mul on vaja sellist pisikest, mida saaks pista nt. telefonikaante vahele, taskusse.kas oskate soovitada? Need, kes soovivad postitada vastuseid a’la “ah ja oh, mida nüüd”, ei ole vaja klaviatuurinuppe kulutada. On vaja ja kõik
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › pealtkuulamismikrofon
Teema: pealtkuulamismikrofon

Aga telefoni endaga saab ju ka salvestada.

Kui on vaja lindistada nii, et ise viibid nende inimestega koos, siis saab seda edukalt teha oma telefoniga. Selleks on ka erinevaid äppe. Paned telefonis äpi tööle, hoiad seda käes vms, et imelikult silma ei paistaks ja siis muudkui lindistad. Kvaliteet võib olla kõikuv kui ümbruses on palju müra.
Kui teisi vaja lindistada nii, et ise juures ei ole, siis on keerulisem. Selline lahendus võib olla ka väga kallis, et saaks korraliku helikvaliteediga aga vähemärgatava vidina. Telefonikaante vahele midagi sellist ikka ei sokuta, see on juba ülikallis kõrgtehnoloogiline lahendus. Samuti liigitub see ebaseadusliku jälitustegevuse alla.

Ta ilmselt ei tule selle pealegi.
Ja see eeldab mingi tasuta “voice recorderi” allalaadimist, mis ajab tal mõistuse kokku.

Ta ilmselt ei tule selle pealegi.
Ja see eeldab mingi tasuta “voice recorderi” allalaadimist, mis ajab tal mõistuse kokku.
isegi 10a tagasi toodetud nuputelefonides oli sisse ehitatud selline moodul, mis võimaldas 1min pikkusi juppe salvestada.
tänapäevastes nutitelefonides on ka tootja poolt sarnased võimalused juba ostes sees, aga oluliselt pikema helifaili jaoks, nt 1h või pikem

Tõenäoliselt olete siiani saanud teemaalgataja soovist valesti aru. Ta tahab kellelegi “lutikat” külge panna.
See on, muide, ebaseaduslik.

tänapäevastes nutitelefonides on ka tootja poolt sarnased võimalused juba ostes sees, aga oluliselt pikema helifaili jaoks, nt 1h või pikem
Siit järeldus – teemaalgatajal on telefon vanem kui 10a.

Tõenäoliselt olete siiani saanud teemaalgataja soovist valesti aru. Ta tahab kellelegi “lutikat” külge panna.
See on, muide, ebaseaduslik
Kui see välja ei tule, pole ju probleemi seaduse pärast. Ühte tean, kes lutika sokutas. See tuli välja ka, aga ei kaevanud keegi ja ei juhtunud midagi.

Äkki see? https://www.euronics.ee/t/79424/audio-ja-mp3/diktofon-olympus-vp-10/vp-10-e1

mul on vaja sellist pisikest, mida saaks pista nt. telefonikaante vahele, taskusse.kas oskate soovitada? Need, kes soovivad postitada vastuseid a’la “ah ja oh, mida nüüd”, ei ole vaja klaviatuurinuppe kulutada. On vaja ja kõik
Pead arvestama, et selline tegevus on karistatav, infot, mis sa saad, kasutada sul õigust ei ole, halvimal juhul võid minna kolmeks aastaks trellide taha. Aga noo kui vaja siis vaja. Pakid omale koti kokku, et kui järgi tullakse ja nuhi terviseks 🙂

Pead arvestama, et selline tegevus on karistatav, infot, mis sa saad, kasutada sul õigust ei ole, halvimal juhul võid minna kolmeks aastaks trellide taha.
Klge, lõpetage oma emme mängimine. Kodus mehe ja lastega nagunii muud ei tee, kui emmetate.
Inimesed salvestavad ka sadu muid hääli, peale selle, et mees käib oma autoga võõrastes naistes.
Loodushääli, mingeid tehnika hääli, mida iganes.
Osta omale vangla, mitte kedagi ei panda esimese vahelejäämise puhul reaalselt kinni.

Pole sul midagi vaja teiste järel nuhkida. Nii suur see meeleheide ka ei saa olla. Ole inimene ja jää väärikaks.
Selle seadme hankimise ja peitmisega sa nagunii hakkama ei saa, kui isegi seda ei suuda netist leida, mis mõõtudes need on ja kuidas töötavad.

