Küsimus juba ka pealkirjas.
Kas keegi on pavlova torti teinud poest ostetud beseega?
Pole just eriline kokkaja ja tundub väga keeruline teha.Palun jagage kogemusi või mingit imelihtsat/lollikindlat retsepti?
Eks sa ju proovida võid. Aga probleem on selles, et poes müüdavad beseepõhjad (olen korra ostnud) on läbinisti kõvad. Pavlova jaoks oleks vaja, et besee oleks seest pehme ja pealt kõva. Seega karta on, et väga hea see ei tule.
mina olen teinud läbinisti kövade pöhjadega. vahele kreem, mis pooleks vahustatud vahukoore (ja suhkruga) ja kohupiimaga (5dl vahukoort, 6-7 spl suhkrut, 500g kohupiima). marjad juurde ja lasen paar tundi enne serveerimist seista. kreem imendub beseesse ja löpptulem väga ok. selline nn vale Pavlova on hea ja kiire tegemine