Esileht Kasutajaabi ja mõtted Palun kustutada mõttetud kommentaarid

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Palun kustutada mõttetud kommentaarid

Postitas:
Kägu

Palun kustutada siin teemas kõik postitused, mille sisust on aru saada, et teemat pole korralikult läbi loetud, mis on lühikesed lahmivad kommentarid ja teemaalgataja vastused neile kommentaaridele. Palun puhastust selles teemaalgatuses!

0
-10
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Palun kustutada siin teemas kõik postitused, mille sisust on aru saada, et teemat pole korralikult läbi loetud, mis on lühikesed lahmivad kommentarid ja teemaalgataja vastused neile kommentaaridele. Palun puhastust selles teemaalgatuses!

Lase kogu teema kustutada, kustuvad vastused koos teemaga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, ma ei soovi kogu teema kustutamist vaid ainult mõttetute kommentaaride kustutamist.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, ma ei soovi kogu teema kustutamist vaid ainult mõttetute kommentaaride kustutamist.

Tõsta teema ajaviitesse ja hetkeliselt kahaneb arv kommijatest. Enamus ei viitsi kasutajanime alt vaielda. Tegelikult oli ajaviite ja muu juttude alla käiv teema rohkem kui tööelu rubriiki puutuv.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa ennast ära ei kustuta? Käid ja sõimad igas teemas ja siis koostad kaebekirju.

+1
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Kasutajaabi ja mõtted Palun kustutada mõttetud kommentaarid