Kui saate teada, et te uuel partneril on 6-12 kuulised suhted järjest. Kuidas te reageeriksite?Hakkaks see teid närima, misk see nii on juhtunud ja ajalol on kavaks mustreid tekitada-kas peate ka arvestama, et teie suhe võib jääda sinna lõiku?
Esileht › Pereelu ja suhted › partneri eelmised suhted
Teema: partneri eelmised suhted

Enamasti on käitumismustrid välja kujunenud ja seda eriti ei muuda.

Arvan ka, et suure tõenäosusega jätkab samas taktis. Olen sellise härraga aastakese suhelnud – alguses hästi entusiastlik ja tundeline, lõpupoole oli kuidagi väga hõivatud. Isiklikult pole mõtet seda võtta, sama sagedusega vahetas autosid ja üürikortereid ja üldiselt midagi püsivat ja stabiilset elus nagu polnudki. Elustiil selline. Tinder ja muud suhtluskeskkonnad on ka muidugi need, mis sellist elustiili viljeledes suureks abiks on.

Olen ise ka mõelnud, et mis tingivad selle, et suhe jääb 6-12 kuuliseks.
Põhjuseid võib äkki panna mitu a) halb iseloom, aga sharmikas olek petab selle, lõpuks ise murdud.b) halb seks. Vaatad, et tore inimene ja loodad, et seks muutub, aga ei muutu c) Teine pool ei taha kokku kolida-suhe jääb seisma. d)Partner tundub jõukam olema alguses kui tegelikult-rahaprobleemid

Muudab ikka, kui inimene ise tahab muuta.

Põhjuseid võib äkki panna mitu a) halb iseloom, aga sharmikas olek petab selle, lõpuks ise murdud.b) halb seks. Vaatad, et tore inimene ja loodad, et seks muutub, aga ei muutu c) Teine pool ei taha kokku kolida-suhe jääb seisma. d)Partner tundub jõukam olema alguses kui tegelikult-rahaprobleemid
Või inimene lihtsalt koguaeg tüdineb.

Jah mulle tundub lausa, et mingi seltskond Tinderis, kes vahetavadki partnereid mingi aja tagant ja vastus-tüdimus nagu. Ja kui tahad ise pikaajalist suhet, siis pead lihstalt arvestama, et see Tinderi-tüüp lihtsalt sammub mingi aja tagant minema ja istub tagasi seal portaalis.

- Jah mulle tundub lausa, et mingi seltskond Tinderis, kes vahetavadki partnereid mingi aja tagant ja vastus-tüdimus nagu. Ja kui tahad ise pikaajalist suhet, siis pead lihstalt arvestama, et see Tinderi-tüüp lihtsalt sammub mingi aja tagant minema ja istub tagasi seal portaalis.
Choice overload ingl. k e valikute paljusus. Nagu laps kommipoes, ei suuda otsustada mis on hea ja kui otsuse teedki, siis on tunne, et kuskil pakutakse kindlasti veel midagi paremat. Suhted on kiirtoit. Tänapäeva reaalsus 🙂

- Jah mulle tundub lausa, et mingi seltskond Tinderis, kes vahetavadki partnereid mingi aja tagant ja vastus-tüdimus nagu. Ja kui tahad ise pikaajalist suhet, siis pead lihstalt arvestama, et see Tinderi-tüüp lihtsalt sammub mingi aja tagant minema ja istub tagasi seal portaalis.
Choice overload ingl. k e valikute paljusus. Nagu laps kommipoes, ei suuda otsustada mis on hea ja kui otsuse teedki, siis on tunne, et kuskil pakutakse kindlasti veel midagi paremat. Suhted on kiirtoit. Tänapäeva reaalsus
Masendav….aga kahjuks reaalsus ise Tinderi kasutajana olles. Seal on suur osa ühed ja samad näod selle pika aja vältel, mis mul seal konto rippunud on. Kahjuks kedagi asjalikku pole siiani suutnud sealt leida.
Mõni aeg tagasi suhtlesin seal ühe pealtnäha asjaliku, eduka ja intelligentse 40a mehega, kel polnud mitte ühtki suhet olnud. Saaks aru, kui oskamatu ja introvert, aga üheöösuhteid ja lühisuhteid oli tal olnud küll, aga 40a vältel mitte ühtki püsisuhet. Enne mind oli poole aasta vältel jõudnud juba 3 naist sedasi läbi pidada. Ja ise tulihingeliselt väitis, et otsib ikka püsisuhet ja armastust. Ma ei tea, mis sellistel viga on. Kusjuures meie tutvuse juures oli samuti tema see, kes mind maha kandis ja lühike aeg pärast seda nägin teda juba linna peal uue naisega jalutamas. Maha kandmise põhjuseks oli siis see, et temal pidavat asjad edenema siis, kui naised ise aktiivsemad on ja läbi lillede nagu tuli välja, et naine peaks ta ise voodisse vedama. Ise oli passiivne ja ei tajunud huvi, et isegi viitsiks ja tahaks väga kokku saada.
Ongi see pealtnäha “valikute paljusus” ja siis keegi pole nagu piisavalt hea, keegi ei kõlba. Väga lühikest aega, aga kuklas on pidev mõtte, et äkki keegi (uus) on ikka parem. Ja nii see jääbki.

