Esileht Ajaviite- ja muud jutud Moderaatorid, palun kustutage see teema!

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 293 )

Teema: Moderaatorid, palun kustutage see teema!

Postitas:
Kägu

Olen ka meile saatnud, et see teema kustutatakse.

+17
-14
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 98 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Aitäh hea inimene, kes sa juba keset ööd pisikese heateo tegid! Ma ei arvanud, et siin kedagi peale minu veel unetut ongi. Aitäh kogu südamest!

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleksid võinud ikka varem selle teema teha. Siis oleksin saanud suurema summaga toetada. Praegu on juba kogu raha jõulukinkidele kulunud. Ma tunnen sulle südamest kaasa ja väga loodan, et sa võlgadest vabaks saad ja elus uue võimaluse õnnelik olla! Lugedes su lugu, sain ma aru, et mul on ikka julmalt vedanud kõigega.

+10
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Selles vanemas teemas kirjutasid, et võla suurus on 6500, nüüd juba üle 16 000. Kuidas see võlg nii suureks on läinud? :-O

+14
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma kannaks sulle otse pangakontole aga igasugu muud keskkonnad on minu jaoks ebaturvalised. Ma pole kindel, et raha läheb õigele inimesele. Äkki saaks kuidagi ikka konto nr ja nime, saaksid ehk rohkem abi.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma kannaks sulle otse pangakontole aga igasugu muud keskkonnad on minu jaoks ebaturvalised. Ma pole kindel, et raha läheb õigele inimesele. Äkki saaks kuidagi ikka konto nr ja nime, saaksid ehk rohkem abi.

Yaga on turvaline küll, aga võtab siiski oma protsendi. See on ju ostu- müügi keskkond.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina kannaks ka pigem otse kontole, palju küll kanda ei saa, aga ehk oleks abiks ikka. Kas see oleks reaalne variant, et kui ma kirjutaksin oma päris nime alt sulle meilile ja saaksin sinu konto numbri?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina kannaks ka pigem otse kontole, palju küll kanda ei saa, aga ehk oleks abiks ikka. Kas see oleks reaalne variant, et kui ma kirjutaksin oma päris nime alt sulle meilile ja saaksin sinu konto numbri?

Mind huvitaks ka, kannaksin ka pigem otse.

Ma olen pidanud kunagi oma esimese lapse surnult sünnitama.
Olen olnud nii suurtes võlgades ja depressioonis, et nendest välja pääsemine tundus ilmvõimatu.
Need kaks asja polnud minu puhul küll omavahel seotud, aga usun, et mõistan Su emotsioone.
Ma tahaksin Sind natukene aidata, aga eelistaksin seda teha arveldusarvele (Yagas peab konto tegema, mida ma ühekordse põhjuse pärast ei tahaks teha, pluss Sina pead maksma neile vahendustasu).

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaevalt, et petis (või siis ka lihtsalt ise oma hädades süüdi olev luuser) oma nime ja kontot avalikult üles riputada julgeb.
Oma eelmises teemas ju tunnistab isegi, et on oma raha lihtsalt ise “maha mänginud”.

Kuna Eesti on väike, siis leiduks kohe mõni kaugem tuttav, kes julgeks ka siin välja öelda, et “oli seda uut mobiili nüüd kiirlaenuga ikka osta vaja” jne.

+10
-13
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 21 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ehk saad siit blogist abi, kuidas oma võlgadest selge ülevaade saada:

https://volglane.blogspot.com/

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna ma tean, mis olukorras sa oled, mitte kûll vôla pàrast aga tean mis on sûnnitada vàike ingel, selle môju Ja emotsioone siis ma toetasin sind. Ma loodan, et see on koht kus abi làks ôigesse kohta Ja sa saad varsti kergemalt elada.
Yaga keskonnas kûll % làheb keskonnaloojale aga ûlejaanud tuleb ikka sulle.
Ilusat jõuluaega!

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on 20 000 kodulaenu tagasi maksta ja ema hooldekodus.

Äkki viskad sina mulle kümneka?

