Kas teil on ka perekool “katki”? Ei lase enam tsiteerida ja niisama kommentaare lisada. Vahepeal laseb mõne kommentaari läbi, aga enamus kommentaare kohale ei jõua.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Perekool on katki?
Teema: Perekool on katki?

Jamab jah vahepeal

Kommenteerimise edukus on tõesti katkendlik.

Mõni päev tagasi oli täitsa puhas leht.
Sel päeval kodutööd edenesid tavalisest kiiremalt.

Töötab nagu bõuingi lennuk.

Eriti telefonis kasutades on mingi kamm. Tulb jupp aega skeemitada, et üldse pilt ajaviitesse saada.
Kommenteerimisega kipub mingil hetkel lihtsalt kasti puhtaks viskama, kui vajutada back nuppu kogemata ja taagasi minnes undoga ei saa ka oma eelmisele kommenteerimistekstile naasta.

Töötaski juba pikalt korralikult, eks peab järjekordselt ära solkima. PK traditsioon tekitada probleeme ja siis neid kangelaslikult kaua-kaua-kaua lahendada.

Pole küll ainsatki probleemi täheldanud.

Pole küll ainsatki probleemi täheldanud.
See tähendab vaid ühte- sa viibid liiga vähe perekoolis.

Töötab nagu bõuingi lennuk.
proovisin, kuidas ta bõuningu lennuki moodi töötab. laperdab ühe tiivaga. kui miinus panna, siis ütleb “tänan kiitmast”.
Just proovisin. Mul kirjutas: “Äitäh kiitmast!”

Mul kirjutas: “Äitähh kiitmast!”
Huvitav, minul kirjutab ikka eesti kirjakeeles “Aitäh”, mitte äitähh

Mul kirjutas: “Äitäh kiitmast!”
Huvitav, minul kirjutab ikka eesti kirjakeeles “Aitähh”, mitte äitäh
Ei, mul kirjutab niimoodi.

proovisin, kuidas ta bõuningu lennuki moodi töötab. laperdab ühe tiivaga.
Bõuingi lennuk ei laperda ühe tiivaga.
Bõuingi 737 käis kuskil käpakile ja pärast seda pandi need mudelid koduaresti…ehk siis seisavad lennuväljal ja ei tööta. Vblla tänaseks on lahti lastud, ma ei tea…

Mingit Ä-d seal aitähi algul ei ole. Kiitmisel ütleb küll ka aitäh, aga A-ga. Kus paganas te neid täppe seal suure A peal näete?

Kiitmisel ütleb küll ka aitäh, aga A-ga.
Panin sulle katseks miinuse, ütles samuti Aitäh kiitmast!

Panin sulle katseks miinuse, ütles samuti Aitäh kiitmast!
Perekool harjutab viisakust. Kui sind lüüakse ühele põsele, ütle aitäh ja keera teine põsk ette.
See on ilmselt iroonia (:

Perekool harjutab viisakust. Kui sind lüüakse ühele põsele, ütle aitäh ja keera teine põsk ette.
Ei arjuta ju. Tahtse kitahile teisele põskele kah äsada, enam ei last.

Nüüd ütleb laites Täname tagasiside eest!
Siin keegi õnnetuke pühapäeval ka tööl.

Kiites sama.
Aga järelikult keegi pk staffist lehvitas kägudele.
Leffitame vastu!

Panin kontrolliks miinuse ja selgub, et tõtt räägid.
Aee, Perekooli itispets! Kas saaksid “Teata ebasoovitavast” tekstist selle “Teavite” ka ära parandada lõpuks. Seitse korda olen kirjutanud teile, aga ei midagi.
Praegu on:
“Teavite meid, kui kommentaar on solvav, vaenu õhutav, reklaamib mingit toodet või teenust, rikub õigusakte või kasutajatingimusi”

Seitse korda olen kirjutanud teile, aga ei midagi.
Sa peale kaebamise siin muud ei teegi või?
Proovisin, on jah, nagu sa ütlesid. Oleks kaevanud su peale, aga usun, et kommentaariks “kitukas” neile vist poleks sobinud.

Sa peale kaebamise siin muud ei teegi või?
Proovisin, on jah, nagu sa ütlesid. Oleks kaevanud su peale, aga usun, et kommentaariks “kitukas” neile vist poleks sobinud.
Jah, annan tõesti mõnikord ebasobivast kommentaarist teada ja palun ühtlasi ka kirjavea ära parandada, aga ju see siis hirmus keeruline.

annan tõesti mõnikord ebasobivast kommentaarist teada ja palun ühtlasi ka kirjavea ära parandada
Kommentaar eemaldatud.
2.1. Kasutajal on kohustus käituda teiste suhtes viisakalt, lugupidavalt ning sõbralikult.
Perekooli Moderaator

Üks huvitav asi veel lisandunud. Nt olen teemasse ühe või kaks kommentaari lisanud, kuid PK näitab justkui oleks 6-7 korda kommentaari kirjutanud. Mitte alati, aga paar korda juhtunud

Nt olen teemasse ühe või kaks kommentaari lisanud, kuid PK näitab justkui oleks 6-7 korda kommentaari kirjutanud.
No, ja mida kellaajad siis näitavad?
Et pole üldse sel ajal midagi või näitab kellegi teise postitust?
Pole ju võimalik.

Viimasel ajal olen mitmel korral märganud, et kommentaare näitab 3 veergu, kui klikata 3. veerule, ei ole ühtegi kommentaari.
Märkasite, kiida/laida nupu kasutuse järel tuleb nüüd kiri “Täname tagasiside eest!” 😀

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Perekool on katki?