Ehh… mine mingi teise mehega deidile, rääkige. Kaua saad räägitud? Äkki see annabki sulle vastuse. Kui kaua saad KÕIGEST rääkida nii, et iga järgmine lause mehe suust on ahhaa-efektiga, äratundmine, nii sarnane lihtsalt. Vaated, huvid, elukogemus, hinnangud, arusaamine maailmast, kõik lihtsalt klapib. Sarnastel inimestel ei teki probleeme nagu sinul, TA.

Eks võid koos elada ka 40a, kui ikka seda klikki pole, siis pole erilist vahet, missugune on mees. Ühe uus on teise vana nö. Siis tekivadki sellised küsimused inimestel käitumismustrite osas, sest pole viitsitud otsida päriselt sobivat isikut.

Choice overload ingl. k e valikute paljusus. Nagu laps kommipoes, ei suuda otsustada mis on hea ja kui otsuse teedki, siis on tunne, et kuskil pakutakse kindlasti veel midagi paremat. Suhted on kiirtoit. Tänapäeva reaalsus
Masendav….aga kahjuks reaalsus ise Tinderi kasutajana olles. Seal on suur osa ühed ja samad näod selle pika aja vältel, mis mul seal konto rippunud on. Kahjuks kedagi asjalikku pole siiani suutnud sealt leida.
Mõni aeg tagasi suhtlesin seal ühe pealtnäha asjaliku, eduka ja intelligentse 40a mehega, kel polnud mitte ühtki suhet olnud. Saaks aru, kui oskamatu ja introvert, aga üheöösuhteid ja lühisuhteid oli tal olnud küll, aga 40a vältel mitte ühtki püsisuhet. Enne mind oli poole aasta vältel jõudnud juba 3 naist sedasi läbi pidada. Ja ise tulihingeliselt väitis, et otsib ikka püsisuhet ja armastust. Ma ei tea, mis sellistel viga on. Kusjuures meie tutvuse juures oli samuti tema see, kes mind maha kandis ja lühike aeg pärast seda nägin teda juba linna peal uue naisega jalutamas. Maha kandmise põhjuseks oli siis see, et temal pidavat asjad edenema siis, kui naised ise aktiivsemad on ja läbi lillede nagu tuli välja, et naine peaks ta ise voodisse vedama. Ise oli passiivne ja ei tajunud huvi, et isegi viitsiks ja tahaks väga kokku saada.
Ongi see pealtnäha “valikute paljusus” ja siis keegi pole nagu piisavalt hea, keegi ei kõlba. Väga lühikest aega, aga kuklas on pidev mõtte, et äkki keegi (uus) on ikka parem. Ja nii see jääbki.
Siin räägiti ikka SUHETEST. Sa räägid siin paarist datest, kus voodisse ei jõutudki ja süüdistad meest mahakandmises.Mõeldud ikka 6-12kuus suhet, kus juba vanemad ja sõbrad ka seltskonda toodud võib-olla ka ühise pinna peal juba jõutud elada.

