Esileht Beebi ja mitmikud Pillid, mida soovitate?

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Pillid, mida soovitate?

Postitas:
Kägu

Laps nüüdseks 1.5 a vana, imetamist enam pole seega sooviks hakata pille kasutama. Olen enne rasedust yaz, yasminellet ja imetamise ajal cerazettet kasutanud.
Kas keegi soovitab omast kogemusest mõnda paremat pilli?
Ma ei tea kuidas teistega, aga kas kõikide pillidega määrib kuu aega ? Sest kui õigesti mäletan siis yasi ja yasminellega oli nii. See oli kohutavalt tüütu.
Samas nende kondoomide peal ka ei viitsi olla 🙂
kes kasutab mõnda head rasestumisvastast vahendit ja on sellega väga rahul, ole palun hea ja jäta oma kommentaar siia 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

sa muidugi saad aru, et hormoontableti kogemus võib mul olla super, aga sul negatiivne? Küsi soovitust arstilt ja kui ei sobi, vaheta.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arst määras mulle kangemad kui liiga palju ja pikalt määrima hakkas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen päris palju läbi proovinud kõiki enam ei mäletagi. Aga kui on vahe vahel ja uuesti pille võtma hakata siis ongi kõigiga umbes üks kuu (järgmise päevadeni) määrinud, mingitega vist isegi kauem ca 1,5 kuud. Määrimist ei ole siis kui ühelt pillilt teisele üle minna.

Praegu olen püsima jäänud clomeretini juurde. Kui mul kunagi niisama päevade ajal kõhuvalusid ei olnud, siis pillide võtmise ajal olid ja täitsa valutas, clormetiniga on õrnalt teisel päeval ehk tuikamist tunda olnud, aga pole enam valutanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina võtsin imetamise ajal Cerazette’i, aga ajasid südame pahaks ja kogu aeg määris, nii et loobusin. Paar aasta hiljem, kui enam ei imetanud, soovitas arst Mirenat. Mina vaatasin, et sama toimeaine kui Cerazette’il ja mõtlesin, et proovin parem uuesti neid – lihtsam ära jätta kui spiraali, kui ikkagi ei sobi. Aga veidral moel sobisid, ei ajanud enam südant pahaks, ei määrinud, enamgi veel – mul ei ole üldse nendega päevi, täpselt nagu paljudel Mirenaga. Nüüd võtangi Cerazette’i juba 4. aastat. Ma ei teagi, miks imetamise ajal ei sobinud, äkki siis on organismi hormonaalne tasakaal paigast ära vmt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Imetamise ajaks kirjutas ämmakas välja minipillid aga mulle need ei sobinud, oli pidev määrimine ja vesi kogunes kehasse.
Üldiselt olen Jeanine pille võtnud pea 13 aastat. Noorena kui esimeses püsisuhtes olin siis arst kirjutas need, kuna oli lisaks probleeme valulike päevade ja aknega. Kõhuvalud nende pillidega kadusid ja nahk läks korda. Mingeid kõrvatoimeid ei tekkinud. Aastaid hiljem kui rasestuda soovisin siis lõpetasin pillid ning rasestusin kohe esimesel pillivabal kuul. Peale last kirjutati imetamise ajaks minipillid (Cerasette) aga need ei sobinud. Peale imetamise lõppu kirjutas arst uuesti välja Jeanine kuna varem see probleemideta sobis ning ei näinud põhjust hakata muuga katsetama. Ja on siiani ikka veel sobinud (5a jutti).

0
0
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Esileht Beebi ja mitmikud Pillid, mida soovitate?