Klge, lõpetage oma emme mängimine. Kodus mehe ja lastega nagunii muud ei tee, kui emmetate.
Inimesed salvestavad ka sadu muid hääli, peale selle, et mees käib oma autoga võõrastes naistes.
Loodushääli, mingeid tehnika hääli, mida iganes.Osta omale vangla, mitte kedagi ei panda esimese vahelejäämise puhul reaalselt kinni.
Naiivitar. Pealtkuulamismikrofoniga loodushääli salvestama?

10 aastat tagasi sai edukalt salvestada pikemaid kui tunniajaseid faile, mul oli sony ericsson walkman nuputelefon ja mahutas palju. Selle telefoniga sai netis ka käia 🙂
Polnud küll teemasse vastus 🙂

Loodushääli, mingeid tehnika hääli, mida iganes.
Osta omale vangla, mitte kedagi ei panda esimese vahelejäämise puhul reaalselt kinni.
Naiivitar. Pealtkuulamismikrofoniga loodushääli salvestama?
No mina salvestasin küll oma 10a vana telefoniga ükskord konnade krooksumist, aga…

See on, muide, ebaseaduslik.
Ebaseaduslik on võõraid pealt kuulata, enda pereliiget ikka tohib. Mul poleks midagi vastu, kui minu Vello mind salvestab. Traditsioonilises peres pole naisel saladusi.

Tundub, et siin petjatel vesi ahjus 😀

Paljudel odavatel mp3 mängijatel on ka salvestus- e diktofonifunktsioon.

Ebaseaduslik on võõraid pealt kuulata, enda pereliiget ikka tohib. Mul poleks midagi vastu, kui minu Vello mind salvestab. Traditsioonilises peres pole naisel saladusi.
Kuule, armukeste pidamine on ka meie traditsiooniliste perede traditsioon. Muidugi kui sulle nüüd pinget pakub, et Vello kah kuuleb…

Ei viitsinud päris täpselt sama näidet otsida, aga kunagi ma tellisin omale sarnase miniatuurse mobiiltelefoni, mis ei helisenud ja millel polnudki kõlarit, oli ainultmikrofon. Kui tema numbrile helistada siis võttis kõne vastu ja sai kuulda, mis teisel pool räägitakse.
Neid on mitmesuguseid, näiteks: € 11,63 1N9 Mini GSM Device Audio Monitor Spy Listening Surveillance Personal Mini Voice Activation Built in Two MIC 12 Days Standby Time
https://s.click.aliexpress.com/e/krDDAn3K
Usun, et müüakse taolist kaupa ka Eestis mõnes poekeses, oomipoes vms.

aga kui on soov pista selline pisi-pisike asjake kellelegi teisele põue või kuhugi mujale, eeldusel, et “see teine” seda ei märka. Mikrofon-no või diktofon peaks olema võimalikult väike ja vajadusel siis ka pika akuga (diktofon)

Äkki see? https://www.euronics.ee/t/79424/audio-ja-mp3/diktofon-olympus-vp-10/vp-10-e1
jah see on päris hea, panin mehele autosse ja oioi mis asju hakkas välja tulema.

aga kui on soov pista selline pisi-pisike asjake kellelegi teisele põue või kuhugi mujale, eeldusel, et “see teine” seda ei märka. Mikrofon-no või diktofon peaks olema võimalikult väike ja vajadusel siis ka pika akuga (diktofon)
Lahuta!
Tõepoolest, nuhkimise asemel leia meelerahu ja lõpeta see suhe ära, kui usaldus kadunud. Küsi otse, pole mõtet aega ja raha raisata mingite vidinate sokutamise peale. Kui suhet lõpetada ei taha aga hing ikka rahu ei anna, siis kuluta see raha pereteraapiale või individuaalsele psühhoteraapiale.

jah see on päris hea, panin mehele autosse ja oioi mis asju hakkas välja tulema.
No mis siis tuli välja, räägi?

No mis siis tuli välja, räägi?
Mees musitas teise mehega.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › pealtkuulamismikrofon