Olgem ausad, 40+ vabade, atraktiivsete ja eluga hästi toimetulevate meeste valik ei ole väga suur ja need, kes sellesse kategooriasse sobituvad, tajuvad väga hästi oma positsiooni sellises keskkondades, nagu Tinder. Miks peaks pingutama, kui selle töö teevad suhet otsivad naised suurepäraselt ära 🙂
Minu kogemus on sama, esimest korda kogusin Tinderisse vist 6 aastat tagasi ja vähemalt aasta tagasi olid seal suures osas samad näod, pidevalt online. Kui vaadata nüüd nende meeste seisukohast, siis miks mitte nii toimetada, vajadusel on kaaslane olemas (näeb veel kõvasti vaeva, et n-ö suhet lõkkel hoida). Süüa teha ja pesu pesumasinasse visata oskab iga normaalne mees ja kui ei oska, siis tellib toidu koju vms, ei pea mingi nõudlik proua satelliidina kõrval olema. Ei mingeid kohustusi, puhas rõõm.
Eeldusel, et sul ei ole mingit sügavamat vajadust inimliku läheduse ja soojuse järele on nii toimetada ju väga OK. Teised inimesed on tarbeesemed, kui tahaks uut, siis soetad selle. Ja mina küll ei julge öelda, kas nad on nüüd seepärast kuidagi õnnetud – vaevalt.
Kuna ise ei oska nii mõelda, siis hoian sellest keskkonnast eemale. Vb on asi minu enda valikutes ja keda oma radarile lasen. Ilus see pilt ei olnud. See, milliseid inimesi me enda lähedale laseme on õnneks suuresti meie enda teha. Ja noh, ega seal kõik ka sellised pole ilmselt 🙂

Lisaks, see mehe passivne naistepoolse murdmise ootamine on kuidagi nagu turnoff. Üsna pehmo ja mitte eriti isane lähenemine.

Lisaks, see mehe passivne naistepoolse murdmise ootamine on kuidagi nagu turnoff. Üsna pehmo ja mitte eriti isane lähenemine.
Isane lähenemine tuleb läbi vaimse sobivuse loomulikult. Pehmol naisel pehmo mees, domineerival naisel domineeriv mees. Inimese iseloomu muuta ei saa, kui ta pole harjunud ikka rajult tuppe kütma, siis sa ei saa seda muuta. Rääkimine kõlab eriti naljakalt, mingi 6 kuud suhtesse. Need asjad tulevad esimestel öödel välja. Kuni ikka otsite selliseid mehi, kes ei vasta ootustele, seni ju toimubki pettumine.

Olgem ausad, 40+ vabade, atraktiivsete ja eluga hästi toimetulevate meeste valik ei ole väga suur ja need, kes sellesse kategooriasse sobituvad, tajuvad väga hästi oma positsiooni sellises keskkondades, nagu Tinder. Miks peaks pingutama, kui selle töö teevad suhet otsivad naised suurepäraselt ära
Minu kogemus on sama, esimest korda kogusin Tinderisse vist 6 aastat tagasi ja vähemalt aasta tagasi olid seal suures osas samad näod, pidevalt online. Kui vaadata nüüd nende meeste seisukohast, siis miks mitte nii toimetada, vajadusel on kaaslane olemas (näeb veel kõvasti vaeva, et n-ö suhet lõkkel hoida). Süüa teha ja pesu pesumasinasse visata oskab iga normaalne mees ja kui ei oska, siis tellib toidu koju vms, ei pea mingi nõudlik proua satelliidina kõrval olema. Ei mingeid kohustusi, puhas rõõm.
Eeldusel, et sul ei ole mingit sügavamat vajadust inimliku läheduse ja soojuse järele on nii toimetada ju väga OK. Teised inimesed on tarbeesemed, kui tahaks uut, siis soetad selle. Ja mina küll ei julge öelda, kas nad on nüüd seepärast kuidagi õnnetud – vaevalt.
Kuna ise ei oska nii mõelda, siis hoian sellest keskkonnast eemale. Vb on asi minu enda valikutes ja keda oma radarile lasen. Ilus see pilt ei olnud. See, milliseid inimesi me enda lähedale laseme on õnneks suuresti meie enda teha. Ja noh, ega seal kõik ka sellised pole ilmselt
Kirjutan täiesti alla. Ei pea olema just Sõõrumaa. Aga nt majaga uhke autoga normaalsel kohal olevad mehed on hinnas. Ja need mehed TEAVAD ka turul enda positsiooni. Naised juba loodavad, et said hea diili(hakkavad unistama)vb lasevad voodis ka jälkusi teha, et mehele meeldida, kui juba mees saadab pehmelt öeldes p-se mingi aeg ja istub juba seal uuesti Tinderis, et uut kommi võtta.

