Ma ise ei söö ega tee paneeritud toite (liha, kala, kana, aedviljad), seepärast ei kujuta ette mida ma peaksin maitsestama: kas toodet, munasegu või hoopis paneeringut? Kuidas teie teete?
Teema: Paneeritud toidu maitsestamine
Ma ise ei söö ega tee paneeritud toite (liha, kala, kana, aedviljad), seepärast ei kujuta ette mida ma pealsin maitsestama: kas toodet, munasegu või hoopis paneeringut? Kuidas teie teete?
Mina olen maitsestanud nii munasegu kui ka paneeringut, sõltub maitseainetest. Soola paned munasegusse, et lahustuks, ülejäänud pead ise otsustama.
Mina maitsestan toodet ja munasse-jahusse-riivsaia ei pane midagi.
Appike, miks peaks tegema mingit sööki, mida ise ei söö?
Appike, miks peaks tegema mingit sööki, mida ise ei söö?
Appikene, miks peaks kraaksatama midagi teemasse, kui küsimusele vastata ei oska?
Ma ise ei söö ega tee paneeritud toite (liha, kala, kana, aedviljad), seepärast ei kujuta ette mida ma peaksin maitsestama: kas toodet, munasegu või hoopis paneeringut? Kuidas teie teete?
Seda tehakse nii, kuidas maitseb. Ehk siis küsi neilt, kes seda söövad, kuidas nad tahavad. Enamasti on ju sellel, mida paneerid oma maitse ka olemas, mõni ei taha mingite maitseainetega seda maitset kõrvaldada. Mina panen munasegusse need, maitsed, mida vajan. Aga tean, neid, kes maitsestavat toodet. Seda peab järgiproovima, kuidas sööjale rohkem maitseb.
Nii liha, kala kui kana maitsestan enne paneerimist. Paneeringu (nii riivsaia kui nt lahti klopitud muna) hulka lisan veidi soola ja pipart.
Mina segan kõik maitseained paneeringusse.
teemasse, kui küsimusele vastata ei oska?
Sinuarust see oli mingi “teema” või?
A la, mul omal on küll seksiga kõik ok ja mind teiste elu väga ei huvita, aga ikkagi, kuidas te üksikud ikka ilma hakkama saate vms…
aKui kala, siis maitsestan ainult tainast. Kui kana, siis maitsestan mõlemat.
Appike, miks peaks tegema mingit sööki, mida ise ei söö?
Teemaalgataja olen.
Teen ja viin aegajalt naabritädile süüa. Ta on üksik inimene ja toitub peamiselt odavatest makaronidest ja keeduvorstist. On õhanud, et küll tahaks seda taignas liha, aga ei raatsi osta. Niisiis tegin paneeritud liha seekord ja viisin talle. Suppe, kastmeid jne viin ka. Kui millegagi hätta jään, olen ikka siit küsinud ja suur tänu aitajatele – olen teilt ka abi saanud ????
Ka neid on, kes on pigem halvasti meelestatud, kui abivalmid. Mis teha, maailm on kirju. Märka ja aita ka, mis sa torised! ????
“Taignas liha” on erinev paneeritud snitslist. Paneerimise puhul on mul meelde jäänud aastaid tagasi kuuldud TV-koka lause, et iga komponenti tuleb eraldi maitsestada. Seega panen natuke soola ja pipart vähemas määras igale kihile.
Taignas liha tähendab seda, et teed taigna ja kastad liha selle sisse ja paned pannile. Sellisel juhul lähevad kõik maitseained taigna sisse.
See taigen muidugi tähendab sellist hapukoore paksust taigent mitte leht-pärmi-mure oma. Teed jahust-munast- piimast(veest).
Mina olen nii taigna kui paneeringu puhul lisanud nt mädarõigast (purgist) või sinepit-sidrunit. Siis panen maitseaineid vähem.
Lisan veel, et vedelikuks olen tihti pannud ka õlut taigna puhul, tuleb kohevam taigen.
“Taignas liha” on erinev paneeritud snitslist. Paneerimise puhul on mul meelde jäänud aastaid tagasi kuuldud TV-koka lause, et iga komponenti tuleb eraldi maitsestada. Seega panen natuke soola ja pipart vähemas määras igale kihile.
Taignas liha tähendab seda, et teed taigna ja kastad liha selle sisse ja paned pannile. Sellisel juhul lähevad kõik maitseained taigna sisse.
See taigen muidugi tähendab sellist hapukoore paksust taigent mitte leht-pärmi-mure oma. Teed jahust-munast- piimast(veest).
Mina olen nii taigna kui paneeringu puhul lisanud nt mädarõigast (purgist) või sinepit-sidrunit. Siis panen maitseaineid vähem.
Teemaalgataja siin.
Ma väljendusin valesti, jutt käis ikka paneeritud lihast. Uurisin enne tädilt järgi.
Igatahes valmis sain ja sööja oli väga rõõmus. Ma ise tahaks ka kunagi vana ja unustatuna midagi, mis hinge hellaks teeks ????
Mina näiteks kanašnitsleid tehes maitsestan munasegu soola ja pipraga, maitseaineid tuleb panna helde käega sinna. Panen karrit ka, siis jääb mõnus maitse.
Mina lisan paneerimissegule kõik maitseained peale soola. Selle lisan juba pannil olevale lihale, kui liha on juba ümber keeratud.