Sa ikka saad aru, et epikriisi täidavad erinevad arstid? Erinevad inimesed? Erinevad iniemsed, kes teevad seda vastavalt oma oskusele, väsimusele ja muule vastavalt? Miks sa võrdled enda suvalist joomapidu minu looga? Ma ausalt ei saa aru ja vabandan kui jälle kellelgi ülbe tundun, sest mis ma tegema pean? Laskma endale muudkui siin halvasti öelda?
Jah, aga rasedusest teadliku inimese epikriis algab sõnadega rase naine või on vähemalt kolmandaks lauseks välja toodud ka raseduse täpne suurus. Isegi kui sa seda ise peast ei tea ja rasedakaart jäi maha, siis kui sa oled korralikult arvel, siis see võetakse andmebaasist. Mitte ei räägita, et kõht näeb välja nagu rasedal ja rasedus on umbes 30 nädalane.
Samuti eriti raseda epikriisidesse märgitakse kindlasti, et vajadusel tarvitab seda ja seda. Mitte, et oled terve. Sa ei ole ju terve, kui sa vajadusel tarvitad ravimeid.
Aina enam hakkab tunduma, et su võlad on tekkinud kahtlasest elustiilist. Samamoodi jäid rasedaks kahtlase elustiili tagajärjel, esimest korda arsti juurde läksidki, kuna kahtlase elustiili ja raseduse mittejälgimise tõttu tekkisid kõhuvalud ja seetõttu tekkis enneaegne sünnitus. Ja nüüd kasutad seda manipulatsioonina. Andsin sulle leheküljed tagasi terve rea täiesti teostavaid soovitusi, kuidas võlgadest vabaneda. Võta ennast kokku ja ära nuru kaastunde abil teistelt raha.
Minu digiloos on mitu epikriisi, see oli esimene. Ma ei kavatsegi siin rohkem midgai jagada. See on lihtsalt haiglane.
No praeguse vastusega ju tõestasidki, et õigus on neil, kes ùtlevad, et jagatud epikriis kuulub naisterahvale, kes ei teadnud, et ta on rase. Seega senini puudus epikriisis sissekanne rasedusest /raseduse jälgimisest. Järgmistes sissekannetes on juba loomulikult rasedus detailselt märgitud, sest EMO arst ilmselgelt korraldas UH uuringu ja rasedus tuvastati.
Teine fakt. Kui sul on seisund, mis vajab kiiret sekkumist/ravimi manustamist sel määral, et töökaaslased seda teadma peavad, ei seisa mingil juhul epikriisis “varasemalt terve, ravimeid ei tarvita”. See lihtsalt ei ole võimalik, olgu epikriis pärit aastast 2005 või 2015.
Lisaks väidad, et kustutatud sõna asemel oli just seesama ravim? Võimatu.
Olen ise arst. Näinud ja kirjutanud tuhandeid epikriise.
Tõde on ju see, et kõnealuse epikriisi kirjutamise hetkel haiglasse sattununa polnud sa rasedust arvele võtnud (vastasel juhul oleks EMO arst raseduse fakti ja raseduse detailid saanud digiloost epikriisi kirja panna), lisaks tarvitanud misiganes liiki meelemürke (va ravimid) ja mingit kroonilist, ravimitega sekkumist vajavat haigust sul pole. Sest muudel juhtudel oleks epikriisi sõnastus hoopis teistsugune.
Muus osas ei kahtlegi, et need asjaolud tegid su shoki ja järgneva masenduse kordi hullemaks.