ei anna talle juba aastaid mingit taskuraha, enamgi veel: ma kamandan teda vähemalt korra nädalas toidupoodi, et ta koju külmkappi süüa ostaks (oma raha eest), sest vanematekodus elades ja ise piisavalt teenides on normaalne, et ta kodustesse kuludesse panustab.
Hetkeseisuga meie pere brutosissetulek kuus minu 2 palka (4p nädalas KOV asutuses+ 0,2 kohta erafirmas)+poja palk (0,85 kohta)+mehe töötuskindlustushüvitis natuke alla 6 tuhande kuus. Ära kulutame sellest elamiseks umbes poole.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Järelikult sul ei ole aju. sorry!

Pidid magama ju minema, teises teemas ütlesid. Äkki lähed siis magama ja lõpetaks selle teemavälise jura ajamise.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pidid magama ju minema, teises teemas ütlesid. Äkki lähed siis magama ja lõpetaks selle teemavälise jura ajamise.

Mis sul ikka enam öelda on, ainult möla tahad ajada. Sellist väsitavad jampsi. Terviseteemas ütlesin, kui oled palavikutaja, tee endale teene ja mine hiv testi.  Ütlesingi nii, ära maga, ärka üles ja käi testis.

0
-5
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 173 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Palju te palka saate?