Kumb on mõistlikum, kas pesumasin või pesumasin-kuivati?
Kui ilm kannatab, kuivataks pesu väljas, toas ka pesukuivatusvõimalus olemas.
St ei kasutaks kogu aeg kuivatit.
Energia säästu, pesemise kvaliteedi jms poolest – kumba eelistada?
Ma arvan, et juba mõne sulejope/vesti ja padja kodus pesemisega saad sa pesumajja viimisega võrreldes nii suure säästu, et mingi energiasäästu peale enam ei mõtlegi.
Mul on 2-in-1 masin ja suvel ilusamilmaga kuivatan ikka õues, aga suure osa aastast ei suudaks ettegi kujutada ilma kuivatita elu. Kusjuures linu jm puuvillaseid asju ei kuivata ma kunagi kapikuivaks, vaid panen pärast kuivatist võtmist veel korraks rippuma, siis jäävad sirgemad. Aga ei suudaks enam iial tegeleda nt sokkide ja aluspesu restile riputamisega, selle ajavõidu nimel olen ma küll valmis need mõned sendid elektri eest maksma.
Keegi siin ütles, et kaks ühes masinaga saab päevas ühe täie pestud-kuivatatud… mis masin see selline on, mis nii kaua võtab? Mul peseb tunni-poolteist ja kui kuivatada sinna otsa, siis olenevalt materjalist veel max kaks tundi. Ikka päris mitu täit jõuab pesta päevas 🤔 Ja mitte miski ei takista igapäevaselt pesemast selle asemel, et mingeid pesupäevi teha nagu vanasti. See, et pole vahepeal vaja pesu ühest masinast teise tõsta, on minu meelest päris suur pluss.