Esileht Kodunurk Pehme ¨okolaadiglasuur kringlile?

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Pehme ¨okolaadiglasuur kringlile?

Postitas:

Kuidas teha kringlile pehmemat ¨okolaadi(mitte kakaoga) glasuuri…Mõtlen just et ei taha puhast ¨okolaadi panna, kuna kuivades see hakkab murenema ja suht kehva süüa inimestel näpuvahelt salfakaga kui pudeneb koguaeg?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 16.02 14:15; 17.02 14:28;
To report this post you need to login first.
Postitas:

röösk koor, shokolaad ja tuhksuhkur. vahekorda ei oska täpset öelda

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

100 g tumedat ¨okolaadi
1 dl vahukoort

aja vahukoor keema, lisa ¨okolaad ja sulata. Vala peale.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

kui glasuur teha tumeda ¨okolaadi ja oliiivõliga, tuleb ka väga hea pehme.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Teen ¨okolaadiglasuuri alati nii, et tumeda ¨okolaadi sulatan (u200g), lisan u 0.5dl koort ja tüki võid, segan ühtlaseks. Glasuur küll tahkub (ei jää voolama), aga ei ole ka kivikõva. Olen pannud tordile ja jääb ilusti lõigatav.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Käepäraste vahenditega saab ka nii, et sulatad ära ja lisad tavalist õli tunde järgi.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ma ostsin tavalise ¨okolaadi, mitte tumeda…see minuarust maitsvam glasuuri jaoks.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 16.02 14:15; 17.02 14:28;
To report this post you need to login first.
Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )


Esileht Kodunurk Pehme ¨okolaadiglasuur kringlile?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.