Esileht Ajaviite- ja muud jutud Petitsioon perekonnaseaduse muutmiseks

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 191 )

Teema: Petitsioon perekonnaseaduse muutmiseks

Postitas:
Kägu

Kes soovib toetusallkirja anda

https://rahvaalgatus.ee/initiatives/842dac27-bdda-45c3-bd95-407452b51c71

+26
-24
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täpelt nagu hakkliha on eluaeg olnud ja on edasi hakitud kodulooma liha, on ka abielu olnud ja on edasi mehe ja naise liit.

Ei saa veganid oma läätseputru hakklihaks nimetada ega mees+mees oma liitu abieluks nimetada.
Sõitku 80km Soome ja abiellugu, kui üks meestest tingimata oma “ilusal päeval” tahab valget kleiti kanda.

Ei soovi.

+37
-51
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mine pekki oma homopropagandaga!

+28
-49
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arvasin, et allkirju on rohkem peale sellist tugevat meediakajastust.

Mina annaksin ainult selle selgituskirja 3. punktile allkirja. Petitsioonile allkirja ei anna, kuna minu arvates praegu ongi Põhiseaduse 12. paragrahviga kõik korras, aga seda survestamist “õigesti” mõelda ja öelda, on praegu juba nii hirmus palju, et tahaks lausa korraldada aktsiooni tuletamaks meelde, et ka Eestis on tarvis inimõigusi järgida (ja ega mujalgi parem pole).

+13
-13
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Andsin allkirja. Ei näe ühtegi põhjust miks mitte toetada neid. Ise olen abielus 2 lapsega naine ja ei kujutaks ette, et minu armastust mu abikaasa vastu oleks hakatud piirama tol ajal kui meie abiellumine aktuaalne oli.

+41
-31
Please wait...

Postitas:
Kägu

Andsin ka allkirja. Alul arvasin, et pole vaja, piisab kooseluseadusest. Et tuleks see abielureferendum, otsustatakse ära, et abielu on mehe ja naise vahel ning võetakse vastu kooseluseaduse rakendusaktid ja kõik on rahul. Aga Martin Helme tegi üheselt selgeks, et kui abielu jääb mehe ja naise vahele, siis tühistatakse ka kooseluseadus. Seega, pole midagi teha, kui nende jaoks on see üks ja sama, siis ei ole ju tegemist mitte abielu pühadusega, aga konkreetselt kiusuga samasooliste paaride vastu  – ei lubtata neil ka kooselu registreerida. Seega ma ei usu enam abielu pühadust ja mingu siis tõesti juba perekonnaseadusesse sisse see muudatus.

+44
-18
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Täpelt nagu hakkliha on eluaeg olnud ja on edasi hakitud kodulooma liha,

Hakitud ulukiliha või hakitud kala, kasvõi hakitud austrid, on samamoodi hakkliha.

Täpselt samamoodi on abielu kahe täiskasvanud ja teovõimelise inimese vahel abielu.

+27
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Toetan 100% ja kirjutasin alla ja jagasin sõpradele, et nad edasi jagaks.

+26
-21
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Andsin allkirja.

+22
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

Homoabielu ei  saa olla kunagi nagu abielu mehe ja naise vahel. See on labane abielu imiteerimine, mõelge midagi originaalsemat välja.

+29
-37
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 16 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei toeta abielu mõnitamist. Kuhu ma saan selle vastu allkirja anda?

+29
-32
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul on selle kohta vaid üks sõna: Öäk!

+27
-29
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täpelt nagu hakkliha on eluaeg olnud ja on edasi hakitud kodulooma liha,

Hakitud ulukiliha või hakitud kala, kasvõi hakitud austrid, on samamoodi hakkliha.

Täpselt samamoodi on abielu kahe täiskasvanud ja teovõimelise inimese vahel abielu.

No kõik see abielu tuli kirikust, vanasti ei saanud keegi lahutada, sest keda Jumal kokku oli pannud, seda sai ainult Jumal lahutada. Siis inimesed läksid ilmalikuks, abiellumiseks ei pidanud käima enam leeris, ei pidanud laulatama kirikus vaid visati allkiri alla perekonnaseisuametis. Sealt edasi on arenenud see omasooliste abielu. Sest kirik ei tunnista mitte kunagi homoseksuaalsete abielu kuigi ka homod on tõesti Jumala lapsed. Aga abielu roll on perekond, perekond on mees ja naine ja nende lapsed. Kui sa kõik traditsioonid hülgad, mis siis järgi jääb? Lörtsitud elu, kus miski ei ole enam midagi väärt.

Soomes on homoseksuaalide abiellumine seadustatud, mis seal siis muutus? On massiline homode abiellumine, on midagi parem sellest? Soomlased joovad veel rohkem, sest elu on veel mõttetum kui varem.

+12
-18
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Aielusid sõlmiti ikka ammu enne kristluse tekkimist ja see oli alati mehe ja naise liit. Homosuhted käisid huvilistel möödaminnes.

+19
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aielusid sõlmiti ikka ammu enne kristluse tekkimist ja see oli alati mehe ja naise liit. Homosuhted käisid huvilistel möödaminnes.

Ükskõik mis oli varem, me loeme oma ajastu alguseks Kristuse ristilöömist, siis tehti isegi uus ajaarvamine jne.

0
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Parim tõestus, et rahvahääletust on tegelikult tõesti vägagi tarvis.

Kooseluseaduse jauramistega alustati rahva kahte lehte lõhestamist ja vaenu külvamist, see petitsioon on asjade loomulik käik ja oli kohe ette ennustatav ja ennustatud, et varem või hiljem sellega välja tullakse.

