RE: plaaniline keiser Pelgus
Eelnev jutt korrektne. Tahtsin ainult teist punkti veel kommida, et op-i ajal pole võimalik sul kuidagi ju last enda juurde võtta. Oled selili, käed laiali kinniseotuna laual. Kui laps sünnib siis näidatakse jah teda sulle hetkeks, aga opisaali ta loomulikult ei jää. Läheb koos issiga mõõtma-kaaluma-protseduuritama ja siis nad koos ootavad sind taastumistoas (nö intensiiv, kuigi ise nad kasutavad recovery toa nimetust), soovi korral issi paljal rinnal, kuni sind kokku õmmeldakse. Minu saabudes kolis issi rinnalt minu juurde piimabaari 🙂 Taastumistoas hoitakse sind 2h.
Taastumistoas tegeles-aitas-valvas sama ämmakas, kes mind opiks ettevalmistas.
Laps sündis 9.07,
9.50 saabusin recovery tuppa (kuna oli ka steriliseerimine siis läks sutsu kauem aega peale sündi. Muidu on õmblemine ca 15-20 min).
12.00 perepalatisse – toa eelistust küsiti mehelt minu õmblemise ajal, et tasub mees eelnevalt kurssi viia, millist tuba küsima peab (kahes hinnaklassis)
15.00 tohtis teha esimest joogilonksud ja muutsin asendit (külili)
18.00 jalad alla ja kolisin palati voodisse (sinnamaani oled selles voodis, millega taastumistoast lahkud)
Kokkuvõtvalt on siis mees kogu aja sinuga va need 15-20 kokkuõmblemise minutit 🙂 Aa see ka veel, et lapse parameetrid tuldi ja teatati mulle ka kui veel op-l olin 🙂 (eelmine laps sündis itk-s ja seal ei vaevunud keegi teatama ja saingi lapse mõõdud alles siis teada kui 10h hiljem jalad alla ajasin ja ise lapse\”vanni\” lipikult lugesin. Laps sündis öösel, et pold küsida ka kelleltki)
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.03 09:53; 06.03 14:03;