Esileht Hobinurk Pesemine ja saun peale trenni

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 39 )

Teema: Pesemine ja saun peale trenni

Postitas:
Kägu

Sattusin huvitavasse vestlusse inimesega, kes oli hämmastnud, et naised peale trenni koos riietusruumis alasti on ja duši all ning saunas käivad. Tema arvamus oli, et teiste nähes alasti ei olda, et kui isegi käiks duši all, siis ainult aluspükstes, aga et pigem ei pese üldse enne kui kodus, st trenniriietes koju pesema. Mis moodi teie teete?

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käin alasti pesemas ja saunas. Olen selline mats

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perekoolis on sellest pikki teemasid olnud. Ja valdav enamus leiab, et on jube ja rõve pesta end ühises duširuumis või olla riieteta riietusruumis teiste ees.

Vist spaa teemade all (et miks inimesed ei pese ennast enne basseini minemist). Lihtsalt ei saa aru, miks peab oma alasti keha häbenema.

+13
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei saa aru, mis mõte on minna aluspükstes duši alla? See koht vajab üldjuhul ju kõige rohkem pesemist.

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käin Saksamaal ja Austriassellistes asutustes, kus lausa vastassoolised isikud on koos ihualasti basseinis, saunas ja basseinis. Inimkeha on loomulik ja mida siin häbeneda.

+6
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käin Saksamaal ja Austriassellistes asutustes, kus lausa vastassoolised isikud on koos ihualasti basseinis, saunas ja basseinis. Inimkeha on loomulik ja mida siin häbeneda.

Vot see on teine äärmus ja sellest ei saa mina aru, mingi liputajate paradiis, aga sina käi, kui meeldib 🙂

+17
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ise käin veetrennides ja pole küll märganud, et keegi peale trenni või samas hoones asyva spa külastamist riided märja trikoo otsa tiriks ja koju kõnniks. Pole ka märganud, et keegi neid näiteks WC-s vahetamas käiks.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen ka siuke ropp mutt, et peale trenni koorin end paljaks, käin duši all ja panen puhtad riided selga.

Ma muidugi käin ka trennis hommikuti enne tööpäeva algust ja päris hästi ei kujuta ette, et ilma pesemata kontorisse läheks.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei käi peale trenni spordiklubis duši all. Aga seepärast, et tahan maskitada ja kreemitada ja lasta juukstel õhu käes kuivada ning see on kodus märksa mugavam. Nii panengi trenniriietele enamasti pusa ja jope peale ning lähen koju pessu. Soojemal ajal pesen vahel ka peale trenni kohe spordiklubis ja siis pole probleemi märja peale välja minekuga.

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sattusin huvitavasse vestlusse inimesega, kes oli hämmastnud, et naised peale trenni koos riietusruumis alasti on ja duši all ning saunas käivad. Tema arvamus oli, et teiste nähes alasti ei olda, et kui isegi käiks duši all, siis ainult aluspükstes, aga et pigem ei pese üldse enne kui kodus, st trenniriietes koju pesema. Mis moodi teie teete?

No ikka koos ja paljalt. Su vestluskaaslane on kas usklik või kompleksides.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja valdav enamus leiab, et on jube ja rõve pesta end ühises duširuumis või olla riieteta riietusruumis teiste ees.

Ei ole küll täheldanud, et valdav enamus seda leiaks. Siin on kaks erinevat asja. Mina ka eelistan minna koju pesema, sest ei viitsi kõike vajalikku trenni kaasa vedada ning pärast pesemist saab kohe mugavad koduriided selga panna. Osadele aga on tõesti vastuvõetamatu võõraste ees alasti olla ja mis seal ikka, on nii, siis on.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen nüüdseks ca 10 aastat erinevates spordiklubides treenimas käinud ja mul need perioodid vahelduvad – vahepeal ei kujuta ettegi, et peale trenni ei peseks ja saunataks ja siis tuleb jälle periood, kus tundub mugavam ja kiirem peale trenni tossud jalga ja pusa selga visata ning autoga paar min koju sõita ja seal duši all mõnuleda. Hetkel naiste rühmatrennides näen ka, et inimesi on täpselt pooleks selle osa pealt. Praeguste ilmadega ma ei viitsi tassida vahetusriideid ja oodata juuste kuivamist, seega pakin ennast sisse ja sõidan koju pesema. Minu jaoks on hetkel palju kiirem panna juba kodus trenniriided ja peale trenni kohe koju sõita.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Austria suusakuurortides ja termides ja Saksamaa spades on tõesti KOHUSTUS käia saunades alasti, ja saunad on ühised, meestele ja naistele. Oleme alati hädas seal, üritame rättidega oma trikood peita, mõnes kohas on lausa kontroll saunauksel, et kõik ikka alasti oleks. Vat see on ebameeldiv, naiste saunas enda keha varjamist küll vajalikuks ei pea, aga suure õllekõhuga meestega ei soovi küll alasti koos laval istuda. Nende keha mind ei häiri, aga ise ei taha. Muide, ka Soomes olen ujulate saunades seda koos alastiolemist näinud.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleme alati hädas seal, üritame rättidega oma trikood peita, mõnes kohas on lausa kontroll saunauksel, et kõik ikka alasti oleks.

