Kolleeg ehk teemaalgataja pole mehele öelnud, et lõpetagu. Ta hpopis küsib, kas tasuks mehega toimuvast rääkida. See mees ei ahista kuidagi teemaalgatajat, saadab sõnumeid, mis meenutavad toredaid aegu koos. See pole keelatud, tahta suhelda, kuigi nad koos olla ei saa. Ära soni siin ma ei tea millest.
Mina äkki olengi TA ja ütlen, et ahistab.Ei tasu rääkida lähema poole aasrta jooksul samak teemal. 2023 võib, kui mees viisakas on ja ri ahista ja seksib oma naisega.
0
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu
12.09.2022 13:35
Milleks on vaja teavitada? Ise kutt leppis ära või ei läinudki tülli naisega ja ahistab kõrvalt vabu naisi, kes saaksid selle aja kulutada enesearenguks.
0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
12.09.2022 13:37
Ise ju kirjutate, et jalamatt ja mis kõike veel. Miks siis peab olema jalamatt ja ei või püüelda parema poole? Ise oleksite jalamatt mingile perepeale?
Milleks on vaja teavitada? Ise kutt leppis ära või ei läinudki tülli naisega ja ahistab kõrvalt vabu naisi, kes saaksid selle aja kulutada enesearenguks.
Pole tähtis, mis on olnud. Tähtis on, mis tuleb ja mis edasi saab. Rääkides enesearengust, kuidas see sind edasi arendab, kui sa muudkui minevikus elad ja mõtled, kuidas suudlesite, jalutasite? Sa oled kinni mõelnud end. Enam te ju ei suudle ega jaluta, milleks siis minevikus elada? Kui nii väga igatsed neid suudlusi, romantikat ja käest kinni jalutamisi, otsi selleks teine, ja vaba mees. See mees on suhtes.
Pole tähtis, mis on olnud. Tähtis on, mis tuleb ja mis edasi saab. Rääkides enesearengust, kuidas see sind edasi arendab, kui sa muudkui minevikus elad ja mõtled, kuidas suudlesite, jalutasite? Sa oled kinni mõelnud end. Enam te ju ei suudle ega jaluta, milleks siis minevikus elada? Kui nii väga igatsed neid suudlusi, romantikat ja käest kinni jalutamisi, otsi selleks teine, ja vaba mees. See mees on suhtes.
Kordan jätkuvalt. Mind ei huvita see mees ega tema paariline. Mind huvitab, kui mind asjasse pühendatakse, kuidas teha nii, et normaalne tere-headaega jätkub. Sest siin on mängus au ja väärikus. Mehele olen teada andnud, et suhtest vabanemine ei tekita minus soovi temaga deitida.
+1
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
12.09.2022 13:54
Ja mingi faktide ette panemine ka ei tule tööalases suhtlemises kõne alla. Et ma ri jäta oma peret, ma jätan oma pere KUI. Ei. See on minevik ja sinna ta ka jääb. Ei huvita mind teiste pered ja elud, aga kui mees tungib intiimruumi muudel teemadel vestlema, kuulub see juba osa minu ellu. Sest ta ju suhtleb minuga.Ma olen inimene. Vot nii oeaks TA tundma.
kuidas teha nii, et normaalne tere-headaega jätkub
Siis käitud ise nii, et mehel ei teki tahtmist ega võimalust flirtima hakata. Oskad jääda jäigalt viisakaks ja professionaalseks (vajaduse korral teed mehele märkuse) või hakkad punastama ja ebalema?
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
12.09.2022 13:55
Nagu ülejäänud kolleegid, kes sellist “au” pole enda osaks saanud. Nendega käitub mees inimlikult, aktsepteerivalt kja sõbralikult.
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
12.09.2022 13:56
See musi oli sinu meelest suha või? Oled ikka toreda romaani paarile musile külge mõelnud oma peas.
Käitud nii nagu iga (mitte üleliia meeldiva) töökaaslasega. Lihtne ju.
Siis käitud ise nii, et mehel ei teki tahtmist ega võimalust flirtima hakata. Oskad jääda jäigalt viisakaks ja professionaalseks (vajaduse korral teed mehele märkuse) või hakkad punastama ja ebalema?
Käitungi nii.
0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
12.09.2022 13:57
Teil tuleb omavahel suhelda, mees arvatavasti ei käi perekoolis. Sina räägid talle, mida sina tahad edasi juhtuvat, mitte ei heieta, mis oli, ja tema öelgu sulle ausalt, mida tema tahab edasi saavat, mitte jälle ei heieta minevikku. See ei anna kummalegi mitte midagi. Seejärel saate omavahel viisakalt kokkuleppele, kuidas seda suhtlust jätkate või teete koos otsuse teineteist rahule jätta ja ei suhtle enam üldse, mis on ka võimalus. Algata see vestlus mehega ja saad kohe teada ja edasi liikuda.
