Pikka aega plaanin ka omale osta, aga ei suuda otsustada, kas osta pimendav ruloo ja siis tüll ning õhemad külgkardinad – no lihtsalt ilu pärast või ikka paksud pimendavad kardinad. Sügisel ostan kindlasti.
Ma olen pisut allergik, kangaid pesen, aga need pimendavad kardinad on erinevad – ühtedel mõlemad pooled samasugused, teistel tagumine pool valge, n-ö vakstu. Kuidas pesete?
Need, millel tagumine pool valge, need on täispimendavad. On veel need, millel õue poole jääb hõbedane, need peaksid päikesesoojust ka tagasi peegeldama. Ma polegi lapse toas aru saanud, kas täidavad seda funktsiooni.
Aga ma ise pole kunagi neid ruloosid üleni pesnud. Siis vaid niiskega teinud kui nt kärbes sinna täpi lasknud.
Nüüd ma enam kuangi ei pane neid ruloosid, mis akna vastas on. Eriti hull veel siis, kui on need rulood, millel liistud ja siis kangas on seal liistu ja aknaklaasi vahel. Ma ei viitsi otsida, kuidas neid nimetatakse. Meil igatahes hakkas sellsitel ruloodel aknapoolsesse külge hallitus tekkima.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 23.07 08:26; 25.07 00:19;