Ma ei saa aru, miks sa pead trikoos sinna sauna ronima võõras kultuuriruumis? Kui oma keha häbened, siis ei pea välismaal spaas käima.

+1
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei käi peale trenni spordiklubis duši all. Aga seepärast, et tahan maskitada ja kreemitada ja lasta juukstel õhu käes kuivada ning see on kodus märksa mugavam. Nii panengi trenniriietele enamasti pusa ja jope peale ning lähen koju pessu. Soojemal ajal pesen vahel ka peale trenni kohe spordiklubis ja siis pole probleemi märja peale välja minekuga.

4 korda nädalas maskitad, kreemitad ja pesed pead?

+1
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need, kes peale trenni otse koju, kas ebamugav pole iga kord pusa ja jopet pesema hakata?

+4
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peab jopet pesema iga kord?

Pole elus higistanud nii, et särk+pusa+ jope lausa higiga koos. Ime, et sa ei küsi, kas auto salongi ka pesed siis v 🤪

+17
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need, kes peale trenni otse koju, kas ebamugav pole iga kord pusa ja jopet pesema hakata?

Kasuta korralikke spordiriideid ja su jope ei saa higiseks. Mis selles pusa pesemises kah ebamugavat peaks olema, kui tundub, et oleks vaja? Läheb pessu koos teiste riietega, kui masinatäis koos on.

Pesus käin vahel nii, vahel naa, kuidas just tahtmine on. Vahel tahan sauna minna, vahel mitte. Mõnikord viitsin kohe dušši võtta, mõnikord sõidan koju. Kui vähegi võimalik, käin pärast trenni ka ujumas, siis muidugi pesen pärast trenni ja ka pärast ujumist.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jopet pesema? 😀

4 korda nädalas maskitad, kreemitad ja pesed pead?

Mis selles nii veidrat on? Mõni peseb pead iga päev. Kreemitamine sõltub nahatüübist, minagi pean iga kord jalgu ja käsi kreemitama, sauna järel ka suuremalt.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen varem ka öelnud, et selleks, et intiimpiirkond puhtaks saaks, peaks näpud nii ette kui taha ajama ja seebitama. No nuustikut ikka selleks ei kasuta, sellega pestakse keha. Juba kehkatunnis ei teinud keegi nii teiste ees. Ikka pesti ülejäänud keha. Keegi ei hakanud mokkade vahele vett laskma ja sõrmedega pärakut pesema. Selles ongi point.

+2
-7
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ma olen varem ka öelnud, et selleks, et intiimpiirkond puhtaks saaks, peaks näpud nii ette kui taha ajama ja seebitama. No nuustikut ikka selleks ei kasuta, sellega pestakse keha. Juba kehkatunnis ei teinud keegi nii teiste ees. Ikka pesti ülejäänud keha. Keegi ei hakanud mokkade vahele vett laskma ja sõrmedega pärakut pesema. Selles ongi point.

Mis sul viga on?

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

spordiklubis ikka nagu enamus ilma riieteta duši all ja siis sauna

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et siis lähed duši alla. Pesed end just kui puhtaks, aga kõige enam mustemad kohad jätad pesemata? Mis mõte sellel on? Vaevalt, et keegi sinu toiminguid kullipilgul jälgib.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et siis lähed duši alla. Pesed end just kui puhtaks, aga kõige enam mustemad kohad jätad pesemata? Mis mõte sellel on? Vaevalt, et keegi sinu toiminguid kullipilgul jälgib.

Nii tehakse, ära vaidle vastu. Ei käi ikka paljudel inimestel korralikult käed või loofa praos ära. Korraks äkki tõmbavad üle. Mina ühissaunas ega spaas ega trennis ei käi.

0
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis sul viga on?

No näed… räägin pesemisest ja juba miinused pluss report. Aga sellepärast ma ei usugi, et korralikult pestakse end. Sest pesemine on tabu ja sõnad pärakupiirkond, mida nüüd kasutan ja mokad on tabu. Samas normaalsed kehaosad.

+1
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Nii tehakse, ära vaidle vastu. Ei käi ikka paljudel inimestel korralikult käed või loofa praos ära. Korraks äkki tõmbavad üle. Mina ühissaunas ega spaas ega trennis ei käi.

Kui sa kuskil ei käi, kuidas sa nii täpselt tead, kuidas teised ennast pesevad?

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sa kuskil ei käi, kuidas sa nii täpselt tead, kuidas teised ennast pesevad?

Sest kui ma klassiga käisin noorena mitu korda, siis nägin.

0
-6
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ja sellepärast, et see teema ju näitab, et nii on.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Su vestluskaaslane on kas usklik või kompleksides.

Milline usk keelab pärast rühmatrenni duši alla minna?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käin ikka peale trenni kohapeal pesemas. Vahel ka saunas. Kui on päevad, siis sauna ei roni ja ainult pesen.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 39 )

Esileht Hobinurk Pesemine ja saun peale trenni