Millised pelmeenid on võrdsed Uvicu pelmeenidega või veel paremad?
Teema: Pelmeenid
Naabrimehe pelmeenid.
Lugesin kokku UVICi tootevalikust 27 erinevat pelmeenimarki – erinevad täidised, erinevad hinnaklassid. Milliseid neist soovid asendada?
Lugesin kokku UVICi tootevalikust 27 erinevat pelmeenimarki – erinevad täidised, erinevad hinnaklassid. Milliseid neist soovid asendada?
Hmm, ma tõesti ei teadnud seda. Pidasin silmas kollast pakki, hiina naisega ????
Rimi klassikalised veiselihapelmeenid. MITTE need: https://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uudised/kolm-kuud-muugil-olnud-rimi-pelmeenides-tuvastati-salmonelloosinakkus?id=80122712 Õigete pilti ei leidnud.
Pidasin silmas kollast pakki, hiina naisega ????
Sellest paremad on ainult isetehtud pelmeenid.
Aga neid sa ilmselt ei viitsi teha?
Muideks, venelased teevad tänapäevani väga paljud ise oma pelmeenid.
Hoolimata sellest, et neilgi on poed neid vabriku omasid täis.
Vändaga vana hakklihamasin, liha talunikult, tsesnjakk, smetana jne on märksõnad.
Ja keedetakse mitte vees, vaid puljongis. (seda võid ka Uvicu omadega teha)
Kergelt praed veel pannil pruuniks ka.
Rannarootsi EHE sarja pelmeenid on maitsvad, ma muidu Uvic kollase pakiga pelmeenide austaja.
Kuna söön vaid praetud pelmeene siis sööngi kas klassikalise kujuga uvici omasid, pealinna pelmeene või rakvere omasid.
Kõik need keeru või kortsukujuga pole sobinud pannile praadimiseks, ei küpse ühtaselt ja kohati muutub tainaks väga kuivaks ja küpseb üle. Eelnevalt kuumas vees (keedukannuga) korra neid leotada veel viitsin, aga enne praadimist keeta küll mitte.
Minule on hakkanud meeldima Pealinna minipelmeenid.
Olen paar korda ise ka teinud. Tegin kanahakklihaga ja väga head said. Ainult jube aeganõudev tegevus.
mulle ka meeldivad need minipelmeenid. hea õhuke taignakiht on neil, erinevalt suurtest.
Pidasin silmas kollast pakki, hiina naisega ????
Sellest paremad on ainult isetehtud pelmeenid.
Aga neid sa ilmselt ei viitsi teha?
Muideks, venelased teevad tänapäevani väga paljud ise oma pelmeenid.
Hoolimata sellest, et neilgi on poed neid vabriku omasid täis.
Vändaga vana hakklihamasin, liha talunikult, tsesnjakk, smetana jne on märksõnad.
Ja keedetakse mitte vees, vaid puljongis. (seda võid ka Uvicu omadega teha)
Kergelt praed veel pannil pruuniks ka.
Viitsin ikka teha ja olen väga palju teinud ka, aga ei saa ikka piisavalt head. Maitse pole see ja sarnane nagu Hiina naisega pelmeenidel.
Keedan nagunii vees ainult ja harva ka praen peale keetmist.
Me ostame neid Hiina naisega, ja siis Rakvere tavalisi. Mamma Miat ka. Sööme keedetult, hapukoore ja sojakastmega.
Kui on isu aasiapärase järgi, siis Vici gyozad on täiesti ok. Neid teen nii, et praen ühe külje ära, siis valan pannile vee ja aurutan ülejäänu valmis.
Ise teha ei viitsi – pole eriti nokitseja tüüpi ja tundub jube ajaraisk.
Suure-Jaani pelmeenid aga neid kahjuks üle Eesti ei müüda. Kui satute Viljandi maakonnas mõnda väiksemasse poodi, siis sealt tasub otsida. Frikadellid ka neil väga head.
Suure-Jaani pelmeenid aga neid kahjuks üle Eesti ei müüda. Kui satute Viljandi maakonnas mõnda väiksemasse poodi, siis sealt tasub otsida. Frikadellid ka neil väga head.
Frikadelle ma ei osta aastaid poest. Teen alati ise hakklihast.
Meil siin Haapsalus ka häid pelmeeni tegijaid, aga ajaliselt ei õnnestu neid osta. Selleks huvitavadki poes müüdavad.
Minu arvates on kōik teised head peale UVICi pelmeenide. Just need samad hiina naisega tulid mul ükskord keetes sellised limased ja rōveda maitsega, et viskasin terve toidukorra prügisse. Peale seds pole enam aastaid neid UVIC tooteid ühtegi ostnud. Ise tehtud on muidugi üle prahi.
Meie sööme Pealinna pelmeene. Eelistan neid traditsiooonilise kujuga pelmeene. Minuarust need imeliku keeruga pelmeenidel on ka tainas teistsugune. Vahepeal olidki ainult UVICul traditsioonilise,d aga nüüd jälle rohkem valikut tekkinud.
Ostsin eile Vici hinkaale ja minu üllatuseks oli neil väga selge ja puhas maitse!