Esileht Tööelu, raha ja seadused. Palju te palka saate?

Näitan 23 postitust - vahemik 151 kuni 173 (kokku 173 )

Teema: Palju te palka saate?

Postitas:
Kägu

Loomulikult ei pane ta midagi kõrvale, miks peaks? Te tavaliste sissetulekutega ühisvaramutid panete või?

Mina loomulikult panen, kuigi meil ongi mehega ühine elu, mitte ma ei ela mehe käpa all. Arvata on, et see sinu unistuste järgi miljonärimutt näeb neid miljoneid nagu oma kõrvu.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus ta aus värk siis on, kui naisel pidi olema miljoneid. Ja nüüd peab 10 aastat sente veeretama, et mingi veerand miljonit kõrvale panna, millega ei sa juba praegu endale eluasetki osta, 10 aasta pärast üldse mitte midagi. Samal ajal mees ei pea kellelegi aru andma, mis ta vara ja sealhulgas selle ühisvaraga teeb ja kuidas seda käsutab. Täiesti haige elu ja aususest on asi kaugel. Siin räägitakse, kui hästi see naine elab ja kui võrdne kõik on. Ei ole.

Mees selle vara on teeninud, loomulikult tema selle üle ka otsustab.

Tegu on ju ÜHISvaraga, pole vahet kes selle teenis, lahutuse korral on pool naise oma.

Ja kui valida, kas elada lahusvaraga 2000€ kuusissetulekuga ja varadeta või ühisvaraga, kui varade väärtus on 10 miljonit, siis poleks küsimustki, iga kell eelistaks ühisvara.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegu on ju ÜHISvaraga, pole vahet kes selle teenis, lahutuse korral on pool naise oma.

Seda ta veel ei tea, küll neid ühisvaralisi nähtud, kelle puhul asjad teisiti keeravad. Ja kui tal oma eluajal pole seda võimalik käsutada, kõik on mehe käpa all, mis kasu tal sellest varast on sinu arust? Mina kogun raha, et see annaks mulle vabaduse ja turvatunde, aga mis selle proua elus on? Sõltuvussuhe ja ise mitte midagi otsustada ega valida ei saa. Kaua sa jaurad, sinu arust on mingid illusoorsed miljonid sellist elu väärt, minu jaoks mitte. Tahan oma elu üle siin ja praegu otsustada.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina loomulikult panen, kuigi meil ongi mehega ühine elu, mitte ma ei ela mehe käpa all. Arvata on, et see sinu unistuste järgi miljonärimutt näeb neid miljoneid nagu oma kõrvu.

Neil on samamoodi ühine elu. Ainuke vahe, et raha pärast ei pea tööl käima vaid saab teha seda, midaiganes soovid. Aega selleks on ning rahalisi piire pole.

Sul, nagu aru saan, on siis mehe kontodele kaart ja temal sinu omadele, et jumala eest saaks koguaeg vahtida, palju raha on? 😀

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda ta veel ei tea, küll neid ühisvaralisi nähtud, kelle puhul asjad teisiti keeravad. Ja kui tal oma eluajal pole seda võimalik käsutada, kõik on mehe käpa all, mis kasu tal sellest varast on sinu arust? Mina kogun raha, et see annaks mulle vabaduse ja turvatunde, aga mis selle proua elus on? S

Sinu kogutud rahast on pool mehe oma, kui lahku lähed. Vaata, et soki sisse ikka peidad.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui valida, kas elada lahusvaraga 2000€ kuusissetulekuga

Mhmh, sellest 2000 ei pea maksma ühtki arvet, toitu ega kütust. Kohvitad maha või käid kinos või annetad ära.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Panna 20 aastat järjest kõrvale viimne kui sent, mis mehelt pudiseb ja see on siis ihaldusväärne elu?

Loomulikult ei pane ta midagi kõrvale, miks peaks? Te tavaliste sissetulekutega ühisvaramutid panete või?

Minul pole mingit ühisvara ja kõrvale panemisest rääkis too miljonäriproua elu kiitja. Kuidas aastaid järjest kõik mehelt saadav raha kokku koguda.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oot, alguses oli jutt, et naine lebotab vaid kodus ja elu on lill. Nüüd tuleb välja, et miljonärist mees nõuab nende sandikopikate eest veel naiselt perefirmas töötamist ka?

Tahaks kohe näost näha sinusugust troppi, päriselt ka.

