Teema: Perekooli kasutamine võimatu
<p style=”text-align: left;”>Kui varem sai vähemalt küpsiseid kustutades normaalselt lugeda siis nüüd peab neid küpsiseid pea iga kord kustutama, kui miski teema avada. See pole normaalne, varsti ma enam ei viitsi siin käia. Tehke nüüd korda see jama, mitu kuud on kestnud juba ju.</p>
Isegi vastata ei suvatseta.
Andku vähemalt teada, et asjaga tegeletakse, ja millal on lootust korda saada. No nii tigedaks teeb see ERROR 431, täiesti vanduma ajab.
Mul enne Chrome’is ei töötanud, aga kui ma EI andnud luba küpsiseid kasutada, siis järsku hakkas tööle.
Küpsised!! Kas sellepärast mul keeldubki perekool iga kasutuskorra järel nädalaks ajaks pilti ette võtmast?
Kasutan teemat ära, aga ega sel ruumi kokkuhoiul vist suuremat mõtet ei ole – keegi nagunii ei vasta. Või äkki siisku, mode Indrek?
Minu probleem viimastel päevadel: kui soovin mind huvitavale kommentaarile vastata, siis teema alla kommenteerimiskasti ma ei saa, sest mind “hoitakse kinni” selle postituse juures, mida soovisin kommenteerida. Lihtsamalt öeldes tsiteerimisnupp sõidutab mu tagasi kommentaari juurde (ei lase sealt lahkudagi) ja nii jääbki.
Eile sain veel avalehele tagasi minnes ja uuesti soovitud kommentaari juurde tulles kommenteerida, täna istun kindlameelselt postituse juures ja tsiteerida – isegi niisama kommenteerimiskasti kirjutada! – ei saa.
Miks see nii on ja kuna lahendus võiks tulla? Chromega tegu.
Kasutan teemat ära, aga ega sel ruumi kokkuhoiul vist suuremat mõtet ei ole – keegi nagunii ei vasta. Või äkki siisku, mode Indrek?
Minu probleem viimastel päevadel: kui soovin mind huvitavale kommentaarile vastata, siis teema alla kommenteerimiskasti ma ei saa, sest mind “hoitakse kinni” selle postituse juures, mida soovisin kommenteerida. Lihtsamalt öeldes tsiteerimisnupp sõidutab mu tagasi kommentaari juurde (ei lase sealt lahkudagi) ja nii jääbki.
Eile sain veel avalehele tagasi minnes ja uuesti soovitud kommentaari juurde tulles kommenteerida, täna istun kindlameelselt postituse juures ja tsiteerida – isegi niisama kommenteerimiskasti kirjutada! – ei saa.
Miks see nii on ja kuna lahendus võiks tulla? Chromega tegu.
Ahaa! Sii kasutajaabis saan kenasti liikuda/tsiteerida, aga näiteks koolilapse teemas mitte?
Millest selline vahetegemine?
Ei saa uut teemat teha
Mina ei saa enam uut teemat üldse lisada! Kirjutamise võimalust ei ole, kui kursori trükkimisalale klõpsan. See kaob sealt ära 🙁 Nii telefonis kui arvutis.
Uue teema saan lisada, aga vot pealkirja ei lase panna – lihtsalt ei saa sinna trükkida. Nõme.
Uue teema saan lisada, aga vot pealkirja ei lase panna – lihtsalt ei saa sinna trükkida. Nõme.
Selle vastu aitab see, kui lehekülge uuendada. Aga olukord iseenesest on muidugi täiega nõme.
Ma pidin adblockeri välja lülitama, siis sain jälle teemasid teha 🙁
Mina ei saa enam uut teemat üldse lisada! Kirjutamise võimalust ei ole, kui kursori trükkimisalale klõpsan. See kaob sealt ära 🙁 Nii telefonis kui arvutis.
Täpselt sama! Aga siin kolikambris võime nutta, lahendust ikka ei tule.
Hei, Perekooli moderaatorid ja itimehed!
Kas käite vahel siin kasutajate kaebusi lugemas? Ei käi, miks? Juhin tähelepanu, et kui poleks meid, poleks teil ka tööd. See ju ometi võiks mõtlema (ja liigutama) panna?
Hei, Perekooli moderaatorid ja itimehed!
Kas käite vahel siin kasutajate kaebusi lugemas? Ei käi, miks? Juhin tähelepanu, et kui poleks meid, poleks teil ka tööd. See ju ometi võiks mõtlema (ja liigutama) panna?
