Esileht Beebi ja mitmikud Peagi 8. kuuseks saav beebi üleöö väga viril

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Peagi 8. kuuseks saav beebi üleöö väga viril

Postitas:
Kägu

Peagi 8. kuuseks saav beebi juba üle nädala olnud rahutu ja viril eriti just siis kui omaette mängima peab ja emme läheb veidi toimetama, olen rääkinud temaga ilusti, näeb mind toa teisest otsast ja isegi tema juures istunud ja miksi ei sobi. Pistab kohe laulu lahti. Kui olen tema juures põrandal, siis mängib iseseisvalt väga edukalt, aga nii kui püsti ajan end, siis nutt. Milles asi? Arenguhüpetega on paar päeva olnud rahutum tavaliselt, aga mitte niikaua kui praegu.

Hammaste tulek võib ka olla, aga öösel magab jällegi ilusti, siis need kikud ei häiri.

Mul hakkab nõu veidi otsa saama. Eelnevalt ilusti iseseisvalt mänginud ja pole sellega probleeme olnud. Kuidas saaksin tibu abistada ja ise mõistuse juurde jääda? 🙂

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lapsed ongi sellised periooditi.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mingist targast raamatust lugesin kunagi, et umbes selles vanuses hakkavad lapsed paremini tajuma, et asjad ja inimesed on olemas ka siis kui nad neid parajasti ei näe. Ja seetõttu tekib eraldusärevus. Minul mõlemal lapsel olnud selles vanuses selline etapp, et kohe kui tõusin või läksin teise tuppa, siis nutsid lohutamatult. See oli 7-8-kuuselt mõlemal lapsel.

0
0
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Esileht Beebi ja mitmikud Peagi 8. kuuseks saav beebi üleöö väga viril