Esileht Koroonaviirus COVID-19 Palun lõpetage jutud sellest, kuidas maskikandjad on hirmul ja kardavad!

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 113 )

Teema: Palun lõpetage jutud sellest, kuidas maskikandjad on hirmul ja kardavad!

Postitas:
Kägu

Maskikandjad ei kannaks maski kui poleks hirmul ja ei kardaks.

Ja see mida kardate, on tegelikult lausluulu, sest olukord ei ole päriselt nii nagu võimutsevad hullud ja meedia teile pähe määrivad.

Ei, see, keda meil tuleb karta, on sinusugused. Ei muud.

Miks peaks “minusuguseid” kartma? Kas mingitlaadi paranoia sul?

Sest sa ei ole oma tatist koonu kinni katnud, et kaitsta teisi enda ümber nagu arukad inimesed seda teevad. Lolli tuleb ikka karta.

+11
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ja see mida kardate, on tegelikult lausluulu, sest olukord ei ole päriselt nii nagu võimutsevad hullud ja meedia teile pähe määrivad.

Mind üldse ei huvita mida arvab minust inimene kes suure vaevaga põhikooli lõpetas. Mind ei huvita mida arvab minust inimene, et on oma organismi klooriga auklikuks söövitanud. Mind ei huvita mida arvab pehkind ajuga maskivastane. Mind ei huvita mida mingi skisofreenik arvab.

Ma tean mida tean ja tean mida teen. Sina levitad oma luulusid sest sul puudub enesekindlus, eneseusk, sa oled pehmelt öeldes rumal ja sellest tingituna vaevled tugevates kompleksides. Oma olematut ego püüad upitada halvustades inimesi kes on elus midagi saavutanud, kes on edukad ja endaga rahul. Sa halvustad neid kelle moodi sa tahaks olla aga mõistad, et kunagi ei saa. Sa oled kibestunud ja kritiseeridki kõike ja kõiki.

Kõik mis ütlesid, ei oma minuga vähimatki seost…

Kas tahtsid selle kommentaari kellegile teisele esitada, aga kogemata vajutasid vale kommentaari all “tsiteeri”?

Kui see sinu kohta ei käiks, siis sa ei ajaks sellist iba siin. Sul poleks seda vajadust. Aga sa oled siin, seega sul on tõsised kompleksid. Ja su jura mida sa suust välja ajad näitab, et sa oled puruloll.

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul maskieitajast töökaaslane juba koroonaga sirakil. Loll õpib ikka oma vigadest.

+15
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul maskieitajast töökaaslane juba koroonaga sirakil. Loll õpib ikka oma vigadest.

Ma kahtlen, et see loll õpib. Kui eluga välja tuleb sellest, siis hakkab rääkima, et tegelt polnud tal midagi häda. Ta vastu tahtmist viidi sinna.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma kahtlen, et see loll õpib. Kui eluga välja tuleb sellest, siis hakkab rääkima, et tegelt polnud tal midagi häda. Ta vastu tahtmist viidi sinna.

Süüdi on 5G

+2
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Niiske ilmaga maskikandmine on viiruse leviku suurendamine. Sellest on niipalju juttu olnud, et niiske ilmaga ei tohi makski kanda keegi muu kui haige. Kui kõigilt nõutakse maski, tähendab, kõiki käsitletakse juba haigetena. Niiskus on see, mis viiruse levikut praegu kõvasti võimendab. Loodab, et Päike teeb sellele lõpu.

Haiged peavad kodus istuma – iga ilmaga.  Maski kantakse, sest inimene on nakkusohtlik juba paar päeva enne sümptomite avaldumist. Maski kandmine on ennetav ettevaatusabinõu. Me keegi ei tea ju ette, et paari päeva pärast haigeks jään. Ja kui juhtub, et jääd haigeks aga oled maski kandnud, siis suure tõenäosusega ei nakatu need inimesed, kellega oled vahepeal kokku puutunud.

Oma kodu me ju kindlustame, kuigi ei plaani seda maha põletada. Autot ju kindlustame, kuigi ei plaani seda puruks sõita. Kindlustus on ettevaatusabinõu. Sama on ka maskikandmine.

