Teema: PERGi õpetajad
Kas peale selle füüsika õpetaja on veel kellelgi teada nimesid, kes õpetajaks tulevad PERGi? Jaak Juske vist mingit valikmoodulit tulemas andma.
Ma oletan, et need valdkonnajuhid ise annavad tunde ka. Keegi oli seal tulnud vist Põlvast ja keegi Põltsamaalt vmt. Igatahes maakoolidest, mis ei pruugi olla ju halb. Moodulite õpetajate kohta küsisin FBs, seal mainiti tõesti ka Jaak Juske nime. Füüsika ja keemia õpetaja on keegi Anton, kes on andnud tunde waldorfkoolis ja Laagris.
Samas, põhiainetele on neil ju vaja igale ainele mitut õpetajat, kui nii palju kümnendike korraga on.
Ma oletan, et need valdkonnajuhid ise annavad tunde ka. Keegi oli seal tulnud vist Põlvast ja keegi Põltsamaalt vmt. Igatahes maakoolidest, mis ei pruugi olla ju halb. Moodulite õpetajate kohta küsisin FBs, seal mainiti tõesti ka Jaak Juske nime. Füüsika ja keemia õpetaja on keegi Anton, kes on andnud tunde waldorfkoolis ja Laagris.
Samas, põhiainetele on neil ju vaja igale ainele mitut õpetajat, kui nii palju kümnendike korraga on.
Need Waldorfkoolid eriti usaldusväärsed mu silmis pole…
Need Waldorfkoolid eriti usaldusväärsed mu silmis pole…
Võib-olla see Anton arvas samamoodi.
PERG-i suunitluse järgi võib oletada, et sinna kogunevad igasugused sotsialistid ja progressiivid. Enda lapsele ei soovitaks.
Lauri Anton on Laagri kooli õpilaste üks suuremaid lemmikuid. PERGil vedas selle õpetajaga…
Kuulge, kallid inimesed!
Kas teil pole piinlik võhivõõraid inimesi avalikus foorumis kommenteerida?
Lauri Anton on Laagri kooli õpilaste üks suuremaid lemmikuid. PERGil vedas selle õpetajaga…
oled sa kindel, et Lauri Antonil on mingi puutumus PERGiga? Ja füüsika-keemiaga?
vaadates FB postitust, siis on pigem tegemist Anton Leppikuga, kes on praegu Laagri kooli kodulehel füüsikaõpetajana kirjas…
oled sa kindel, et Lauri Antonil on mingi puutumus PERGiga? Ja füüsika-keemiaga?
vaadates FB postitust, siis on pigem tegemist Anton Leppikuga, kes on praegu Laagri kooli kodulehel füüsikaõpetajana kirjas…
Vabandust – kiirelt trükkides nüüd nimed sassi läksid… Lihtsalt nõme vaadata, kuidas siin väga head õpetajat kohe kritiseerima hakatakse :/ Kahjuks tundub, et ei saa parandada enam tehtud postitust siin.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.