Esileht Hobinurk Palun kooginõu – milline kook ja kreem suhkrumassi alla?

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Palun kooginõu – milline kook ja kreem suhkrumassi alla?

Tahaksin proovida kaunistada ühte kooki teatud viisil, mis nõuab suhkrumassi kasutamist. Ma üldiselt ei armasta ei suhkrumassi ega martsipani, aga et laps soovib teatud kujundusega kooki, tuleb seekord suhkrumass kasutusele võtta.

Probleem on aga selles, et ma ei tea, missugune kook sinna suhkrumassi alla peita. Šokolaadikook, mis üldiselt lastele maitseb, on paraku tume ja kardan, et hakkab läbi suhkrumassi kumama. Soovitage mingit hea maitsega kooki, mis sobiks suhkrumassi alla. Teine probleem on selles, kas ja mida panna koogi peale suhkrumassi alla sidusaineks. Seal peab arvatavasti mingi rasvane kreem olema, aga jällegi – vahukoor ja võikreem ei maitse üldse! Kas toorjuustuga annaks sinna alla kreemi teha?

Kangesti tundub, et nende üliilusate kaunistustega tortide puhul peab paraku maitse osas kompromissile minema. Palun kinnitage, et on võimalik teha torti, mis oleks samaaegselt ilus ja maitsev 🙂

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 23.02 22:33; 06.03 17:15;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Küllap oled juba dr. Google abil mõtteid saanud, aga teiste käest kuuldud tarkus on, et enam-vähem ainsana sobib võikreem ( ise ei salli suhkrumassi).

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Jah, puhas võikreem on kõige kindlam, muud on liiga niisked suhkrumassi jaoks. Aga sokolaadikoogi võid vabalt sinna alla teha, kui või kreemi kiht on küllalt paks (ja ega see suhkrumassileht nüüd nii paberõhuke ka ei tule).

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Võikreem on kõige lihtsam ja piisab tegelikult väga õhukesest kihist. Ka suhkrumass ei pea sentimeetrise paksusega olema. Võikreemi asemel sobib ka ganache, aga see tuleb ka tume (kui just valgest šokolaadist ei tee)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.

Aga miks toorjuustukreem ei sobi? See ei ole ju nii niiske.

0
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 23.02 22:33; 06.03 17:15;
To report this post you need to login first.
Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )


Esileht Hobinurk Palun kooginõu – milline kook ja kreem suhkrumassi alla?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.