Esileht › Koolilaps › Peenikesed noormehed ja gümnaasiumi lõpuülikond – kust olete ostnud?
Teema: Peenikesed noormehed ja gümnaasiumi lõpuülikond – kust olete ostnud?
Tere. Palun jagage kogemusi, kust olete ostnud ülipeenikesele noormehele gümnaasiumi lõpuülikonna. Pikkust on ligi 190cm, aga puus nii väike, et kannab umbes 25/34 teksaseid. Aitäh.
Meil lõpetas poiss põhikooli 2a tagasi, olles 2m pikk ja peenike nagu pilbas. Oli ka suur küsimärk, kust nii pikale ja saledale midagi normaalset selga leida. Lõpuks tellisin sellisest kohast nagu ülikonnad.ee, kust sai mõistliku hinnaga oma mõõtude järgi ülikonna tellida. Esialgu oli kahtlus küll, et mis kvaliteet sealt võiks tulla, aga jäime täiesti rahule, saime vägagi normaalse ülikonna.
Praegu on märts. Kõige mõistlikum oleks talle lasta see ülikond rätsepa juures õmmelda, jõuate küll.
Või siis uurige seda varianti, et ostate mingi suvalise, mis meeldib – kas valmisülikonda saab õmbleja juures parajaks kohendada.
Ma olin ise kooliajal pisike ja kribu, mulle pooled riided lasti õmbleja juures õmmelda (mida oli vaja kooliga seotult, a la koolivorm õmmeldi minu mõõtude järgi, mingid esinemisriided õmmeldi õmbleja juures jms). Nii et ma soovitan – otsige rätsep, minge konsultatsiooni.
Mina ostsin sügisel ülikonna Prismast. Pintsak istub väga hästi. Püksid eriti ei meeldi. Pikkusega probleem. Täna juba nibin nabin. Poiss 190 pikk. Poiss kannab ülikonda üsna palju.
Zaras on numbrid veidi saledamatele inimestele ning kui veel slim fit ka valida (enamus ongi), siis võiks seal ülikonnavalikut olla küll. Mina enda saledamale lõpetajale sealt ülikonna leidsin. Tasub varakult proovima minna. Tallinnas on pood ja kui päris sobivat numbrit pole, siis saab vajadusel väiksema tellida. Ise jätsin ostu viimasele hetkele, kuid sain e-poe kiirele tegutsemisele kenasti sobiva suuruse. Tagastamine on tasuta.
Ühes komplektis ülikonda on ülipeenikestel või siis päris ülekaalulistel suht raske saada. Eraldi oleks ehk rohkem lootust? Paraja pintsakuga ei pruugi alati õiges mõõdus püksid kokku käia või siis vastupidi..
Meie oma nooremehele nii ostsimegi. Kaubamajas proovisime järjest selga ja saidki ostetud eraldi paras pintsak ja sama tooni parajad püksid. Valmis ülikonnakomplektid ei sobinud ükski.
Suit Supply Rotermannis. Teevad kohendused, et ideaalselt istuks.
Suitsupply. Kohendatakse vastavalt kandjale, istub ideaalselt. Pole odav, aga tasub ära, see ju investeering aastateks.
Zaras on numbrid veidi saledamatele inimestele ning kui veel slim fit ka valida (enamus ongi), siis võiks seal ülikonnavalikut olla küll. Mina enda saledamale lõpetajale sealt ülikonna leidsin. Tasub varakult proovima minna. Tallinnas on pood ja kui päris sobivat numbrit pole, siis saab vajadusel väiksema tellida. Ise jätsin ostu viimasele hetkele, kuid sain e-poe kiirele tegutsemisele kenasti sobiva suuruse. Tagastamine on tasuta.
Zaras on pikkused umbes 172 cm pikkusele mehele.
Ülemiste keskuses on üks pood. Aasta tagasi ostsin sealt super hästi istuva ülikonna 192 cm, 75 kg kaaluvale poisile. Tõsi, tema teksad olid siis 28/34. Ka see 25 suurus on üldse reaalne? Kui palju TA poeg kaalub?
Tallinna Kaubamajast.
poiss 196 ja keskelt väga kõhn, õlad aga laiad.
Kaubamajas on väga mugav. Lähed meesteosakonda, annad noormehe sinna ja teenindaja hakkab talle sobivaid riideid tooma. Nad lihtsalt vaatavad peale ja juba teavad, mis firma omade hulgast üldse valida. Ütlesime soovitud värvi vaid. Püksid sai kõige pikemale ja peenemale kasvule. Pintsakuga oli raskem, sest keskelt kõhn ja õlad laiad, siis pidi valima õlgade järgi. Seal kutsuti kohe ka õmbleja, kes vaatas poisi üle, märkis ära, kus pintsakul koomale võtta ja umbes nädala pärast saime kätte.