Teil tuleb omavahel suhelda, mees arvatavasti ei käi perekoolis. Sina räägid talle, mida sina tahad edasi juhtuvat, mitte ei heieta, mis oli, ja tema öelgu sulle ausalt, mida tema tahab edasi saavat, mitte jälle ei heieta minevikku. See ei anna kummalegi mitte midagi. Seejärel saate omavahel viisakalt kokkuleppele, kuidas seda suhtlust jätkate või teete koos otsuse teineteist rahule jätta ja ei suhtle enam üldse, mis on ka võimalus. Algata see vestlus mehega ja saad kohe teada ja edasi liikuda.
Ju siis ikka ei käitu küllalt “nii”, et mees ikka edasi üritab. Asi tehake asjaosalisele ülemõtteliselt selgeks.
Mina oleks töökohta vahetanud, isegi, kui maksab võimalused saada samale ametile.
0
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu
12.09.2022 14:02
Aga ma pole ka TA.Temale sobib, siis lasku käia.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
12.09.2022 14:08
Sinu poolt ‘ei’ tähendab siis mida? Sa eelistad siis uuesti ja uuesti läbi elada endas seda, mis teie vahel juhtus, mitte aga otsida sellest väljapääsu? See on ju selge, miks see juhtus. Sina olid vaba ja temal olid suhtes rasked. Juhtub, noh. Hullematki juhtunud. Kas see on asi, mida lõputult põdeda ja keelduda arutamast? Pole ju.
Sinu poolt ‘ei’ tähendab siis mida? Sa eelistad siis uuesti ja uuesti läbi elada endas seda, mis teie vahel juhtus, mitte aga otsida sellest väljapääsu? See on ju selge, miks see juhtus. Sina olid vaba ja temal olid suhtes rasked. Juhtub, noh. Hullematki juhtunud. Kas see on asi, mida lõputult põdeda ja keelduda arutamast? Pole ju.
Sina ju arutad minevikku. Minul pole vaja minevikku arutada. Kui sinul on vaja, siis meilil annad märku. Mina seda ei tee.
Sina ju arutad minevikku. Minul pole vaja minevikku arutada. Kui sinul on vaja, siis meilil annad märku. Mina seda ei tee.
Sina teed teema, kuidas suudlesite, jalutasite. Sina ju arutad siin minevikku. Tõsi, see on lähiminevik, aga ikkagi minevik. Mees püüab sinuga sõnumites rääkida, sina pole nõus ja töö juures ootad talt viisakat tere-head aeg a ja et suhtleks nagu iga teise kolleegiga, aga kuidas sa kavatsed seda saada, kui sa temaga ei taha rääkida?
Sina teed teema, kuidas suudlesite, jalutasite. Sina ju arutad siin minevikku. Tõsi, see on lähiminevik, aga ikkagi minevik. Mees püüab sinuga sõnumites rääkida, sina pole nõus ja töö juures ootad talt viisakat tere-head aeg a ja et suhtleks nagu iga teise kolleegiga, aga kuidas sa kavatsed seda saada, kui sa temaga ei taha rääkida?
Ma pole TA, sina oled. Sina oled see suhtes pool teemas, oled rollid vahetanud. Mina pole kunagi suudeldnud, sina aga oled.
0
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu
12.09.2022 14:18
Mina võin rääkida, aga mina ei alusta vestlust ja seda juba mustmiljon korda korrutanud.
Ma pole TA, sina oled. Sina oled see suhtes pool teemas, oled rollid vahetanud. Mina pole kunagi suudeldnud, sina aga oled.
Sa ju ei küsi midagi, lased mehel ainult endale sõnumeid saata.
Sest naine ei saada sõnumeid oma nime alt.
TA töökaaslane on mees. TA on naine. TA töökaaslasel on kodus naine ja ma ei usu, et see naine mehe telefonist neid sõnumeid TA-le saadab, kuigi see võib teoreetiliselt võimalik vist olla. Igal juhul ei saa seda enne teada, kui TA selle mehega ei räägi nendest sõnumitest ja mis nende saatmine tähendagu.
TA töökaaslane on mees. TA on naine. TA töökaaslasel on kodus naine ja ma ei usu, et see naine mehe telefonist neid sõnumeid TA-le saadab, kuigi see võib teoreetiliselt võimalik vist olla. Igal juhul ei saa seda enne teada, kui TA selle mehega ei räägi nendest sõnumitest ja mis nende saatmine tähendagu.