Kodus on liiga palju klassikalises äädikamarinaadis sealiha. Kas seda saab toorena sügavkülmutada? Või on mõttekam enne valmis teha ja siis sügavkülmutada? Või ei tasu nii ehk naa seda teha ja tuleb ikka kohe ära süüa?
igatmoodi saab.
meil on osa suurte kamakatena, osa ca poole kiloste tükkidena ja ´lisaks on osa ka viiludena karpidesse pakitud (pärast kerget sulamist otse pannile)
üldjuhul sügavkülmutan toorelt,
erandiks mingid sünnipäevast järgi jäänud ülejäägid (nt tükk ahjuliha)
Olen toorena sügavkülma pannud. Eelnevalt valmis tehtud ja sügavkülmast võetud grill-liha soojendatuna muud moodi väga ei söö kui borši vm supi sisse panduna. Äädikamarinaadis liha pole kastmetes eriti hea.
Pigem külmutaksin toorena. Olen aastate jooksul igasugustes marinaadides liha toorena külmutanud ja pärast grillinud, pole hullu midagi, täitsa hea saab.