+17
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Süüdi on 5G

Süü ei tohi hulkuma jääda – seega 5G sobib. Kõik sobib, peale iseenda😉

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maskikandjad ei kannaks maski kui poleks hirmul ja ei kardaks. Ja see mida kardate, on tegelikult lausluulu, sest olukord ei ole päriselt nii nagu võimutsevad hullud ja meedia teile pähe määrivad.

Sõnavabadus on oluline, aga hulludel peaks olema oma luulude levitamine siiski piiratud. See lauslollus, mida sotsiaalmeedias pidevalt levitatakse, läheb juba üle igasuguse piiri.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No mina kannan küll hirmust maski, lisaks olen kontaktid viinud miinimumini, ainult poes käin, tööd teen õnneks disatntsilt. Nimelt  ma elan emaga kõrvuti majades, suhtleme väga tihedalt, viibime ühistes ruumides ja ma tõesti kardan, et kui ma haigestun, siis võin ka teda nakatada ja suure tõenäosusega põeb ta haigust raskemini kui mina, kuna vanematel inimestel võib see haigus raskemalt kulgeda. Kuigi võib muidugi minna ka nii, et ta oleks hoopis asümptomaatiline. Ma ise muidugi ka ei tahaks hagestuda, aga 40+ ma loodetavasti siiski surmahirmus ei pea põdedes olema, kuigi samamoodi, pole ette teada sada protsenti, kui raskelt haigus võib kulgeda. Nii et väga etteaimamatu värk.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina loen Facebookis seda kuulsat uhuude gruppi (jah, olen selline madalsageduslike huvidega degenerant). Nende jutust on näha, et esoteerikud ise elavad pidevas jubedas hirmus. Neid ähvardavad 5g, nanokiibid, Bill Gates, vaktsiinidega mürgitamine, maskiga mürgitamine, surm vaktsiinisüsti läbi, valitsus kes tahab inimkonna hävitada, GMO, satelliidid, telefonimastid, keemiapilved, ravimifirmad ja mingi satanistide organisatsioon kes sööb lapsi. Ühtegi ravimit võtta ei tohi, kardavad kõrvaltoimeid, sünnitama minnes kardavad, et salaja süstitakse lapsele K-vitamiini, maski ette pannes kardavad, et lämbuvad ära või jäävad haigeks, testi tehes kardavad, et ork lükatakse ajju.

Mõelgem nüüd, milline stressiallikas see kõik on. Kui mina igapäevaselt nii paljusid asju kartma peaks, oleksin juba ammu hirmust surnud. Seega ei maksa väga kurjalt pahandada nende peale, pidevalt hirmu all elades muutubki inimese käitumine ja jutt veidraks.

+32
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei kardeta mitte niivõrd haigust kui sinusuguseid jobusid, kes seda teadlikult levitada võivad. Aga tundub, et kardad hoopis sina koos oma aatekaaslastega – vähemuses olles varjate oma lollust kõva kisa ja halvustamise taha. Nii mõnigi teist saab aru, et tegelikult on koroona päris tõsine haigus ja maski kandmine vajalik, aga eks nüüd on ju häbi oma varasematest seisukohtadest loobuda.

Miks valetad ja väärsüüdistad?

Need keda kutsud “minusugusteks”, ei levita haigust.

Vähemuses on sinulaadsed hullud.

Lollus on tohutu sinusuguste fanaatikute ja psühhopaatide puhul.

Kõva kisa ajate teie.

Halvustama hakkavad eranditult iga teema puhul siin sinusugused psühhopaadid. Tõendeid selle kohta on enamvähem kogu siinne foorum täis…

Haigus ei ole tõsine, sest kui oleks siis oleks näiteks Eesti kohta juba mõnikümmend tuhat surnut, või isegi 100-200 tuhat…

Maski kandmine vajalik ei ole, ja just vastupidi vajalik on seda mitte kanda. Seda enam et see just vastupidi kaitsmisele haiguse eest, teeb tervist nõrgemaks seega haigusele vastuvõtlikumaks seega põdevust ka raskemaks ja levikule aitab kaasa.

