Tere,
Olen suur Pavlova armastaja ja teed seda torti suht tihti. Ükskud korrad ei ole põhi väljatulnud. Mul on tekkinud mõned küsimused:)
1. Mida nimelt annab äädikas? Kas seda linupiimjast konsistensi?
2. Minda nmelt annab maisitärklis? Kas seda krõbedust?
3. Milline on põhi, kui see on liiga vähe küpseatatud?
4. Milline on põhi, mis on üle küpsetatud?
Kas muna sort (valge,pruun) on mõjutanud teie kooki? Minul on kahtlus, et pruunid munad teevad tordi nätskeks. See on vaid kahtlus.
5. Kas suhkru sort mõjutab? Kõige soodsam suhkur teeb ka nätskeks eritades siirupit. Samuti kahtlus kogemuste põhjal aga see võib olla kokkusattumus.
6. Miks vahustama peaks hakkama toa sooja muna? Kas see läheb paremini vahtu või mõjub see lõpptulemusele? Minu kogemus näitas, et vahet pole, kas on toasoe või külm.
7. Mille poolest erineb ahjus jahtunud põhi sellest, mida on võetud välja peale küpsetusaja lõppu? Minu kogemus näitab, et erilist vahet pole. (ma võin eksida)
Kommenteerige, mida teie tähelnud olete.
Aitäh!:)