Eks see koer kiunata, kes kiviga pihta sai.
Muidugi on see termin igiammune, aga kui ikka “perekoolikas teematab”, siis on see meie “armastatud” kommentaator. Tal sai vist “normintelligents” täis ja muud enam kõvakettale ei mahu.
See perekoolikas jahub alati, kuidas keegi midagi ei oska ega tea ega suuda (ah jaa, rääkida ka ei oska, guugeldada oskab ka ainult tema üksinda), ja “kukuvad aga teematama”… nagu siin muimoodi suhelda saaks. Kusjuures teemasse ta reaalselt midagi vastata reeglina ei oska, ainult halvustav plärtsumine on tema pärisosa. Ja seda tema ajukene ei võta, et ta on perekoolikatest kõige rumalam ja ebameeldivam- üsna mitteatraktiivne kombinatsioon. Peessekukkunud selgeltnägija on ta ka.
Kurb, aga olgu tal siis seegi koht, kus “särada” ja arvata, et ta mingi arvamusliider on. Reaalses elus teda ju keegi ei kuula ega arvesta tema arvamusega. Kui ta veel mees peaks olema, siis erihale eksemplar.
Mina olin see, kes selle “perekoolika” otsa siin lahti tegi.
Mina arvan, et sa ehid ennast võõraste sulgedega, see nimetus on ammu olemas olnud, nüüd üks ull kuritarvitab seda, millelegi sa “otsa lahti” ei teinud. Kägu aastast 2000