Häbi minul küll pole. Sest miks peaks? Mina ei aja siin luulusid… teie ajate, ja teie ei julge tunnistada et ajategi jama.

+3
-24
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 18 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sest sa ei ole oma tatist koonu kinni katnud, et kaitsta teisi enda ümber nagu arukad inimesed seda teevad. Lolli tuleb ikka karta.

Äkki nii palju neid hoolijaid/kaitsjaid ja teiste tervise eest muretsejaid välja ilmunud. Nüüd võiks teenindajad Mäkis ja Hessis mitte teenindada ülekaalulisi, sest see ka kahjulik ja koroona korral ju haiglasse minek. Ikka tuleb hoolida.Ja kui paks nõuab, siis kutsuge turvamees.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, see, keda meil tuleb karta, on sinusugused. Ei muud.

Miks peaks “minusuguseid” kartma? Kas mingitlaadi paranoia sul?

Millest järeldad et mul “tatine koonu”? Sa pole mind kohanudki…

Mask ei kaitse kedagi ega midagi.

Aga kui tõesti oled nii loll et usud et mask kaitseb, siis arvesta et maski toimimine ei ole ainult ühtpidi, vaid mõlematpidi. Ehk siis mask takistab väljahingamisel õhku paiskuvat, ja ka sissehingamisel kehha suunduvad – see tähednab et kui keegi tahab et mask teda “kaitseks”, siis on see ainult tema isiklik asi kanda, aga mitte et kõik peaksid kandma. Teistepoolselt kandmine või mitte, ei mõjuta sinu enda maski kaitsevõimet üldse.

Kuna mask toimib mõlematpidi, aga mitte ainult ühtpidi, siis kandma peab ainult see kes “kaitset” tahab, sest teiste poolt tulev üldse ei mõjuta maski kandes seda mis sisse hingad, sest mask on nagu sein ees teistelt tuleva “tati” suhtes.

Loll oled sina. Aga ma ei karda sind, ega hakkagi.

+2
-19
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niiske ilmaga maskikandmine on viiruse leviku suurendamine. Sellest on niipalju juttu olnud, et niiske ilmaga ei tohi makski kanda keegi muu kui haige. Kui kõigilt nõutakse maski, tähendab, kõiki käsitletakse juba haigetena. Niiskus on see, mis viiruse levikut praegu kõvasti võimendab. Loodab, et Päike teeb sellele lõpu.

Maski kandmine on kohustuslik siseruumides.  Väljas käies pole vaja maski kanda ilmast hoolimata.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui see sinu kohta ei käiks, siis sa ei ajaks sellist iba siin. Sul poleks seda vajadust. Aga sa oled siin, seega sul on tõsised kompleksid. Ja su jura mida sa suust välja ajad näitab, et sa oled puruloll.

Ma ei aja iba, sina ja sinulaadsed siin ajavad iba.

Vajadus? Kuna isiklikult mulle kasu on selle puhul küll olemas, asjade läbi mõtlemise poolest, teravamalt selgemaks saamise poolest, siis ka vajadust mingil määral. Aga mul ka oleks täiesti ükskõik kui näiteks mind isegi ära bannitaks… sest nii tähtis see küll mu jaoks pole. Pooleldi või enamuselt lihtsalt ajaviide ja nö meelelahutus.

Et mina olen siin sest mul on tõsised kompleksid? Aga sina oled ka siin… Sul siis ei ole tõsiseid komplekse?

Suust välja ma ilmselgelt siin foorumis ei aja midagi… sest see ju kõik kirjalik… Ja puruloll oled sina.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei aja iba, sina ja sinulaadsed siin ajavad iba.

Vajadus? Kuna isiklikult mulle kasu on selle puhul küll olemas, asjade läbi mõtlemise poolest, teravamalt selgemaks saamise poolest, siis ka vajadust mingil määral. Aga mul ka oleks täiesti ükskõik kui näiteks mind isegi ära bannitaks… sest nii tähtis see küll mu jaoks pole. Pooleldi või enamuselt lihtsalt ajaviide ja nö meelelahutus.

