Kui tihti te oma poisslastega juuksuris käite? Minu oma käib vist iga 2 kuu tagant. Seekord lasin aga ise masinaga ja ei jõua ära kahetseda, nii kole sai. Ei oska ma kõrvade juurest ja kuklalt ilusasti lühikeseks lõigata ja ilma tukata pole ka ilus. Loodan, et juuksed kasvavad kiiresti, siis saab juuksurisse minna.
Teema: Poisiga juuksurisse

RE: Poisiga juuksurisse
Meie 2 aastane käib umbes 1- 1,5 kuu tagant. Eile just käis ja nii ilus sonks on 🙂

Ei ole oma 4-aastasega kordagi käinud. Saan ise masinaga ajades väga hästi hakkama. Masin maksis 2008 suvel soodusega ostes (kasutama hakkasin 2009 mais) veidi üle 400eek, mis on ennast nüüdseks juba oma 3korda kindlasti tagasi teeninud(kui võtta aluseks, et ~50eek on odavaim masinlõikus). Juukseid pean siis ajama kord-paar kuus, sõltuvalt aastaajast ja lapse tervisest.
Soovitan sojalt hankida endale reguleeritava pikkusega juukselõikusmasin ning investeerida sellesse suurem summa, et oleks kindlasti ka korralik asi saadud (40¤ eest saab juba üsna hea masina osta). Mul endal on 0,3…36mm vahemikuga, mida annab reguleerida edasi 1,5mm astmetega.
Esimesed korrad võttis lõikamine kauem aega, sest polnud ise veel harjunud, kuid nüüd saan juba 5-10minutiga lõigatud. Aeg sõltub sellest kui võrd koostööaldis on mu noorhärra.
Olen paari tuttava lastel ajanud ja vastutasuks valinud ¨okolaaditahvli.

Meil käib ka suurem poiss kahe kuu tagant. Paar korda olen lasknud sugulasel masinaga ka lasta, aga meie poisile samuti ei sobi, veidi on ikka tukka ka vaja, kuid nii osavad pole meil siin keegi:) Juuksur teeb enamuse kääridega ja väga ilus jääb, masinaga korrigeerib vaid kaela piiri ja kõrvade juurest.
Masinaga lihtsalt lühikeseks ajades nägi välja nagu Kopli pätt:D

Minu 5a poiss pole kordagi käinud,juuksekasvu teisele antud aga lõikan ise kääridega.Masinaga ei oska ja poiss ei taha ka.

Ca 2 kuu tagant käime.

1,5 aastane ja tukk varsti otsapidi suus. Aga kardab nii juuksurit kui ka kääre. Suht hädas oleme.

See kraanikausialune kapp on meil selline mittetraditsiooniline, uks ei kata kogu esikülge, ikka kohe päris valge on seal.
Ja roheliseks läheb minu teada nii valgusest (päikese kui ka elektri) kui ka tuuletõmbest.
Viimane on selline nö vanaemade tarkus, ei ole kindel, kas ka tõsi.
Aga valguse kohta nt siin http://wwx.tarbija24.ee/140208/esileht/olulised_teemad/tarbija24/kasu/311720.php

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.