Minu meelest ka, aga minu kohatud 40a täiesti tõsiselt ootaski vist, et naine peab ise “veinile” kutsuma ja siis voodisse ka tirima. Sealjuures ta heitis ette, et ma ise otse ei öelnud, et tahaks käest kinni võtmist, kallistamist vms. Ühesõnaga, peaks naine ise ütlema ja küsima lähedust. Ta ise ei algatanud midagi. Sellest jääbki mulje, et teisel pole mingit soovi ega huvi. Väga alandav hakata mehelt küsima, et ta sind puudutaks. Ja tema oli endas nii kindel ja väitis, et see on hoopis enesekindluse tunnus. Ise ei julgenud isegi suudelda ilma selleks luba küsimata ega normaalsel viisil kallistada.

Olgem ausad, 40+ vabade, atraktiivsete ja eluga hästi toimetulevate meeste valik ei ole väga suur ja need, kes sellesse kategooriasse sobituvad, tajuvad väga hästi oma positsiooni sellises keskkondades, nagu Tinder. Miks peaks pingutama, kui selle töö teevad suhet otsivad naised suurepäraselt ära
Kuna ise ei oska nii mõelda, siis hoian sellest keskkonnast eemale. Vb on asi minu enda valikutes ja keda oma radarile lasen. Ilus see pilt ei olnud. See, milliseid inimesi me enda lähedale laseme on õnneks suuresti meie enda teha. Ja noh, ega seal kõik ka sellised pole ilmselt
Kirjutan täiesti alla. Ei pea olema just Sõõrumaa. Aga nt majaga uhke autoga normaalsel kohal olevad mehed on hinnas. Ja need mehed TEAVAD ka turul enda positsiooni. Naised juba loodavad, et said hea diili(hakkavad unistama)vb lasevad voodis ka jälkusi teha, et mehele meeldida, kui juba mees saadab pehmelt öeldes p-se mingi aeg ja istub juba seal uuesti Tinderis, et uut kommi võtta.
Tead, enamus need enda väärtuses kindlad mehed on välispidiselt jube saagid, kui tegelikult on nad mädad. Suudavad oma fassaadi paar kuud üleval hoida, kuid tegelikult ei ole nad suhteküpsed. Nad räägivad, et millised kindlameelsed mehed nad on ja kuidas kõike soovivad, kuid kokkuvõttes on nad lihtsad lödipüksid, kes ei oska suhet luua, selles olla, naist väärtustada ning nad sobivad vaid lühisuheteks. Jah, mõni mees võib kasvada suhteküpseks, kuid need nö väärtuslikud mehed on üldjuhul vaid oma peas auhinnad, mina enam nende osas mingeid roosaid prille ei kanna.

Jah, ma tahaks küll teada, et miks suhtest pole asja saanud. On ta maha jäetud või pole ükski naine talle siiski sobinud. Ega naised on ju ka nii erinevad. Vaadates siin perekooliski neid teemasid. Ikka käib üks vaidlus ja oma arvamuse järgi elamine. See viimane ongi õige. Aga kui panna teist selle järgi elama võibki järgneda lahkuminek.

Oleneb vanusest. Noortel oma õige leidmise eas, pole see ebatavaline. Lihtsalt pole olnud õige. Siis saabub vanus 30-40, eriti naistel, kui asi läheb juba kriitiliseks laste saamise koha pealt. Meestel veel on aega. Siis on ikka tavaliselt olnud üks pikem suhe. Edasi jälle, kui pole õige ei ole mõtet punnitada. Miks mitte elada nii et kogu aeg on lõbus. Argipäeva ei tahagi. Kui tuleb argipäev, on suhe läbi. Eriti kui on olemas ka lapsed, nii et nende saamise pärast pole ka vaja püüda koos olla.

Sest siis hakkavad naised jõuliselt meest kodustama ja kamandama. Peab end näitama naise käevangus kõikidel kultuuriüritustel ja peresündmustel, oigama vaimustunult küünlavalgel õhtusöökidel. Ühtegi mehist hobi ei tohi enam olla.
Ja nii see läheb.

