Mul tekkis ootamatult koju liiga palju napoleoni kooki. Kas seda saab sügavkülma panna, mul pole aimugi?
Tänan, kui keegi teab ja vastab.
Teema: Palun nõu sügavkülmutamise kohta
Keedukreemi pärast ma siiski eiteeks seda. Ei usu, et see pärast üles sulades väga meeldiva tekstuuriga on.
Ei juhtu selle kreemiga midagi seal koogi vahel. Pane julgelt sügavkülma, teinekord hea värsket kooki võtta.
Ei juhtu selle kreemiga midagi seal koogi vahel. Pane julgelt sügavkülma, teinekord hea värsket kooki võtta.
No midagi “värsket” selles koogis pärast sulatamist küll pole, aga süüa ehk sünnib, miks ei peaks? Pole iial proovinud ühtki sellist kooki külmutada, aga kui sul on valida ära viskamise ja külmutamise vahel, no vali kahest halvast parem, eks siis ise näed, mis saab.
Muidugi pane sügavkülma. Minu meelest Napoleoli kook on nätskena veel parem kui krõbedana, sest maitsed on juba läbi imbunud. Suu hakkas kohe vett jooksma, kellelgi on palju Napoleoni kooki …
Kannatab külmutada ilusti.
Pagari-kondiitrina saan öelda et ega ta päris sama ei ole pärast külmutamist aga ära ei sure ja öökima ei aja. Pole isiklikult kunagi külmutanud, siis ilmselt lastaks lahti. Aga kujutan ette et vedelik külmub ära ja sulades vettib kook ära. Hüpoteetiliselt.. kümutamise ja sulatamise tagajärjena mikroskoopilisest vaatepildist koogi konponentide nö “struktuurseinad” läheks katki ja tekib sama effekt mis külmutatud maasika või kartuliga?
Aga kujutan ette et vedelik külmub ära ja sulades vettib kook ära.
Mina olen keedukreemiga Napoleoni kooki külmutanud ja ütleks, et hiljem sulanud kook on pigem kuivemapoolne. Teemale vastuseks ütlekski, et külmutada võib, aga sulatatud kook eriline maitseelamus ei ole ja kellelegi teisele küll seda ei pakuks. Endale tarbimiseks, kui alternatiiv tõesti ära visata – siis külmutaks.
Teema oli algatatud õhtul. Imelik, et ise ei tule selle peale, et lõikaks väikese tüki õhtul ja paneks sügavkülma. Hommikuks oleks korralikult külmunud, siis sulataks üleks ja testiks tulemust. Parem jooksis PK küsima.
Poes müüakse neid külmutatud-sulatatud kooke ju massiliselt. Keegi ei tule vbl selle pealegi, et nii tehakse.
Poes müüakse neid külmutatud-sulatatud kooke ju massiliselt. Keegi ei tule vbl selle pealegi, et nii tehakse.
Sama tahtsin just kirjutada. Lugege koogikarpide pealt, suurem osa on külmutatud ja sulatatud. Samahästi võiks ju koogilett olla sügavkülm. Inimene, kes ostab, sulatab ise üles.
Teemaalgatajale oleks nõu andnud, et külmutagu väikeste portsionitena mitte ühes tükis, muidu pead suurt tükki sulatama ja uuesti külmutama ülejäägi. Vaat see oleks küll jama
Poes müüakse neid külmutatud-sulatatud kooke ju massiliselt. Keegi ei tule vbl selle pealegi, et nii tehakse.
Sama tahtsin just kirjutada. Lugege koogikarpide pealt, suurem osa on külmutatud ja sulatatud.
millised koogid näiteks?
Poes müüakse neid külmutatud-sulatatud kooke ju massiliselt. Keegi ei tule vbl selle pealegi, et nii tehakse.
Sama tahtsin just kirjutada. Lugege koogikarpide pealt, suurem osa on külmutatud ja sulatatud.
millised koogid näiteks?
Mind ka huvitaks, millise tootja Napoleoni kook on eelnevalt külmutatud?
Kas pole naabreid, sõpru, sugulasi, tuttavaid, kellele anda? Kui on risk, et ta eriline maitseelamus ei ole, siis milleks raisku lasta.