Ha-haa, mis sa selle teadmisega pihta hakkad siis? Kas fantaasia hea elu kirjeldamisest sai otsa?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui valida, kas elada lahusvaraga 2000€ kuusissetulekuga ja varadeta või ühisvaraga, kui varade väärtus on 10 miljonit, siis poleks küsimustki, iga kell eelistaks ühisvara.

Kuigi seda raha mitte kunagi reaalselt ei näe ja selle üle kontrolli ei oma? Tõesti huvitav eelistus.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Neil on samamoodi ühine elu. Ainuke vahe, et raha pärast ei pea tööl käima vaid saab teha seda, midaiganes soovid. Aega selleks on ning rahalisi piire pole.

Ennist just ütlesid, et naine peab perefirmas töötama.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

30 miljonit vara peaks teenima iga aasta 10% juurde ehk 3 miljonit aastas, 250,000 kuus.

2000 oleks mõistlik saada mehelt, kes teenib 20,000 kuus. Ilmselt on sul selle vara numbriga midagi valesti läinud ja see inimesi naljatama ajabki.

Neil, kellel vara on üle 10 miljoni, on ikkagi juba täiesti erinev elustiil. 2000 kulutatakse kuus isiklikule assistendile või aednikule. Elustiili-inflatsioonist pole seni veel keegi pääsenud, kuigi vaesed kujutavad ette, et ei nemad miljonärina suvaliselt kulutama ei hakkaks. Isegi kui see naine on selline hall hiireke, kes ei kuluta kosmeetika ja hoolduste peale, on ikka muid tegevusi ja hobisid, mis rohkem raha neelaks. Ikka tuleb kutse golfiklubisse, sõbranna heategevusgalale annetus teha, tahaks proovida sukeldumist, võtta joogaõpetaja kursus jne jne. 2000 eurot kuus lööb laiaks tavaline väikeärimehe bimbo oma meigipudinate peale ja on seejuures õnnelik, et nii haljale oksale sai.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sul, nagu aru saan, on siis mehe kontodele kaart ja temal sinu omadele, et jumala eest saaks koguaeg vahtida, palju raha on? 😀

Miks peaks olema mehe kontode kaart, kui inimesel on iseendal vara ja sissetulek, mida käsutada? Imelik, et see mõte nagu kordagi pähe ei tule, ikka mees ees ja mees taga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda ta veel ei tea, küll neid ühisvaralisi nähtud, kelle puhul asjad teisiti keeravad. Ja kui tal oma eluajal pole seda võimalik käsutada, kõik on mehe käpa all, mis kasu tal sellest varast on sinu arust? Mina kogun raha, et see annaks mulle vabaduse ja turvatunde, aga mis selle proua elus on? S

Sinu kogutud rahast on pool mehe oma, kui lahku lähed.

Ega pole ikka küll.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui valida, kas elada lahusvaraga 2000€ kuusissetulekuga

Mhmh, sellest 2000 ei pea maksma ühtki arvet, toitu ega kütust. Kohvitad maha või käid kinos või annetad ära.

Vähemalt saab ise valida, kas ostab kohvi või toitu või kütust või kõiki neid korraga. Ei pea kellelegi aruannet esitama ja kelleltki midagi nuiama.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainuke vahe, et raha pärast ei pea tööl käima vaid saab teha seda, midaiganes soovid. Aega selleks on ning rahalisi piire pole.

Mina ei tea, kas see on mingi tore asi. Ma nimelt ei usu, et need teise inimese (mehe) rahas suplevad ja jõudeelavad naised üldse midagi teha soovivad. Igavus ja päevarutiin tekib kiiresti. Ma ei usu, et sellistel naistel mingeid tohutuid kõikehõlmavaid hobisid on peale arulageda šoppamise, trenniskäimise ja iluteenuste kasutamise, mis varem või hiljem viib vaimse frustratsioonini. Need naised on sisimas tühjad ja õnnetud, isegi kui nad hetkel seda ise ei arva ega tunnista.

Mõnus on olla iseseisev, kõva haridust ja kõva elukutset omav naine, kes teenib ise väga hästi. Mina olen selline naine ja ühegi miljonäri rahakoti vastu ma oma iseseisvust vahetada ei soovi. Ühegi rahakoti vastu peale enda oma ma huvi ei tunne. Elu on ilus, pingevaba, kohustustevaba ja riskivaba. Miljonärid mind ei huvita.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peaks olema mehe kontode kaart, kui inimesel on iseendal vara ja sissetulek, mida käsutada? Imelik, et see mõte nagu kordagi pähe ei tule, ikka mees ees ja mees taga.