Sest siis hakkavad naised jõuliselt meest kodustama ja kamandama. Peab end näitama naise käevangus kõikidel kultuuriüritustel ja peresündmustel, oigama vaimustunult küünlavalgel õhtusöökidel. Ühtegi mehist hobi ei tohi enam olla.
Ja nii see läheb.
Mehine hobi nagu garaažis õlle joomine? Kalastamine?
Ei saaks väita, et meestele kultuuriüritused, peresündmused ja õhtusöögid ei meeldiks. Pigem arvan lihtsalt, et osadele inimestele käib rutiin rohkem närvidele kui teistele. Igapäev on ju suht ühtemoodi: töö, kodutöö, ehk ka väsimus. Ma ei õigusta seda, et partner maha jäetakse puhtalt selle pärast, et vestlused pesupesemisest ja kes-kus-millal peab olema on tüütud, aga paraku mõni inimene seda ei salli.

Masendav….aga kahjuks reaalsus ise Tinderi kasutajana olles. Seal on suur osa ühed ja samad näod selle pika aja vältel, mis mul seal konto rippunud on. Kahjuks kedagi asjalikku pole siiani suutnud sealt leida. Mõni aeg tagasi suhtlesin seal ühe pealtnäha asjaliku, eduka ja intelligentse 40a mehega, kel polnud mitte ühtki suhet olnud. Saaks aru, kui oskamatu ja introvert, aga üheöösuhteid ja lühisuhteid oli tal olnud küll, aga 40a vältel mitte ühtki püsisuhet. Enne mind oli poole aasta vältel jõudnud juba 3 naist sedasi läbi pidada. Ja ise tulihingeliselt väitis, et otsib ikka püsisuhet ja armastust. Ma ei tea, mis sellistel viga on. Kusjuures meie tutvuse juures oli samuti tema see, kes mind maha kandis ja lühike aeg pärast seda nägin teda juba linna peal uue naisega jalutamas. Maha kandmise põhjuseks oli siis see, et temal pidavat asjad edenema siis, kui naised ise aktiivsemad on ja läbi lillede nagu tuli välja, et naine peaks ta ise voodisse vedama. Ise oli passiivne ja ei tajunud huvi, et isegi viitsiks ja tahaks väga kokku saada. Ongi see pealtnäha “valikute paljusus” ja siis keegi pole nagu piisavalt hea, keegi ei kõlba. Väga lühikest aega, aga kuklas on pidev mõtte, et äkki keegi (uus) on ikka parem. Ja nii see jääbki.
Palun ütle, kas selle mehe eesnimi algab R-tähega?!

Masendav….aga kahjuks reaalsus ise Tinderi kasutajana olles. Seal on suur osa ühed ja samad näod selle pika aja vältel, mis mul seal konto rippunud on. Kahjuks kedagi asjalikku pole siiani suutnud sealt leida. Mõni aeg tagasi suhtlesin seal ühe pealtnäha asjaliku, eduka ja intelligentse 40a mehega, kel polnud mitte ühtki suhet olnud. Saaks aru, kui oskamatu ja introvert, aga üheöösuhteid ja lühisuhteid oli tal olnud küll, aga 40a vältel mitte ühtki püsisuhet. Enne mind oli poole aasta vältel jõudnud juba 3 naist sedasi läbi pidada. Ja ise tulihingeliselt väitis, et otsib ikka püsisuhet ja armastust. Ma ei tea, mis sellistel viga on. Kusjuures meie tutvuse juures oli samuti tema see, kes mind maha kandis ja lühike aeg pärast seda nägin teda juba linna peal uue naisega jalutamas. Maha kandmise põhjuseks oli siis see, et temal pidavat asjad edenema siis, kui naised ise aktiivsemad on ja läbi lillede nagu tuli välja, et naine peaks ta ise voodisse vedama. Ise oli passiivne ja ei tajunud huvi, et isegi viitsiks ja tahaks väga kokku saada. Ongi see pealtnäha “valikute paljusus” ja siis keegi pole nagu piisavalt hea, keegi ei kõlba. Väga lühikest aega, aga kuklas on pidev mõtte, et äkki keegi (uus) on ikka parem. Ja nii see jääbki.
Palun ütle, kas selle mehe eesnimi algab R-tähega?!
Ei. Ju siis selliseid mitmeid, kui nii sarnaselt kõlas. “Hea” teada.

