Mina ei algata siin mingeid haigeid teemasid. Sina algatad. Minu jaoks ei ole see foorum koht kus asju enda jaoks selgeks mõelda. Sinu jaoks on. Mina ei kirjuta lauslollusi. Sina kirjutad. Minul pole komplekse. Sinul on. Sest sina algatad teemasid kus teisi halvustad ja püüad oma sekti totrusi levitada.
Mina olen siin foorumis algatanud ainult ühe teema, ja see oli kuid tagasi… Ja see ei olnud haige teema.
Haiget jama ajad näiteks sina, ja muud sinulaadsed psühhopaadid siin.
Ma ei öelnud et see olevat minu jaoks koht kus asju selgeks mõelda. Loe uuesti üle mis kirjutasin, ja seekord proovi aru ka saada mis kirjutatud on… ja ehk sinu puhul veel tähtsamalt et mis kirjutatud ei ole.
Su enda kommentaarid on siinsamas olemas, ja on selgelt näha et need on lauslollused… Ära üritagi enda omadusi minule omistada.
Sa ütlesid et minul on kompleksid sest olen siin foorumis, küll sõnastus oli muu aga tähendus sama… Aga proovi nüüd aru saad et ka sina oled siin foorumis… ehk mis tähendab et siis on sinul ka samaväärsed kompleksid… Oled tõestanud et sa ei ole võimeline minu kirjutatust aru saama. Ja nüüd ka oled tõestanud et sa ei ole võimeline oma enda kirjutatustki aru saama…
Mina halvustamisega ei alusta. Seda teevad eranditult psühhopaadid nagu sina. Mina muidugi ütlen vastu, kui juba mulle öeldud on, aga ma ka ei ütle alati vastavalt vastu. Ja kui te mingeid rämedaid luulusid räägite, siis muidugi adresseerin teid ka vastavalt nagu olete näidanud et oletegi. Mina olen aus, teie mitte. Teie öeldu on õigustamatu, minu oma õigustatud.
Kui võtta koroona teema, siis teadlased ei tea ka sellest haigusest kõike. Tegu ju uue viirusega. Sina aga tead. Sa teed kõikidele maailma teadlastele silmad ette…enda arust. Kõik on nii lollid ja sina nii tark – juba see ütleb su kohta nii mõndagi.
Sa arvad et mina olen kõiketeadja? Ma seda ei teadnudki veel.
Tegelikult mulle siin mitte kaua aega tagasi keegi ütles sama, seega tegelikult sellest ajast alates ma siis olen teadnud et olen kõiketeadja…
See teine psühhopaat kes üritas mind “kõiketeadjaks” sõimata. Ma selle “kõiketeadmise” kohta kopin sulle mis talle kirjutasin.
Fakt – kes sõimavad teisi kõiketeadjateks, on suhtumiselt nagu hoopis nemad ise olevat kõiketeadjad. Ülbed egoistid.
Et sina saaksid hinnata kas mina olen kõiketeadja või mitte, pead sina teadma täpselt kõike mida mina tean, ja pead ka teadma otseselt üleüldse kõike mis olemas ja võimalik on. Ja siis võrdlema minu teadmust kõigega mis on. Tahad öelda et oled just seda teinud, et oled kõiketeadja?
Otseselt hull oled.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 18 korda. Täpsemalt 06.03 19:37; 06.03 21:24; 06.03 21:26; 06.03 21:36; 06.03 21:38; 06.03 21:39; 06.03 21:40; 06.03 22:59; 06.03 23:05; 06.03 23:13; 07.03 00:48; 07.03 12:38; 07.03 12:41; 07.03 13:50; 07.03 15:29; 07.03 20:16; 07.03 22:04; 09.03 00:28;