Mina emana hakkaks küll huvi tundma täiskasvanud lapse suhte vastu, kui pidevalt minnakse tülli ja lahku ja siis lepitakse ära.
AGA täiskavanud inimese õpetamisega oled sa, emme, juba vähe hiljaks jäänud. Sa tead isegi, et noored vanemaid ei kuula ja olenevalt emme iseloomust on need märkused konstruktiivse kriitika, halisemise ja mürgiste noolte vormis noore pihta, siis ammugi mitte. Jah, kui midagi on väga valesti, siis enam rääkimisega ei olegi midagi teha ja tuleb oma laps nt vägivaldsest suhtest/sõltuvusest jms tõsisest juhust vahendeid valimata ära päästa kuidagi. Aga praegu me räägime mingitest suhte pisistülidest jme, millele kangesti kaasa elada tahetakse.
Oma last muidugi toetan, jälgin tema tegemisi eemalt ja mure korral aitan. Laps on minu jaoks kõige tähtsam ja lähedasem inimene terves maailmas. Isegi siis, kui ta on täiskasvanu.
Oojaa, just selline ema on mu ühel sõbral, “maailma parimal pojakesel”. Tulemus on see, et poeg ei räägi oma elust emale mitte ühtegi murettekitavamat asja, et emme ei muretseks, valetab suus sisse, aga heade kavatsustega. Käis ühel pisioperatsioonil ema eest salaja, emale rääkis et läheb puhkama ja ööbis taastumise ajal sõbra juures. Ema endiselt räägib kõigile, kuidas ta on pojaga niiiii lähedane. Kanaemad peaksid teadma, millal emmetsemisega tagasi tõmmata, hiljemalt siis, kui laps on juba täiskasvanu.