Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pikk naine

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 104 )

Teema: Pikk naine

Postitas:
Kägu

Tavaliselt räägitakse siin kaalust. Mul aga selline küsimus. Kui pikk naine on teie arvates liiga pikk? Ma olen terve elu põdenud oma pikkust. Olen 175 cm, kõrgeid kontsi eriti alla panna ei taha. Mulle tundub siis, et olen kõigist pikem. Olen alati soovinud olla 10 cm lühem. Kaalust saab alla võtta, pikkust saab kontsade abiga juurde lisada. Lühemaks aga paraku ei saa. Õnneks olen normaalkaalus. See veel puuduks, et lisaks pikkusele veel ka paks…

+9
-35
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ma pakun, et alates 175 cm võiks öelda pikk naine.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen umbes sama pikk kui sina – 174 ja ülekaalus ning tunnen ennast igati ilusana. Austajaid (nii minust pikemaid kui ka lühemaid) on ka elus piisavalt olnud, et uskuda, et peavad mind ilusaks teisedki.

Olen küll jah peaaegu kõigist sõbrannadest ja osadest sõpradestki pikem, kuid pole kunagi osanud selle pärast ennast kehvasti tunda.

Kui sa mingi sellise asjaga leppida ei suuda, siis tõenäoliselt on asi sinu mõtteviisis ja isiksuses – kui ei põeks pikkuse pärast, siis küll sa leiaksid mõne muu asja mille pärast põdeda.

+30
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Miks sa siis põed ja kontsi ei kanna. Iga päev ei pea ju mehi jahtima ja mine tea võibolla just kontsadega rebiksid mõne nunnu venna rajalt maha. Pikad sihvakad, seksikad naised meeldivad nii lühikestele kui pikkadele meestele. Ega need pikad mehed neid 1.60 naisi ka väga taha. Kogu aeg kooguta ja kummarda. Mõtle, kaua selg niimoodi vastu peab?!</p>

+14
-10
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Mina olen 176 cm pikk ja nooremana soovisin, et oleksin 10 cm lühem ja saaksin rahus kõrgeid kontsi kanda. Nüüd on mul endast tükk maad pikem mees ja kontsi pole juba ammu kandnud, need on asendunud mugavate madalate  jalanõudega ja pikkusega olen rahul. Positiivse poole pealt võib välja tuua, et kui kaalu lisandub, jaguneb see pika keha peale märkamatumalt ära.

+18
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen 169 cm ja kui vahel viitsin, panen 13 cm kontsad alla. Ei ehmata ükski mees ära.

Imelik on ainult nii kõrgelt maha istuda :p võtab kaua aega või nii

+4
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on piltilus noor töökaaslane, pikkust 180 või 185. Juhtusin temaga ükskord pikemalt väljas olema ja kohutav, kui mitu kommentaari ta selle ajaga sai. Muidugi endast lühematelt meestelt, mingi komplekside värk vist. See on tema igapäevaelu ja ma olen päris ausalt öeldes õnnelik, et mina nii pikk ei ole, et see kellegile ette jääks.

+19
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on teismelised tütred 174 cm ja 177 cm ning ei tundu pikad, väga ilusad on. Ise olen 164 cm ja tahaksin pigem pikem olla. Arvan, et pikk võib öelda üle 180 cm naise kohta, vähemalt noorte puhul tundub 175 juba täiesti keskmine.

+39
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul aga selline küsimus. Kui pikk naine on teie arvates liiga pikk? Ma olen terve elu põdenud oma pikkust. Olen 175 cm, kõrgeid kontsi eriti alla panna ei taha.

“Tark” küsimus.

170 naine on … on nagu kah. Enam vähem.
175 on juba väga normaalne, kui kontsad alla paneb. Siis kannatab isegi käest kinni linnavahel jalutada.
Ja 185 on juba pikk naine. Aga ka veel ok, kuigi, siis pead peale passima, et tema kõnniteel ja ise sõiduteel ei käiks. (millest on ka suht savi, kui ise vastav oled)
Aga kõik see ju sõltub taustsüsteemist.

/190cm mees, mitte päris G. Kanteri mõõtu, aga teel sinna.

+8
-13
Please wait...
Postitas:
Kägu

Olen sama pikk nagu teemaalgataja ja päris ausalt pole ealeski ennast liiga pikana tundnud. Pigem just on see minu meelest paras pikkus naisele. Kontsi kannan täpselt nii palju kui tahan. Igapäevaselt siiski lihtsalt ei pea vajalikuks. Mees on mul 186cm pikk ja ka minu meelest täitsa paras.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

175 cm naine pole tõesti enam lühike ja pigem on ka üle keskmise pikk. Aga mitte kuskilt otsast pole selline naine liiga pikk! Ise olen 163 cm ja minusuguse meelest on 170 cm keskmine kasv, 175 cm juba pikem. Tõesti pikk on 180+ cm, aga mitte sugugi veel liiga pikk. Liiga pikk on ebaharilikult pikk, ehk tänapäeval oluliselt üle 190 cm (naisterahva puhul, mehe puhul pole see kaugeltki liiga pikk). Kui naine on tõesti ligi kahemeetrine, siis võibolla jah ei maksaks kõrget kontsa kanda ja visuaalselt pikkust veelgi rõhutada.

Mina ei sooviks pikem olla, lühem ka mitte. Aga pikem olemisel oleks eeliseid: seelikud-kleidid lõppeks õige koha peal ja pükse ei peaks nii sageli ise käsitsi lühemaks tegema. Samuti ei peaks poodides ülemistelt riiulitelt kauba kättesaamiseks turnima…

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen 172 ja ausalt öeldes oleksin pigem 2cm pikem kui 2 cm lühem. Meeldib nii, sest saan ka ilma kontsata pikk ja sihvakas paista.