Ähh! Lollid ostavad reklaami niigi.
Ma pidin adblockeri välja lülitama, siis sain jälle teemasid teha 🙁
Vabandust, aga no millise valemiga need kaks asja omavahel üldse seotud saavad olla?!
Uut teemat teha ei saa. Tekst hüppab minema. Ainult vastata saab.
Pealkiri tuleb sisestada alla lahtrisse ja sealt copy paste ülesse.
Minul ei lase copy paste, vaid tuleb hiirega vedada üles.
Hiirega SAADA-le pihtasaamine on eriline trikk.
On jah võimatu. Ühte teemat ka ei saa õpuni lugeda, tahad teisele leheküljele minna ja viskab ette:
Request Header Fields Too Large
The server refused this request because the request header fields are too large.
<hr style=”color: #000000; font-family: ‘Times New Roman’; font-size: medium;” />
<address style=”color: #000000; font-family: ‘Times New Roman’; font-size: medium;”>Apache / ZoneOS Server at foorum.perekool.ee Port 443</address>
Cache ja cookies tühjenda ära endal
Mina saan normaalselt foorumisse ainult incognito mode kasutades.
Ongi selline nõue nüüd? Foorum peaks kõigile kasutajatele seda siis õpetama, juhendama et teema tegemiseks pead tegema nii ja nii
On jah võimatu. Ühte teemat ka ei saa õpuni lugeda, tahad teisele leheküljele minna ja viskab ette:
Request Header Fields Too Large
The server refused this request because the request header fields are too large.
<hr style=”color: #000000; font-family: ‘Times New Roman’; font-size: medium;” />
<address style=”color: #000000; font-family: ‘Times New Roman’; font-size: medium;”>Apache / ZoneOS Server at foorum.perekool.ee Port 443</address>
Sama jama, alguses jampsis Googles, nüüd ka Firefox’is. Vaheapeal sai telefonis normaalselt Perekooli kasutada, nüüd viskab sinna ka ette.
20 aastat perekooli kasutanud ja selliseid jamasid varem küll ei olnud nagu nüüd ja pidevalt.
Vaadates seda kui vähe teemasid tehakse, siis on ilmselt paljudel samad probleemid.
Peab vist teemasid tegema ilma pealkirjata, sest seda lihtsalt ei ole võimalik panna. Sisu saan kirjutada ja sellega asi ka piirdub.
Pealkirja juba oskan kirjutada.
Pealkirja juba oskan kirjutada. Teksti kasti, siis tee aktiivseks ja lohista üles pealkirja kohale.
Aga kuidas SAADA-le paremini pihta saada?
Mõni suunamudija võiks nüüd kisa tõsta, “tänu” eelmisele küll keerati perekool pekki. Selleks, et muude teemade alla pead oma nimega kirjutama, siis nüüd ei saa enam vigu parandada, ei näe seda kes ja millal on teemasse kirjutanud (ise küsin, ise vastan), lisaks pealkirja ja postitamise probleem. Kas mõni asjapulk siia ka selgituse kirjutaks või on see lihtsalt ilu pärast tehtud koht?
Postitamise ja sisselogimise probleemid on mulle võõrad, aga 2 “parendust” ajavad küll harja punaseks: see, et enam ei näe, kes kui palju teemades vastab.
Ja see, et oma postitust ei saa muuta, see “parendus” on ka muidugi eriti mõistlik tegu siin keskkonnas, kus speller üsnagi omapäraselt käitub…
Huvitav, et mitte keegi ei suvatsegi viidatud probleemidega tegelda! Toimiv foorum keerati pekki ja nii jääbki?
Ei saa uut teemat teha Mina ei saa enam uut teemat üldse lisada! Kirjutamise võimalust ei ole, kui kursori trükkimisalale klõpsan. See kaob sealt ära 🙁 Nii telefonis kui arvutis.
Mina ka ei saa, ei inkognito variandis ega tavalises, pealkirja kohta ei lase midagi kirjutada ega kopeerida.
No teiste tehtud teemadesse saan vastata, aga kui ise midagi küsida tahaks (kõik ju teavad, et perekool on parim ja kiireim viis oma küsimustele vastuse saamiseks), siis see lihtsalt haihtub.
Pean nüüd meelde tuletama, mis emailiga ma siia sisse logitud olen, siis saab ehk otse kaebuse ka saata 🙁
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.