Et mina olen siin sest mul on tõsised kompleksid? Aga sina oled ka siin… Sul siis ei ole tõsiseid komplekse?

Suust välja ma ilmselgelt siin foorumis ei aja midagi… sest see ju kõik kirjalik… Ja puruloll oled sina.

Mina ei algata siin mingeid haigeid teemasid. Sina algatad. Minu jaoks ei ole see foorum koht kus asju enda jaoks selgeks mõelda. Sinu jaoks on. Mina ei kirjuta lauslollusi. Sina kirjutad. Minul pole komplekse. Sinul on. Sest sina algatad teemasid kus teisi halvustad ja püüad oma sekti totrusi levitada.

Kui võtta koroona teema, siis teadlased ei tea ka sellest haigusest kõike. Tegu ju uue viirusega. Sina aga tead. Sa teed kõikidele maailma teadlastele silmad ette…enda arust. Kõik on nii lollid ja sina nii tark – juba see ütleb su kohta nii mõndagi.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Milleks ajad ninaverejooksu ajal pea kuklasse? Miks mitte lasta sel lihtsalt välja voolata?

+1
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei ole seadust, ei ole kohustuslik. Soovituslik on.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

No mina kannan küll hirmust maski, lisaks olen kontaktid viinud miinimumini, ainult poes käin, tööd teen õnneks disatntsilt. Nimelt ma elan emaga kõrvuti majades, suhtleme väga tihedalt, viibime ühistes ruumides ja ma tõesti kardan, et kui ma haigestun, siis võin ka teda nakatada ja suure tõenäosusega põeb ta haigust raskemini kui mina, kuna vanematel inimestel võib see haigus raskemalt kulgeda. Kuigi võib muidugi minna ka nii, et ta oleks hoopis asümptomaatiline. Ma ise muidugi ka ei tahaks hagestuda, aga 40+ ma loodetavasti siiski surmahirmus ei pea põdedes olema, kuigi samamoodi, pole ette teada sada protsenti, kui raskelt haigus võib kulgeda. Nii et väga etteaimamatu värk.

Hirm toidabki haigusi.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tean mitmeid, kes maski igal pool kandnud ja jäid haigeks. Mask kaitseb? Kahtlane…

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei algata siin mingeid haigeid teemasid. Sina algatad. Minu jaoks ei ole see foorum koht kus asju enda jaoks selgeks mõelda. Sinu jaoks on. Mina ei kirjuta lauslollusi. Sina kirjutad. Minul pole komplekse. Sinul on. Sest sina algatad teemasid kus teisi halvustad ja püüad oma sekti totrusi levitada.

Mina olen siin foorumis algatanud ainult ühe teema, ja see oli kuid tagasi… Ja see ei olnud haige teema.

Haiget jama ajad näiteks sina, ja muud sinulaadsed psühhopaadid siin.

Ma ei öelnud et see olevat minu jaoks koht kus asju selgeks mõelda. Loe uuesti üle mis kirjutasin, ja seekord proovi aru ka saada mis kirjutatud on… ja ehk sinu puhul veel tähtsamalt et mis kirjutatud ei ole.

Su enda kommentaarid on siinsamas olemas, ja on selgelt näha et need on lauslollused… Ära üritagi enda omadusi minule omistada.

Sa ütlesid et minul on kompleksid sest olen siin foorumis, küll sõnastus oli muu aga tähendus sama… Aga proovi nüüd aru saad et ka sina oled siin foorumis… ehk mis tähendab et siis on sinul ka samaväärsed kompleksid… Oled tõestanud et sa ei ole võimeline minu kirjutatust aru saama. Ja nüüd ka oled tõestanud et sa ei ole võimeline oma enda kirjutatustki aru saama…

Mina halvustamisega ei alusta. Seda teevad eranditult psühhopaadid nagu sina. Mina muidugi ütlen vastu, kui juba mulle öeldud on, aga ma ka ei ütle alati vastavalt vastu. Ja kui te mingeid rämedaid luulusid räägite, siis muidugi adresseerin teid ka vastavalt nagu olete näidanud et oletegi. Mina olen aus, teie mitte. Teie öeldu on õigustamatu, minu oma õigustatud.

