Tahaksin proovida kaunistada ühte kooki teatud viisil, mis nõuab suhkrumassi kasutamist. Ma üldiselt ei armasta ei suhkrumassi ega martsipani, aga et laps soovib teatud kujundusega kooki, tuleb seekord suhkrumass kasutusele võtta.
Probleem on aga selles, et ma ei tea, missugune kook sinna suhkrumassi alla peita. Šokolaadikook, mis üldiselt lastele maitseb, on paraku tume ja kardan, et hakkab läbi suhkrumassi kumama. Soovitage mingit hea maitsega kooki, mis sobiks suhkrumassi alla. Teine probleem on selles, kas ja mida panna koogi peale suhkrumassi alla sidusaineks. Seal peab arvatavasti mingi rasvane kreem olema, aga jällegi – vahukoor ja võikreem ei maitse üldse! Kas toorjuustuga annaks sinna alla kreemi teha?
Kangesti tundub, et nende üliilusate kaunistustega tortide puhul peab paraku maitse osas kompromissile minema. Palun kinnitage, et on võimalik teha torti, mis oleks samaaegselt ilus ja maitsev 🙂