+14
-33
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Selleks, et viiviste/intresside arvestamine peatuks – on vaja kuulutada välja eraisiku pankrot. Siis saad rahulikult võlgade kustutamisega tegeleda.  Ka kohtutäiturid annavad oma asjad üle ja sealt ei teki enam nende menetlusega kulusid juurde. Siit 5 ja 10 euro kaupa saad kustutada vaid väikest osa võlga, samas viivised tiksuvad edasi.

+16
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

kas su laps on ka surnud?

+6
-25
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas võlanõustajad ei andnud nõu kuulutada välja eraisiku pankrot? Sa ei jõua elades neid võlgu ära maksta, kui viivised ei peatu. Kindlasti on vaja saada viiviste edasitiksumine kinni. Tegele sellega kohe, muidu maksame ju tühja auku!

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaevalt, et petis (või siis ka lihtsalt ise oma hädades süüdi olev luuser) oma nime ja kontot avalikult üles riputada julgeb. Oma eelmises teemas ju tunnistab isegi, et on oma raha lihtsalt ise “maha mänginud”. Kuna Eesti on väike, siis leiduks kohe mõni kaugem tuttav, kes julgeks ka siin välja öelda, et “oli seda uut mobiili nüüd kiirlaenuga ikka osta vaja” jne.

Just, seepärast ongi vaja teha otse ülekandega. Haigete lastele kogutakse nimega kontodele, kui inimene on tõesti nii hädas kui on kirjas (aga nutujutukesi oskab iga petis ka välja mõelda ja jõuluaeg on alati tore küsimise-aeg, me pole eriti palju edasi arenenud ajast, kus keskajal kirikuuste ees olid parimad kerjamiskohad), siis julgeb ta ka oma nimega olla siin, abi paluda ja võtta vastutus. Petis muidugi mitte. Olen nõus raha kandma, mind see mõni euro ei tee vaesemaks (kuigi enamasti annetan loomadele, sest nemad pole kuidagi oma hädades süüdi), aga ainult reaalsele kontole.

Mis on su reaalne plaan võlgadega hakkama saamiseks, palun seleta seda lähemalt? Kindlasti on sul võlagraafik, makseajastusedjms, palju sa ise kuus maksad ja palju on sul vahendeid, palk? Miks pole võlanõustaja soovitanud füüsilise isiku pankrotti välja kuulutada kohtus? Mis tulemusi andis võlgade ümberkujundamine? Mingite annetustega katad sa heal juhul jooksvad intressid mõneks ajaks, see ei aita.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui võlanõustajaga oled suhelnud, siis kas ta ei pakkunud üksikisiku pankroti võimalust?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kallis teemaalgataja! Ma tean, kui õudne kogemus on lapse kaotus, sest minu laps suri geenivea tagajärjel kahenädalasena. Tean, et praegu vajad sa praktilist abi võlgadega, kuid ka leina-ja traumakogemusega on sul vaja abi saada! Kas sa Facebookis oled ja kui oled, kas oled liitunud Inglilaste grupiga? Seal on emad, kes on kõik kaotanud oma lapse, ja see grupp on äärmiselt toetav ja empaatiline. Saad rääkida oma tunnetest ja raskustest ja tead, et lugejad on kõik samas seisus ja kõik need tunded on lugejaile arusaadavad.

Soovitan ka praegu, mitu aastat hiljem, minna veel psühhoteraapiasse. See on muidu kallis, aga perearsti saatekirjaga peaks saama tasuta.

Kui tahad minuga rääkida, siis ütle palun, kas võin sulle kirjutada (kas sellele anonüümsele aadressile, mille andsid?), ma olen ise praegu sügavas leinas ja tunnen, et saame teineteist toetada. Saaksin sulle üle kanda ka mõnikümmend eurot, aga tahaksin seda teha otse sinu kontole.