+17
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mis ma oma 180 cm’ga siis tegema peaks?

Vaatasin vanu klassipilte, kus ma kõveras teiste kõrval seisan, et teistega sama pikk välja paista. Praegu enam üldse ei põe. Mees kõvasti pikem. Kontsasid nagunii kanda ei saa, kuna jalad vale (väiksema) suurusnumbri kandmise tõttu rikutud.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma 180 cm ja mees on kõvasti pikem. Temaga välja minnes panen kontsad julgelt alla. Ei põe.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega need pikad mehed neid 1.60 naisi ka väga taha. Kogu aeg kooguta ja kummarda. Mõtle, kaua selg niimoodi vastu peab?

Kõik ei tundu nurisema, minu 196cm mees juba 25 aastat ei tunne end häirituna minu 163cm pikkusest. Hoopis mulle tunduvad temast lühemad mehed juppidena.

+8
-20
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole olemas liiga pikka naist, on ainult liiga lühikesed mehed.

+24
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õudne nii pikk olla. Nagu mingi latt

+5
-47
Please wait...
Postitas:
Kägu

Minu meelest pikk naine algab pigem sealt 180 pealt. Ise olen 173 ja ei tunne end pikana, suurem osa sõbrannasid on mul enam-vähem sama pikad kui mina.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen 179 cm ja vanuselt üle viiekümne. Ei ole kunagi oma pikkuse pärast põdenud ja enamasti olen alati kõrgeid kontsi kandnud. Mul on siiani väga ilusad jalad ja muidugi olen neid rõhutanud. Mees on mul 193 cm ja poeg pnatuke alla kahe meetri. Ilusad sihvakad inimesed.

+18
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ega need pikad mehed neid 1.60 naisi ka väga taha. Kogu aeg kooguta ja kummarda. Mõtle, kaua selg niimoodi vastu peab?

Kõik ei tundu nurisema, minu 196cm mees juba 25 aastat ei tunne end häirituna minu 163cm pikkusest. Hoopis mulle tunduvad temast lühemad mehed juppidena.

Mul on isa natuke üle 2m ja ema natuke alla 160cm. Saavad hakkama küll 😀

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naised, tõsiselt. Pikkust ei saa ju muuta! On absoluutselt kohatu hakata kedagi alavääristama tema pikkuse tõttu! Kas oma lastele annate sama suhtumise edasi? Et teatud pikkusest on jube latt ja lühike naine on kole jupats.

Minul nii lühikesi, pikki kui keskmise pikkusega sõbrannasid. Igaüks on omamoodi ilus. Ise olen lühike. Kui tahan, kannan kontsi, kui ei taha, ei kanna. On, nagu on. Minu elus pole keegi mind küll pikkuse pärast narrinud ega halvustanud, aga kui seda tehtaks…No ütleme, et see ütleks rohkem halvustaja kui minu kohta.

+32
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen umbes 178 ja 66kg  ja no ei tunne ennast küll absoluutselt pika naisena. Pigem vaatan vahepeal neid 160cm töökaaslasi, kes veel üle mõistuse kondised ka on- kehalt nagu lapsed minu jaoks.

+3
-10
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kääbus olla on ikka veel hullem. Kui oled sale, siis näed välja nagu laps ja kui võtad 5 kilo juurde, on laiust samapalju kui pikkust. Lühikesed jalad ei kaunista kedagi.

Olen 172 cm pikk ja mul poleks midagi selle vastu, et olla 5 cm pikem. Kuigi eestis on isegi minu kasvu saledal naisel raske piisavalt pikki pükse leida – enamik riidetootjaid on ajast vist 30 a maha jäänud ja peavad enamike naiste
Pikkuseks 160 cm.

+15
-6
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ah, mis sa luiskad.

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen 171cm. On öeldud ka vahel, et olen pikk, aga ma ei võta seda küll kuidagi solvanguna. Kannan tihti kontsi ka.

Lühem kindlasti ei sooviks olla. Pikem võiks küll. Ideaalne olekski 175 minu meelest – modellimõõtu ja samas mitte ebaloomulikult/mehelikult pikk.

+14
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kääbus olla on ikka veel hullem. Kui oled sale, siis näed välja nagu laps ja kui võtad 5 kilo juurde, on laiust samapalju kui pikkust. Lühikesed jalad ei kaunista kedagi.

Olen 172 cm pikk ja mul poleks midagi selle vastu, et olla 5 cm pikem. Kuigi eestis on isegi minu kasvu saledal naisel raske piisavalt pikki pükse leida – enamik riidetootjaid on ajast vist 30 a maha jäänud ja peavad enamike naiste

Pikkuseks 160 cm.

No ei pea, mina olen jupstükk ja ka ei leia parajaid. Ilmselt on õige naise pikkus mingi 168, sellest pikem ei tohi olla, kui kukepükse ei taha, ja lühem ka ei tohi olla, kui ei taha pükse mööda maad lohistada. Tegelikult ma muidugi lasen sääred lühemaks teha lihtsalt, aga oleks ma pikk, telliks lihtsalt välismaalt.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest on “pikk naine” ikka üle 180 cm.

Ise 171 cm, täitsa keskmine.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

181cm. Mees 195cm.

Mängin võrkpalli terve elu ja olen harjunud endapikkuste naiste seltskonnaga.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

173cm ise, iial pole imelik olla olnud

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen 178 ja kannan lisaks tihti ka 10cm kontsasid. Kamooon, mida ei saa varjata, seda tuleb rõhutada! Paks ma ei ole, normaalkaalus.

+11
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 104 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pikk naine