Niipalju kui ma väljas söömas olen oma kodulinnas see suvi käinud, siis teenindus on nagu mingi kohalik nali, eks ma ka võtan huumoriga, ei pahanda. Mõned korrad on küll selline tunne olnud, et peab teenindajale appi minema. Eks see on selle koroonakriisi tagajärg, ettekandjad väga noored, kogematud ja kokkade/omanike käest on kuulda ka, et väga ei tahetagi tööd teha. Tullakse tööle siis kui viitsitakse.
Supelsaksad – seal oli küll väga tore teenindus. Toidud head. Gruusia toidukohas oli samuti väga pädev meesterahvas, kes oli super teenindaja. Toiduga jäime ka väga rahule.
Menu, Kastrul ja Fööniks on head ühtlast taset hoidnud kõigil kordadel kui käinud olen.
Kastrul kuidagi tore? Käisime ka – mitu rooga menüüst olid otsas, istuda sai pooltes laudades, kuna ettekandjaid oli vähe, siis ülejäänud laudadel silt reseveeritud (neiu ise seletas, et muidu nad ei jõua teenindada), ooteaeg ikka pikk. Toit täiesti keskpärane, kuna muud polnud tellida võtsin salati. Tavaline salat, rohke majoneesiga üle valatud. Midagi ilusat ega toredat polnud selles kohas samuti.