Häbeneda pole absoluutselt midagi, sest mõistan täielikult, kuidas lumepall sedamoodi veerema hakkab, nagu sul on hakanud. Ka minul on praegu väga raske igapäevaste asjadega toime tulla ja sõltuvuslikkus valu tuimestamiseks on kerge tulema. Ausalt, ma tean, mida see kogemus tähendab, me võime rääkida, kui soovid. Ka minul on suur süütunne, sest paljud olukorrad elus ongi erakordselt keerulised ja mitmekihilised, aga me ei ole süüdi! Kuula mind, sa ei ole süüdi selles, mis juhtus! Aga sa vajad abi ja ma tahaks sind toetada!

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Häbeneda pole absoluutselt midagi, sest mõistan täielikult, kuidas lumepall sedamoodi veerema hakkab, nagu sul on hakanud.

Häbeneda on KÕIKE, sest praegu pole mitte keegi üldse kindel, et mingi laps üldse kunagi oli/on, vblla on praegugi jne – see kõik võib olla ju väljamõeldis ja meetod pisara kiskumiseks.

Ja see Yaga leht on väga mugav võimalus lollidelt raha kätte saada.
On enne nii tehtud ja tehakse edaspidi.

PS. Poe juures kerjas kurttumm (vastav silt kaelas) raha ja kui talle öelda, et lähme auto juurde, tule kaasa, seal saad, siis “kuulmine” paraneb sekundiga ning lõpuks ütleb tumm isegi vblla “Aitäh”.

Läänes on petistest kerjused aastaid kasutanud annetajate rahakotiraudade avamiseks nälginud koeri ja lapsi; mingi ime, et nüüd on vint veel rohkem peale keeratud ja ka “surnud laps” mängu toodud.
Kes justkui oleks süüdi, et TA jäi tööst ilma ja raha üldse pole. Tavaliselt, aga on kogu asja taga hoopis alkoholisõltuvus.
Näiteks.

+18
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka laenud, söögi jaoks ei jätku  ja puudega laps kasvatada, keegi annaks paarkümmend eurot ?

+7
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kallis teemaalgataja! Ma tean, kui õudne kogemus on lapse kaotus, sest minu laps suri geenivea tagajärjel kahenädalasena. Tean, et praegu vajad sa praktilist abi võlgadega, kuid ka leina-ja traumakogemusega on sul vaja abi saada! Kas sa Facebookis oled ja kui oled, kas oled liitunud Inglilaste grupiga? Seal on emad, kes on kõik kaotanud oma lapse, ja see grupp on äärmiselt toetav ja empaatiline. Saad rääkida oma tunnetest ja raskustest ja tead, et lugejad on kõik samas seisus ja kõik need tunded on lugejaile arusaadavad.

Soovitan ka praegu, mitu aastat hiljem, minna veel psühhoteraapiasse. See on muidu kallis, aga perearsti saatekirjaga peaks saama tasuta.

Kui tahad minuga rääkida, siis ütle palun, kas võin sulle kirjutada (kas sellele anonüümsele aadressile, mille andsid?), ma olen ise praegu sügavas leinas ja tunnen, et saame teineteist toetada. Saaksin sulle üle kanda ka mõnikümmend eurot, aga tahaksin seda teha otse sinu kontole.

Häbeneda pole absoluutselt midagi, sest mõistan täielikult, kuidas lumepall sedamoodi veerema hakkab, nagu sul on hakanud. Ka minul on praegu väga raske igapäevaste asjadega toime tulla ja sõltuvuslikkus valu tuimestamiseks on kerge tulema. Ausalt, ma tean, mida see kogemus tähendab, me võime rääkida, kui soovid. Ka minul on suur süütunne, sest paljud olukorrad elus ongi erakordselt keerulised ja mitmekihilised, aga me ei ole süüdi! Kuula mind, sa ei ole süüdi selles, mis juhtus! Aga sa vajad abi ja ma tahaks sind toetada!