Kui võtta koroona teema, siis teadlased ei tea ka sellest haigusest kõike. Tegu ju uue viirusega. Sina aga tead. Sa teed kõikidele maailma teadlastele silmad ette…enda arust. Kõik on nii lollid ja sina nii tark – juba see ütleb su kohta nii mõndagi.

Sa arvad et mina olen kõiketeadja? Ma seda ei teadnudki veel.

Tegelikult mulle siin mitte kaua aega tagasi keegi ütles sama, seega tegelikult sellest ajast alates ma siis olen teadnud et olen kõiketeadja…

See teine psühhopaat kes üritas mind “kõiketeadjaks” sõimata. Ma selle “kõiketeadmise” kohta kopin sulle mis talle kirjutasin.

Fakt – kes sõimavad teisi kõiketeadjateks, on suhtumiselt nagu hoopis nemad ise olevat kõiketeadjad. Ülbed egoistid.

Et sina saaksid hinnata kas mina olen kõiketeadja või mitte, pead sina teadma täpselt kõike mida mina tean, ja pead ka teadma otseselt üleüldse kõike mis olemas ja võimalik on. Ja siis võrdlema minu teadmust kõigega mis on. Tahad öelda et oled just seda teinud, et oled kõiketeadja?

Otseselt hull oled.

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen siin foorumis algatanud ainult ühe teema, ja see oli kuid tagasi… Ja see ei olnud haige teema.

Haiget jama ajad näiteks sina, ja muud sinulaadsed psühhopaadid siin.

Ma ei öelnud et see olevat minu jaoks koht kus asju selgeks mõelda. Loe uuesti üle mis kirjutasin, ja seekord proovi aru ka saada mis kirjutatud on… ja ehk sinu puhul veel tähtsamalt et mis kirjutatud ei ole.

Su enda kommentaarid on siinsamas olemas, ja on selgelt näha et need on lauslollused… Ära üritagi enda omadusi minule omistada.

Sa ütlesid et minul on kompleksid sest olen siin foorumis, küll sõnastus oli muu aga tähendus sama… Aga proovi nüüd aru saad et ka sina oled siin foorumis… ehk mis tähendab et siis on sinul ka samaväärsed kompleksid… Oled tõestanud et sa ei ole võimeline minu kirjutatust aru saama. Ja nüüd ka oled tõestanud et sa ei ole võimeline oma enda kirjutatustki aru saama…

Mina halvustamisega ei alusta. Seda teevad eranditult psühhopaadid nagu sina. Mina muidugi ütlen vastu, kui juba mulle öeldud on, aga ma ka ei ütle alati vastavalt vastu. Ja kui te mingeid rämedaid luulusid räägite, siis muidugi adresseerin teid ka vastavalt nagu olete näidanud et oletegi. Mina olen aus, teie mitte. Teie öeldu on õigustamatu, minu oma õigustatud.

Sa arvad et mina olen kõiketeadja? Ma seda ei teadnudki veel.

Tegelikult mulle siin mitte kaua aega tagasi keegi ütles sama, seega tegelikult sellest ajast alates ma siis olen teadnud et olen kõiketeadja…

See teine psühhopaat kes üritas mind “kõiketeadjaks” sõimata. Ma selle “kõiketeadmise” kohta kopin sulle mis talle kirjutasin.

Fakt – kes sõimavad teisi kõiketeadjateks, on suhtumiselt nagu hoopis nemad ise olevat kõiketeadjad. Ülbed egoistid.

Et sina saaksid hinnata kas mina olen kõiketeadja või mitte, pead sina teadma täpselt kõike mida mina tean, ja pead ka teadma otseselt üleüldse kõike mis olemas ja võimalik on. Ja siis võrdlema minu teadmust kõigega mis on. Tahad öelda et oled just seda teinud, et oled kõiketeadja?