Rahvahääletus teeks pildi ka pimedale selgeks.

+13
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ükskõik mis oli varem, me loeme oma ajastu alguseks Kristuse ristilöömist, siis tehti isegi uus ajaarvamine jne.

Kristuse ristilöömist? Tõesti! Minu teada Kristuse sünnist. See “meie” ajastu algas klassikalise kultuuri hävitamisega ja vaimupimedusega. Mõni pole siiani sellest välja saanud.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kristuse ristilöömist? Tõesti! Minu teada Kristuse sünnist. See “meie” ajastu algas klassikalise kultuuri hävitamisega ja vaimupimedusega. Mõni pole siiani sellest välja saanud.

No sünd või surm, suurt vahet pole.

Meie klassikalise kultuuri hävitamisega? Kuidas nii? Eestlased ei käinud isegi 1930 aastatel pesemas ja vetsus vaid kakasid põllule (umbes sama nagu praegu Indias kus valitsus teeb suuri pingutusi välikäimlate nimel, aga rahvas ikka kakab kuhu tahab). Ma ei arva nagu kusagil perifeerias elavad eestlased eriti suure kultuuriga olid. Seda on ilus mõelda, aga tegelt kultuuri meil väga ei olnud.

+4
-14
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Andsin samuti allkirja – leian, et inimesed, kes üksteist armastavad peaksid saama abielluda. Teiseks hakkab mulle sügavalt vastu see viha üles keeramine geide vastu, mis praegu ühiskonnas toimub.

+33
-28
Please wait...

Postitas:
Kägu

No sünd või surm, suurt vahet pole.

Meie klassikalise kultuuri hävitamisega? Kuidas nii? Eestlased ei käinud isegi 1930 aastatel pesemas ja vetsus vaid kakasid põllule. Ma ei arva nagu kusagil perifeerias elavad eestlased eriti suure kultuuriga olid. Seda on ilus mõelda, aga tegelt kultuuri meil väga ei olnud.

Ma suudan mõelda natuke laiemalt ja pidasin silmas Euroopa antiikkultuuri – Kreeka ja Rooma kultuuri.

Mõni  muidugi ei ole siiani isegi komade kasutamist suutnud omandada.

+8
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris hirmutav, et allkirjaandjaid nii palju on.

Mis neid selles abielu staatuses küll võlub, et sellele võimalusele tormi joostakse? Oma kõikvõimalikke tehinguid saavad ju niigi notari juures vormistada. Ja kuhu nüüd jääb see jutt, et oh misasja…paber pole üldse mingi teema ja armastus õitseb ilma tehingutetagi! : )))

Iseenesest pole kuri allkirjaandjate suhtes, see on ikkagi igaühe isiklik otsus.

+15
-26
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Polügaamia tuleb samamoodi seadustada, nagu homoseksuaalseid paare. Miks esimesi tahetakse jätkuvalt diskrimineerida.

Enne ma ei saa sellele petitsioonile alla kirjutada, kuni petitsioon võitleb vaid homode eest.

+24
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Polügaamia tuleb samamoodi seadustada, nagu homoseksuaalseid paare. Miks esimesi tahetakse jätkuvalt diskrimineerida.

Enne ma ei saa sellele petitsioonile alla kirjutada, kuni petitsioon võitleb vaid homode eest.

Sul pole keelatud oma soovide eest võidelda, miks seda teised tegema peaks. Kogu kokku kõik omasugused ja hakake pihta.

+16
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Abielu tähendabki ju abi elu, st et erinevat soost partnerid täiendavad üksteist ehk siis liit mehe ja naise vahel.

+12
-22
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Abielu tähendabki ju abi elu, st et erinevat soost partnerid täiendavad üksteist ehk siis liit mehe ja naise vahel.

Milline osa sellest abi elu tähendab erisugusid?

+17
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei näe mõtet. Homoaktivistid lõpetagu ühiskonna lõhestamine. Just aktivistid, sest ka homode seas on tegelikult mõistlikke inimesi küllaga. Kogu see jama muidugi  opositsiooni meeleheitlik lõpuponnistus. Kevadel selgub kas ühiskond on valmis selleks. Kui mitte, siis võiks selle teema nt 5a külmutada. On tähtsamaid asju millega tegeleda.

Mina maksumaksjana ei ole kuidagi nõus, et kasvõi 1 sent riigieelarvest homopropaganda levitamisele läheb. Tehke oma partei ja eks siis näeb palju toetajaid on.

Homosuhe ei ole kunagi olnud ega hakka ka kunagi olema samaväärne mehe-naise suhtega. Seega algatuseks mõelge mingi teine nimetus sellele suhtele.

+28
-25
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

On veel üks võimalus: igasugune abieluinstitutsioon lõpetada, et kõik oleksid võrdselt koheldud. Tulevad ükskõik mitu inimest, ükskõik mis soost, sõlmivad vajalikud lepingud (lastele, varale, pärandi asjad jne) ja ongi kõik. Miks mitte? Mis seda koera saba mitu korda raiuda.

+10
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis on elusolendite eesmärk siin maailmas? Järglasi saada.

+13
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas abielu robotiga ka saab võimalikuks, meie president unistas ju seksist robotiga?

+8
-15
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Minu jaoks jääb arusaamatuks, miks on abiellumisest äkki inimõigus saanud.

+15
-13
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 191 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Petitsioon perekonnaseaduse muutmiseks