Kui saate teada, et te uuel partneril on 6-12 kuulised suhted järjest. Kuidas te reageeriksite?
Oleneb, miks. Palju koledam oleks, kui tutvuksi nt 41-aastase mehega, kel on kaks 10-aastast abielu seljataga.

Ja nii see läheb.
Samamoodi kukuvad ka mehed oma naiste elu korraldama.
Ega siis seepärast kohe kõik naised ega mehed sellised kodustajad pole.
Need käskijad ja ohjeldavad on ikkagi vähemuses.

Tegelikult olen ma enda pealt sedasama märganud. Et kui ei keskendu väga ühele inimesele, siis ei hakkagi väga keegi meeldima. Käid ühega väljas, teisega, kolmandaga flirdid terve õhtu kuskil telefonis ja nii ei saagi ühestki suhtest asja. Kogu aeg nagu selline tunne, et äkki see on ikka parem või teine. Ja siis kaovad ise ka ära, neil vist sama värk käimas. Ei saagi aru, mis viga oli. Ei olnudki midagi viga, aga üks ütles, et tema ootas suurt armumist. Aga ega seda ei tulegi ju, kui suhtled pinnapealselt ja saja inimesega korraga. Paljud nendest inimestestest (kaasa arvatud mina) on väga tõsiselt haavatud ja ei tahagi endale kedagi väga lähedale enam lasta, siis saab ju haiget. Parem pidada mitut suhet korraga, kui üks ära kaob, pole hullu, eks siis võtad kellegi teise.

Tegelikult olen ma enda pealt sedasama märganud. Et kui ei keskendu väga ühele inimesele, siis ei hakkagi väga keegi meeldima. Käid ühega väljas, teisega, kolmandaga flirdid terve õhtu kuskil telefonis ja nii ei saagi ühestki suhtest asja. Kogu aeg nagu selline tunne, et äkki see on ikka parem või teine. Ja siis kaovad ise ka ära, neil vist sama värk käimas. Ei saagi aru, mis viga oli. Ei olnudki midagi viga, aga üks ütles, et tema ootas suurt armumist. Aga ega seda ei tulegi ju, kui suhtled pinnapealselt ja saja inimesega korraga. Paljud nendest inimestestest (kaasa arvatud mina) on väga tõsiselt haavatud ja ei tahagi endale kedagi väga lähedale enam lasta, siis saab ju haiget. Parem pidada mitut suhet korraga, kui üks ära kaob, pole hullu, eks siis võtad kellegi teise.
Pigem on nii, et kui oled kergesti haiget saav, ära keskendu mitte ühelegi inimesele konkreetselt, aga suhtle inimestega avatult, mitte mingil juhul kohtingu võtmes, näita enda loomust, kellelegi sa meeldid, kes sulle ka meeldib. Otsides ma ei kujuta ette, kuidas nii saab. Enne peab ju tulema meeldivus ja siis alles muu.

Olgem ausad, 40+ vabade, atraktiivsete ja eluga hästi toimetulevate meeste valik ei ole väga suur ja need, kes sellesse kategooriasse sobituvad, tajuvad väga hästi oma positsiooni sellises keskkondades, nagu Tinder.
Tõsi. Ma isegi langetaks vanusepiiri 35+ peale. Olin ise Tinderis vahelduva eduga 33-38 aastasena, oli ka väga-väga palju deite ja paar lühemat 4-6k ebastabiilset suhet ja üks pisut üle aasta kestnud suhe, kuni lõpuks vist leidsin viimase normaalse 35+ vanuse mehe sealt üles, kellega nüüd 3+ aastat suhe ja elame koos 😀
Mina Tinderis tutvudes kellelegi oma neid vahepealseid ebaõnnestunud lühemaid suhteid üldse ei maininudki (mu laps, pere ja sõbrad ka polnud nendega kokku saanud õnneks veel) sest tegelikult ka otsisin pikaajalist püsisuhet ja ei tahtnud ebastabiilset muljet endast jätta. Oma suhteajaloost rääkides mainisin vaid 12+ aastat kestnud suhet lapse isaga ja seda üle aasta kestnud suhet.

Esileht › Pereelu ja suhted › partneri eelmised suhted