Otseselt hull oled.

Noh kirjuta veel😂

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Raskel ajal aitab huumor ja selleks on see FB grupp Maskide, QR koodide, immuunpasside ja kiipide vaba ning eluterve Eesti

Tänagi on seal uus tõekuulutus üleval  –  Meie käes on avaldamatta video mis on tehtud HAIGLAS MIS PÄRISELT TOIMUB!

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõik kardavad. Maskikandjad kardavad haigust või maskita teiste läheduses olles kaasinimeste halvakspanu, sõimu või ahistamist. Maskivastased kardavad oma vabaduse ära andmist, teiste kontrolli. Mõned ka oma tervise pärast, sest läbi lapi hingamine ei saa kuidagi sinu hingamiselundkonnale hästi mõjuda. Hapnikuvaegus, omaenda välja hingatud õhu pidevalt sissehingamine, bakterite paljunemine sellises keskkonnas on kindlasti tervisele kahjulik.

+1
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maskieitajatest naisterahvasteha on ikka nii, et kui piisavalt kaua mõnega rääkida. Ikka tundide kaupa. Parem veel veiniklaasiga, läbi telefoni või arvuti ning öösel, siis kuskil vastu hommikut nad ütlevad murduval häälel: “Aga mask teeb mind nii koledaks!” ja “ma tahaks ka ju tutvuda ja meestega flirtida ja ilusasti riidesse panna ja ennast näidata ja nüüd on kõik kinni 🙁 Mul jääb elu elamata ja riideid ka pole mõtet osta. Mis elu see on? Ja see narts ka veel ees, kuidas sa niimoodi meestele meeldid?”

Ehk siis vastu hommikut koorub selle teooria jutu alt alati tõde. Maskivastastel on sellest koroonast kama. Nende “jama” on selles, et kui sa oled kasvatatud mõttega, et naine peab alati olema hirmus seksikas ja ilus, siis maskiga nende meelest seksikas olla ei saa. Aga PEAB JU kogu aeg ilus olema! Kus on peod? Seltskonnad? Enda näitamine ja teiste vaatamine kus on? Kus on šotid ja kokteilid? Kus on uute riietega lounges käimine? Kus on flirt ja meeste niisked pilgud? Kus on naiste kadestavad ilmed? Kuidas ilma nendeta küll elada? 🙂

+5
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Selles suhtes, paraku ei saa muuta sellega inimeste mõttemaailma. Kui kannad maski, järelikult kardad. Kui oled EKRE toetaja, järelikult rassist jne. Kuid tegelikkuses pole kumbki tõsi. Ja vastu pole tõesti mõtet vaielda, sest nad lihtsalt ei usu või ei saa aru. Miks? Ma tõesti ei tea.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maskieitajatest naisterahvasteha on ikka nii, et kui piisavalt kaua mõnega rääkida. Ikka tundide kaupa. Parem veel veiniklaasiga, läbi telefoni või arvuti ning öösel, siis kuskil vastu hommikut nad ütlevad murduval häälel: “Aga mask teeb mind nii koledaks!” ja “ma tahaks ka ju tutvuda ja meestega flirtida ja ilusasti riidesse panna ja ennast näidata ja nüüd on kõik kinni 🙁 Mul jääb elu elamata ja riideid ka pole mõtet osta. Mis elu see on? Ja see narts ka veel ees, kuidas sa niimoodi meestele meeldid?”

Ehk siis vastu hommikut koorub selle teooria jutu alt alati tõde. Maskivastastel on sellest koroonast kama. Nende “jama” on selles, et kui sa oled kasvatatud mõttega, et naine peab alati olema hirmus seksikas ja ilus, siis maskiga nende meelest seksikas olla ei saa. Aga PEAB JU kogu aeg ilus olema! Kus on peaod? Kus on šhotid ja kokteilid? Kus on uute riietega lounges käimine? Kus on flirt ja meeste niisked pilgud? Kus on naiste kadestavad pilgud? Kuidas ilma nendeta küll elada? 🙂

Ja mehed arvavad, et äkki arvatakse, et neil ei ole mune, kui nad teevad seda, mida keegi kusagil rangelt soovitab.

