Minu vaieldamatu lemmik on ahjusiga+seened (kuuseriisikad on parimad, kuid kui neid ei ole, kõlbavad shampinjonid ka)+sibul+sool+must pipar. Läbi hakklihamasina ja pisikestesse pirukatesse pärmitaignast. Ülihead!
-Suitsukana, toorjuust/merevaik, maitseroheline ja paprika.
Seened sobivad ka sinna hulka.
-Hakklihaga olen ka kukeseeni pannud. Sibul, küüslauk sinna juurde.
– Sink igasugu lisadega.
Suitsukana+ seened(mul on palju lehterkukeseeni sügavas) ja singi omasid olen ka lahtise Quiche-na teinud.
Kapsas-muna
Porgandi
Liha-sibul/aga liha on kas küpsetatud või keedetud ja siis hakklihamasinast läbi).
Olen ka lihtsalt sibulapirukaid teinud ja nooruses sai tehtud vorstipirukaid.