Mul on LG pesumasin/kuivati. Elektrikulu ei jälgi, aga kui oleks märgatavalt suurem, oleks ehk arvel tähele pannud. Mina omakorda ütlen, et ei osta enam kindlasti ilma kuivatita pesumasinat, isegi kui kallimate riiete jaoks seda ei kasuta (sest pikapeale kulutab riiet), siis voodipesu ja rätikute jaoks on see asendamatu funktsioon. Ja tegelikult igapäevased T-särgid, teksad, sokid jne läheb ka kõik kuivatirežiimiga, paari aastaga pole veel miski auguliseks läinud.
Nii mugav on, et üks tööetapp on vahelt ära jäänud (et pole pesulaari panna masinast kuivatusrestile ja sealt kappi, vaid voldidki asju otse masinast kappi), lisaks ei pea toas ega rõdul kuivatusrestidega ruumi võtma, tuppa lisaniiskust tooma jne.
Erinevalt eraldi pesumasinast ja kuivatist ei pea peale passima, et märg pesu kuivatisse tõsta, vaid ongi üks masin, teed ühe tsükliga, paned tööle ja välja võtad siis kui viitsid, siis kuiv pesu masinas ju hallitama ei lähe.
Pigem soovitaks ikka eraldi masinad võtta. Väidetavalt on masinate töökindlus parem.
Lisaks, see ei ole mingi mugavus, et ei pea peale passima, kui pesutsükkel lõppeb, et märg pesu teise masinasse tõsta. Minul on igal pesukorral nagunii mingid asjad, mida ei taha kuivatisse panna. Ehk siis nagunii on pärast pesemise lõppu vaja masin avada ja need asjad sealt välja korjata.
Samuti on mul sageli nii, et ühest masinatäiesti läheb kuivatisse nii vähe asju, et ei tasugi kuivatit kohe tööle panna. Pesen veel ühe masinatäie pesu ning siis panen ka teise masinatäie kuivatisse ja kuivatan kaks masinatäit pesu korraga.