Ma arvasin, et sul ka ühisvara, kui siin nii juögelt sõna võtad. Sul ju hoopis teine keiss, peadki ninast vere välja pingutama, muidu sured nälga ja oled paljas.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

on ikka muid tegevusi ja hobisid, mis rohkem raha neelaks. Ikka tuleb kutse golfiklubisse, sõbranna heategevusgalale annetus teha, tahaks proovida sukeldumist, võtta joogaõpetaja kursus jne jne. 2000 eurot kuus lööb laiaks tavaline väikeärimehe bimbo oma meigipudinate peale ja on seejuures õnnelik, et nii haljale oksale sai.

Oeh, kordan siis veelkord. Kõik vajalikud asjad maksab mehe kaardiga. Mehe kaart on tema käes. Jah on golf, surf, eratreener, kallid aksessuaarid, ainult märgiriided, koristaja, kursused, enesearendus. 3000 läheb igakuiselt mehe poolt naise kaardile majapidamisrahaks ehk toit koju. Et siis häirib, et kaart pole tema nimeline? Mis sest, et ühisvara ja vahet ju pole.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvasin, et sul ka ühisvara, kui siin nii juögelt sõna võtad. Sul ju hoopis teine keiss, peadki ninast vere välja pingutama, muidu sured nälga ja oled paljas.

Miks peaks naine nina verest välja pingutama, kui mehe rahakoti peal ei saa elada? Kas ühisvara ongi sinu meelest ainus viis naise jaoks midagi üldse omada? Kõikide naiste elusid ei tasu enda ja oma sõbranna põhjal hinnata.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

on ikka muid tegevusi ja hobisid, mis rohkem raha neelaks. Ikka tuleb kutse golfiklubisse, sõbranna heategevusgalale annetus teha, tahaks proovida sukeldumist, võtta joogaõpetaja kursus jne jne. 2000 eurot kuus lööb laiaks tavaline väikeärimehe bimbo oma meigipudinate peale ja on seejuures õnnelik, et nii haljale oksale sai.

Oeh, kordan siis veelkord. Kõik vajalikud asjad maksab mehe kaardiga. Mehe kaart on tema käes. Jah on golf, surf, eratreener, kallid aksessuaarid, ainult märgiriided, koristaja, kursused, enesearendus. 3000 läheb igakuiselt mehe poolt naise kaardile majapidamisrahaks ehk toit koju. Et siis häirib, et kaart pole tema nimeline? Mis sest, et ühisvara ja vahet ju pole.

Kui mehe kaaart niikuinii naise käes on, miks seda komejanti näruse majapidamisrahaga on vaja mängida?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et siis häirib, et kaart pole tema nimeline?

Kaart tema nimeline? Venelane oled v? Ei imestaks, sest ainult slaavi naised võivad tänapäeval veel sellisest kenasti soorollideks jagatud šovinistlikust elustiilist vaimustunud olla.

Aga mitteisikliku kaardi omamine häiriks küll, kui tean, et mul ühtegi privaatset kulutust ei saa olla ja mehel on võimalik kõigega kursis olla, kuhu oma raha panen.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peaks naine nina verest välja pingutama, kui mehe rahakoti peal ei saa elada? Kas ühisvara ongi sinu meelest ainus viis naise jaoks midagi üldse omada? Kõikide naiste elusid ei tasu enda ja oma sõbranna põhjal hinnata.

Enda? Ei, minul endal pole ühisvara. Minu tingimus abielludes oli lahusvara. Mul on seda vara ja passiivtulu piisavalt, pole vaja hakata segama ning teistele vilju jagama.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enda? Ei, minul endal pole ühisvara. Minu tingimus abielludes oli lahusvara. Mul on seda vara ja passiivtulu piisavalt, pole vaja hakata segama ning teistele vilju jagama.

Aga hirmsasti haibid seda mehest sõltuvat elu. Proovi kuidagi otsusele jõuda iseendas.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohutav elu. Õudne. Kas sellised naised on päriselt olemas?

+1
-1
Please wait...

Näitan 23 postitust - vahemik 151 kuni 173 (kokku 173 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Palju te palka saate?