Mis sõna on “plus”? Koguaeg loen perekoolist sellist sõna. Kas see on üks inimene, kes ei suuda seda lihtsat sõna õigesti kirjutada või on selliseid inimesi rohkem?
Kuidas krooniline alamagamine aitab lahkuminekust üle saada? Ei saa aru! Üks soovitab joodikuks hakata, teine alamagada. Tõesti imelikud soovitused on siin. Kuidas selline enesehävitamine peaks inimest reele tagasi aitama?
Ei, tavaliselt ma ikka kirjutan pluss, aga siin oli kirjaviga. Järelikult on rohkem inimesi,.
Ma ei tea, aga ma olen märganud, et ka kõige suuremad rääkijad (on olnud tuttavate seas armudraamasid ja meeste janti), unustavad neil hetkedel ära need teemad, kui midagi toimub elus. Ja kui inimene on üliväsinud, siis tal on (Maslowi püramiid), baasvajadus täitmata ja teised vajadused ei ole prioriteet. Füsioloogilised vajadused on kõige esimesed seal püramiidis, kui ma ei eksi. Joomine (mitte alko), söömine, magamine jne, kuid kui üks neist täitmata, siis edasised ei ole prioriteet. On isegi ütlus: mine tootvale tööle, nii öeldi nõukaajal ja see peab paika. Ma arvan, et isegi TA saab seda öelda, et nii on. Või kui ei saa, siis tuleb proovida. Kuidas see ennast hävitab?