Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pangakontori külastamine

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Pangakontori külastamine

Postitas:
Kägu

Tere! Kas selleks, et pangakontorisse minna ühe asja kohta täpsemalt uurima, peab sinna aja broneerima või võtan sealt järjekorranumbri ning lähen lihtsalt?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kõige normaalsem oleks enne vastava panga klienditoele helistada, soovitavalt tööpäeval ja tööajal, et juhul, kui infotibi vastata ei oska, siis suunab edasi kõne vastavasse osakonda.

kohale minna pole mõtet, kõik väiksemad kontorid ju kõigi küsimustega nagunii ei tegele.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eraisikuna olen ma seni läinud lampi kohale kõigi oma muredega ja siis lihtsalt oodanud, maksimum võib olla paarkümmend minutit, mis aega on läinud. Kui enne aeg broneerida, siis vast ootama ei pea. Kogu vahe.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eraisikuna olen ma seni läinud lampi kohale kõigi oma muredega ja siis lihtsalt oodanud, maksimum võib olla paarkümmend minutit, mis aega on läinud. Kui enne aeg broneerida, siis vast ootama ei pea. Kogu vahe.

Mis need imeasjad siis on, et neti või telefoni teel abi ei saa?

+1
0
Please wait...

Postitas:
kirilind2

swedis on küll nii, et lähed sinna, siis mingi mimm küsib miks tulid, palub isutada ja siis ootad kuni see pooletunine või tunnine järjekord sinuni jõuab. jube tüütu on seal kontoris asju ajamas käia.

+1
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pangakontori külastamine