Lisaks aitas müüja valida triikärki ja lipsu. Muudkui tõi erinevaid särke ja lipse riietuskabiini. Tasemel teenindus. Aega läks ligi 1 t.
Lisaks oskas ta öelda, mis värvi sokid ja rihma peaks panema.
Tulemus oli suurepärane!
Nüüd on selles mõttes lihtsam, et moodi on tagasi tulnud 80-90ndad, mis tähendab, et need väga kehasse töödeldud ülikonnad ja ümber püksid ei olegi enam moes. Sedasi on natuke lihtsam kõhnadele poistele riideid osta. Mu isikliku arvamuse kohaselt olid need slim fit ülikonnad küll ägedamad ja nägid paremad välja, aga vähemasti ei ole enam mingi stiiliaps, kui ülikond seljas lohvakam on.
Ülemiste keskuses on üks pood. Aasta tagasi ostsin sealt super hästi istuva ülikonna 192 cm, 75 kg kaaluvale poisile. Tõsi, tema teksad olid siis 28/34. Ka see 25 suurus on üldse reaalne? Kui palju TA poeg kaalub?
Mulle ka tundub, et 25 suurus ei ole reaalne 190cm pikkuse noormehe puhul.
Mul mõned aastad tagasi lõpetanud pikk ja peenike noormees sai ka Ülemiste keskusest teiselt korruselt ülikonna – selline väike pood seal.
Aga minu peenike oli siis 195cm ja 78kg, püksid olid 31/32 suuruses.
Leidsin poegadele ülikonnad Zara-st mu meelest. Pojad mõlemad olid siis 185 cm pikad ja väga saledad.
Stockmann’ist saime. Ühel Hugo Bossi sarjal sai pintsaku ja püksid eraldi osta. Seal samuti müüa soovitas juurde lipsu, pluusi , rihma ja kingad. Väga ilus komplekt tuli kokku.
Need ülikonnad mis olid nn. ühe riidepuu peal ei sobinud ükski. Püksid olid lühikesed ja pintsakud suured.
Vaadake ka selliseid ülikondi, kus saate püksid ja pintsaku eraldi valida.
Mul mõned aastad tagasi lõpetanud pikk ja peenike noormees sai ka Ülemiste keskusest teiselt korruselt ülikonna – selline väike pood seal.
Natuke alla 60kg on TA poiss. Aitäh kõikidele, ideid juba on.
Ennetamaks nii madala kaalu küsimusi – jah, tervise analüüsid on erinevad tehtud ja töötame iga päev ja aastaid juba selle nimel, et tuleks grammikenegi juurde. Viimane aasta-kaks tundub, et kasv pikkusesse on lõppenud. Ehk tekib ka laiusesse nüüd midagi.
Natuke alla 60kg on TA poiss. Aitäh kõikidele, ideid juba on.
Ennetamaks nii madala kaalu küsimusi – jah, tervise analüüsid on erinevad tehtud ja töötame iga päev ja aastaid juba selle nimel, et tuleks grammikenegi juurde. Viimane aasta-kaks tundub, et kasv pikkusesse on lõppenud. Ehk tekib ka laiusesse nüüd midagi.
Uhh siis on tõesti väga peenike. 190cm ja alla 60kg… ma isegi ei kujuta ette. Minul see kes gümna lõpus oli 195 ja 78kg ja oli ka ikkagi väga peenike…
Minu peenike poiss hakkas jõusaalis käima. Personaaltreener tegi talle kava. Nüüd on kenasti kaalu ja lihast kasvatanud.
Mina olen see esimene vastaja, meie poiss lõpetas põhikooli ja pikkust oli siis täpselt 2m ja kaalu 65 kg. Nüüd kahe aastaga +10kg, pikkust õnneks enam ei lisandu. Noorem poiss praegu veelgi saledam, kuid pisut lühem. Mis teha, me ise vanematena enamvähem samasuguse kehakujuga.
Minu peenike poiss hakkas jõusaalis käima. Personaaltreener tegi talle kava. Nüüd on kenasti kaalu ja lihast kasvatanud.
Mul hakkas ta ka nüüd jõusaalis käima ja see tundub kõige paremini mõjuvat. TA
Aga las olla veidi suur. Mul vend lõpetas ühe ja sama ülikonnaga põhikooli, gümnaasiumi ja kõrgkooli. Algul oli ülikond veitsa suur, aga viimaseks lõpetamiseks täiesti paras.
Esileht › Koolilaps › Peenikesed noormehed ja gümnaasiumi lõpuülikond – kust olete ostnud?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.