Esileht Lapse ootamine Pidev tuikav valu raseduse alguses

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Pidev tuikav valu raseduse alguses

Postitas:
Kägu

Hei! Olen natukene mures oma väga värske raseduse pärast.

Nimelt on pidevalt selline tuikav valu emakas. Ikka konkreetselt keskel ja kohati tunne justkui emakas tahaks välja kukkuda. Tegu teise rasedusega ja esimesega ei mäleta üldse sarnast valu.
Murelikuks teeb see, et valu ei lähe ära. Ükskõik mis asendis – istun, pikutan, seisan, ikka on tunda ja küllaltki valusalt.

Rasedust hetkel 4+5.
Enda rahustuseks olen nüüd 3x veretesti teinud, et HCG tõusu jälgida. Tase duubeldab oluliselt kiiremini kui 2-3 päevaga. Varasem kogemus veretestidega puudub ja ei oska arvata, kas see on hea või pigem halb märk.

4+1 – 28.9
4+3 – 106.3
4+5 – 399

Kas äkki on kellelgi olnud sarnane olukord, et kõht pidevalt tuikab, aga lõpuks ikkagi kõik korras? Ei taha üle mõelda, aga paratamatult paneb muretsema, sest mõtteid valutavalt kõhult eemale saada on üsna keeruline. Arsti juurde pole hetkel arukas jooksma hakata, sest ega seal veel näha ikka midagi ei ole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli kaa pidev vastik näriv tuikamine üsna raseduse algul ja umbes 12 nädalani pidevalt liigutades, nt jalutades või tööd tehes kuskil kolmnurga kandis kramp, no pidevalt kiskus krampi reaalselt. Jube vastik oli.  Arvan, et need venitused-sikutused on okeid, aga äe vastuvõtule minnes saad rääkida temaga sellest..

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lisan veel, et käisin varakult arstil ja uh ei näidanud midagi, ei täppi ei midagi. Vaid selline tunne,  et kas hakkavad päevad või rase. Veretest kinnitas rasedust.. alles mitmeid nädalaid hiljem õnnestus uhst midagi näha, niiet liialt ei tasu kiirustada jaa.  Minul kolmas rasedus, aga selliseid veidraid hädasid nagu selle käesoleva rasedusega ei ole mul enne olnud.  Hetkel nüüd 34 nädalat 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pean tunnistama, et sarnaseid kogemusi kuulda on ikka üsna rahustav. Aitäh! 🙂

Eks vist hetkel ei olegi muud teha, kui mõtted positiivsena hoida ja oodata. Arvele võtma lähen alles novembri keskel, selleks ajaks peaks olema juba ilusti pisike tegelane koos südametööga näha.

Kuigi proovin mitte üle mõelda, siis täna tundusid eelnevalt 1,5 nädalat väga valusad rinnad ka juba kuidagi mitte nii valusad. Mõistusega saan täiesti aru, et iga päev ei pruugigi sümptomid sama tugevad olla, aga beebi väga oodatud ja tahest tahtmata tulevad paralleelselt ka muremõtted pähe. Eks see vist emaduse värk 😃

Teemaalgataja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üks asi on need torkamised ja kiskuv valu, mis tekib näiteks järsku tõusmisel või külje keeramisel, need on hea märk, emakas kasvab. Mul viimase raseduse alguses oli ka, aga ükshetk kadusid, rasedus peetus.

Teine asi on  see pidev näriv krambitav valu, see võib olla halb märk, aga ei pruugi. Peab sisetunnet usaldama, kui ikka väga tugev valu, siis võib see ka algavale katkemisele viidata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina krambitasin ja valutasin kuni 7. kuu lõpuni. Oleks nagu väga tugevad menstruatsioonivalud olnud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli terve esimene trimester pidevalt tugevad krambid. Mõni kramp võttis ikka õhku ahmima, nii valus oli. Iga kord siis kontrollisin, et veritsust poleks ja läks üle.

0
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Lapse ootamine Pidev tuikav valu raseduse alguses