Oleksin väga tänulik, kui saan kellegagi, kes mõistab suhelda. Sotsiaalmeediat ma väga ei kasuta, sest alguses oli mul väga valus vaadata, kui üks või teine tuttav uuest pereliikmest pildi lisas ja kõikide teiste elu tundus mulle nii lihtne. Hiljem harjusin sellega ära, mul on siiani nii kergem. Muidugi mul on konto, kus ma saan tööga seoses asju vaadata. Palun kirjuta mulle volad@online.ee, ootan su kirja väga!

+4
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Häbeneda pole absoluutselt midagi, sest mõistan täielikult, kuidas lumepall sedamoodi veerema hakkab, nagu sul on hakanud.

Häbeneda on KÕIKE, sest praegu pole mitte keegi üldse kindel, et mingi laps üldse kunagi oli/on, vblla on praegugi jne – see kõik võib olla ju väljamõeldis ja meetod pisara kiskumiseks.

PS. Poe juures kerjas kurttumm (vastav silt kaelas) raha ja kui talle öelda, et lähme auto juurde, tule kaasa, seal saad, siis “kuulmine” paraneb sekundiga ning lõpuks ütleb tumm isegi vblla “Aitäh”.

Läänes on petistest kerjused aastaid kasutanud annetajate rahakotiraudade avamiseks nälginud koeri ja lapsi; mingi ime, et nüüd on vint veel rohkem peale keeratud ja ka “surnud laps” mängu toodud.

Kes justkui oleks süüdi, et TA jäi tööst ilma ja raha üldse pole. Tavaliselt, aga on kogu asja taga hoopis alkoholisõltuvus.

Näiteks.

Väga kahju, et sa nii arvad. Mina näiteks ei kujuta ette, kes sooviks enda surnud lapse kohta valetada, aga võib-olla sina suudaksid seda, kui sellise asja peale tuled.

Tahad ma saadan sulle pildid? Need on ainukesed asjad, mis mulle haiglast kaasa anti. Peale seda kui ma pidin veel käima nuttes poes, et tuua lapsele riided, milles neid tehakse, sest haiglasse olin ma sattunud šokis ja ette valmistamata. Lapse kohta ei läinud infot isegi mitte kuhugi andmebaasi, ainuke asi mida pakuti oli kaart sünniandmetega, mida ma sel hetkel ei suutnud vastu võtta. Mulle öeldi, et kuskil ei ole sellest jälge ja kui ma peaksin kunagi veel rasedaks jääma, siis ma pean ise sellest arstile rääkima, et ta teaks, et see pole mu esimene sünnitus.

Ma ei soovi oma nime avaldada, sest ma tean, et ongi inimesi, kes on uudishimulikud ja klatšijanulised ja ei mõista, mida sõnad inimesele teha võivad. Täpselt nagu sinu sõnadki praegu.

+5
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vastan ka teistele varsti pikemalt seoses võlgade ja plaaniga.

Praegu on pisike summa juba kogunenud ja ma ei oska seda tänu isegi mitte sõnadesse panna. AITÄH!

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Näiteks.

Väga kahju, et sa nii arvad. Mina näiteks ei kujuta ette, kes sooviks enda surnud lapse kohta valetada, aga võib-olla sina suudaksid seda, kui sellise asja peale tuled.

Tahad ma saadan sulle pildid? Need on ainukesed asjad, mis mulle haiglast kaasa anti. Peale seda kui ma pidin veel käima nuttes poes, et tuua lapsele riided, milles neid tehakse, sest haiglasse olin ma sattunud šokis ja ette valmistamata. Lapse kohta ei läinud infot isegi mitte kuhugi andmebaasi, ainuke asi mida pakuti oli kaart sünniandmetega, mida ma sel hetkel ei suutnud vastu võtta. Mulle öeldi, et kuskil ei ole sellest jälge ja kui ma peaksin kunagi veel rasedaks jääma, siis ma pean ise sellest arstile rääkima, et ta teaks, et see pole mu esimene sünnitus.

Ma ei soovi oma nime avaldada, sest ma tean, et ongi inimesi, kes on uudishimulikud ja klatšijanulised ja ei mõista, mida sõnad inimesele teha võivad. Täpselt nagu sinu sõnadki praegu.