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mask ei kaitse kedagi ega midagi. Aga kui tõesti oled nii loll et usud et mask kaitseb, siis arvesta et maski toimimine ei ole ainult ühtpidi, vaid mõlematpidi. Ehk siis mask takistab väljahingamisel õhku paiskuvat, ja ka sissehingamisel kehha suunduvad – see tähednab et kui keegi tahab et mask teda “kaitseks”, siis on see ainult tema isiklik asi kanda, aga mitte et kõik peaksid kandma. Teistepoolselt kandmine või mitte, ei mõjuta sinu enda maski kaitsevõimet üldse.

Keegi ei viitsi su lolli juttu enam kuulata.

Alates 01.05 saad maskivastasuse eest kiirmenetluse korras 1200 eurot trahvi. Tõmbad oma inina siis äkki lukku, kui raha otsa saab.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehk siis vastu hommikut koorub selle teooria jutu alt alati tõde. Maskivastastel on sellest koroonast kama. Nende “jama” on selles, et kui sa oled kasvatatud mõttega, et naine peab alati olema hirmus seksikas ja ilus, siis maskiga nende meelest seksikas olla ei saa. Aga PEAB JU kogu aeg ilus olema! Kus on peaod? Kus on šhotid ja kokteilid? Kus on uute riietega lounges käimine? Kus on flirt ja meeste niisked pilgud? Kus on naiste kadestavad pilgud? Kuidas ilma nendeta küll elada? 🙂

Ja mehed arvavad, et äkki arvatakse, et neil ei ole mune, kui nad teevad seda, mida keegi kusagil rangelt soovitab.

Võimalik jah. Ma mees-eitajatega pole süvitsi vestelnud, aga naistel jah taandub see sügaval sisimas ilu, seksikuse ja meeste võlumise teemale. Ning see pannakse sõnadesse alles siis, kui kaitse on maas. Veini, saavutatud usalduse ja kerge väsimuse koosmõjul. Ega nad ehmatavad ise ka, kui sügavale iseendasse kaevuvad ja avastavad, et maskivastasus ongi neil lihtsalt…allasurutud naiselikkuse üks ilming.

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Hapnikuvaegus, omaenda välja hingatud õhu pidevalt sissehingamine, bakterite paljunemine sellises keskkonnas on kindlasti tervisele kahjulik.

Vot see. Maski kandmine tekitab ninas ja suus ja kogu teekonnas kopsudeni väga umbse sooja ja niiske keskkonna mis just tugevalt soodustab seal viiruste ja muudegi kahjurite paljunemist ja vohamist.

Kui samas kui hingata vabalt, aga mitte läbi mähkme, siis eelkõige nina ja kopsud saavad järjepidevalt värsket jahedat ja talvel ka külmemat õhku mis just tapabki ära seal elutsevaid viirusi ja haigustekitajaid.

Ja hingata tuleb ninast sisse ja suust välja. Ninast sügavale kopsudesse, ja suu kaudu mahukalt tõhusalt kopsudest välja. Et hingamisest maksimaalset kasu saada. Maskiga on see võimatu.

Nagu koroonapsühhoossed järjepidevalt mölisevad et mask hoidvat haigeks jäämast, seega et nagu hoidvat tervemana – täielik lausluulu. Just vastupidi, on võimatu et läbi maski hingamine ei teeks kopse ja sellega kogu tervist nõrgemaks. Maski kandmisel on võimatu haigeks jäämist takistada, vaid just soodustab haigeks jäämist.

Maski kandmine on eranditult iga kandja tervisele väga kahjulik. Et paljud on nii tuimad et ei taju oma enda keha puhul toimuvaid muutusi, ei tähenda et vastavat kahju neil ei teki, vaid tähendab et nad ongi nii tuimad et ei taju juba enda puhul tegelikult toimuvat.

+2
-16
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 113 )

Esileht Koroonaviirus COVID-19 Palun lõpetage jutud sellest, kuidas maskikandjad on hirmul ja kardavad!