tasuta muusikat alla laadida?
Tänud, kes abistavad.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Palun soovitage turvalist kohta netis, kust saaks mp 3 jaoks
Teema: Palun soovitage turvalist kohta netis, kust saaks mp 3 jaoks

Youtube oma oli ka üks programm. Aga see nii tüütu, et tellisin Google play Musicu, maksan küll iga kuu, aga ei pea jahmerdama enam muusika kuulamisega.

Kuna ma inglise keelt ei valda jäin paraku jänni. Kas oleks võimalik lausa samm sammult lahti seletada, kuidas ma pean täpsel toimima? Paluks nö. puust ja punaseks.

Kuna ma inglise keelt ei valda … Paluks nö. puust ja punaseks.
Lähed kursustele, õpid elementaarsed sõnad selgeks ja siis trükid googlesse “how to …do whatever”

Kuna ma inglise keelt ei valda jäin paraku jänni. Kas oleks võimalik lausa samm sammult lahti seletada, kuidas ma pean täpsel toimima? Paluks nö. puust ja punaseks.
Aga soovituses ongi ju puust ja punaseks. Paned lingi, siis convert ja siis download. Igaljuhul mina täna, et teema tegid, sain endale hea abilise.

https://www.youtube.com/watch?v=ALZZx1xmAzg

Milleks piraatlus, osta parem, on vähem jändamist.
/parandus/
vabandan väga, see oli rumal soovitus, sest saiti, kust mina kunagi ostsin (muusika24.ee) ei ole enam.
Nüüd on legaalselt muusika ostmiseks, nii, et saad seda offline kuulata, ainuke variant see, et ostad (või laenad) kellegi käest plaadi ja ripid selle pealt oma arvutisse need lood mp3-deks.
Tegelikult muidugi saab Google Music Play-st ka osta muusikat ja endale arvutisse alla laadida ning sealt siis tõsta kaardi peale või mp3 mängijasse, aga ka see nõuab natuke keeleoskust. Samas kvaliteet on ikka parem, kui Youtubest piraaditud failidel.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Palun soovitage turvalist kohta netis, kust saaks mp 3 jaoks