Üsna kindlalt on andmed igasugustes andmebaasides.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eraisiku pankrotist on muidugi räägitud ja kuigi see tundus ka mulle alguses see, mille kohta olin uurinud ja juba ka plaanisin, siis tegelikkuses pole asi päris nii lihtne. Kohus ei pruugi sellise summaga üldse asja läbigi lasta, eriti nüüd kus ma käin ikkagi tööl. Pigem valin ma selle 10 aasta asemel selle, et ma ikkagi pingutan ja mul on lootust, et ma saan nendest lahti.

https://arileht.delfi.ee/news/uudised/asjatundja-pohjalik-selgitus-kui-moistlik-lahendus-on-kiirlaenudega-hatta-jaades-eraisiku-pankroti-taotlemine?id=88739535

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Näiteks.

Jah, tõenäoliselt arstide kuskil andmebaasis peab muidugi olema. Ka Eesti.ee portaalis on selle päeva kohta näha sissekanne, mida kiirabi kirja pani ja mida arst. Aga ametlikult mul pole last olnud. Seda osa ei näe järgmine arst, kui ta vaatab infot mu kohta. Seda ei näe ka mina. Nagu polekski olnud pisikest inimest. Seda pidasin silmas, vabandan kui kirjutasin arusaamatult.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan ka, et on.
Ehk siis sulaselge valetaja. Aina kahtlasemaks oma teemat siin kütab, sest ta ei ole vist just kõige teravama mõistusega petis.
Aga reeglina nad ei olegi – mõistus hakkab alles siis mingil määral tööle, kui raha joogi/mingi aine ostmiseks otsa on saanud.

+6
-6
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma arvan ka, et on.

Ehk siis sulaselge valetaja. Aina kahtlasemaks oma teemat siin kütab, sest ta ei ole vist just kõige teravama mõistusega petis.

Aga reeglina nad ei olegi – mõistus hakkab alles siis mingil määral tööle, kui raha joogi/mingi aine ostmiseks otsa on saanud.

Väga inetu sinust. Palun loe mu eelmist vastust.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga inetu sinust. Palun loe mu eelmist vastust.

Miks on inetu?
Sest selge on ju see, et sa oled petis, hämad ja valetad veel peale selle.

Oma “surnud lapsega” lihtsalt mängid lugejate südametunnistusel. Pole sul mingit last olnudki.
Aga jõuluaeg, kui selle kampaaniaga välja tulid, on muidugi sinu poolt hästi valitud. Siis ongi lollidel lihtsam annetada. Ja neilt raha kätte saada.

MIKS ma nii arvan? – Lihtne: sul pole nime.
Meeleheitel ja ausal inimesel vabalt oleks nimi avalik, sest tal oleks ükskõik.

PS. Sinu veinijoomine vihjab isegi pisut sellele, et sinu puhul on tegu sellesama Iluselu käoga. Kes sa nagu ketikoer unistasid end “aasal jäneseid taga ajavaks koeraks”, jõid enda elu ilusaks ja tegid lolle teemasid oma kujutletavast elust perekooli.
Üsna ebatõenäoline, aga tihti elus ainuke reaalsus. Aga nüüd pole isegi veniraha enam ja allesjäänud ajurakukesed hakkasid taas tööle.

+4
-12
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma igaks juhuks kirjutan, et ma kirjutan siia veidi hiljem oma võlgade kohta täpsemalt, kuidas nii suureks läks, mis on plaanid olnud, mida ära olen teinud. Selle jaoks lihtsalt on mul pikemalt aega vaja, et kõik kirja saada.

Ma tõesti palun, ma tean, et osadele inimestele annab see mingisuguse haiglase rahulduse, kui nad saavad inimesele halvasti öelda, aga kas seda on vaja? Mul ei ole niigi kerge neist asjadest rääkida, aga teate, kui vastikult valus see on, kui sind süüdistatakse petiseks? Kas tõesti usute, et keegi tahaks valetada oma lapse surma kohta?

+3
-11
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 293 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Moderaatorid, palun kustutage see teema!

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.