See, mida sina ütlesid või ei öelnud ei ole siin ju teema. Ausaltöeldes ma tunnen täpselt samuti, et mul pole mingit vahet, kes seal pukis parajasti on. Otseselt võita ega kaotada mul küll midagi pole. Oli meelelahutuslik õhtu hääletustulemusi vahtides, aga sealt edasi on suhteliselt ükskõik. Reform, EKRE, kesk või Isamaa. Kõik on otsapidi olnud nii valitsuses kui riigikogus ja pean ausalt ütlema, minu elu sellest mitte kuidagi ei muutunud.
On ikka, sest ma olen uhke selle üle, et reform võitis. Mul hea meel, et minu häälega saadi ka Riigikogusse, ei andnud häält asjata. Sina arvad, et sinu elu ei muutu, aga EKRE ju ähvardas, mis kõik nüüd muutuma hakkab.
Tore muidugi, et lubatakse, aga reaalselt see EKRE ka oli ju valitsuses? Mitte midagi ei olnud teisiti kui siis kui Reform, Isamaa, Kesk vms olid valitsuses. Tore loomulikult kui enda lubadusi valijale täidetakse, aga pole ausaltöeldes näinud. Pole ka mingit usku, et EKRE midagi oleks muutma hakanud ja ei hakka ka Reform midagi muutma. Kui Sa ise aitasid Reformi kampaaniale kaasa, siis jah, arusaadav, et oled uhke. Muul juhul ma väga ei mõista seda uhkust. Või see on nagu sinna auku, et olen uhke, et olen eestlane, kuigi ise sittagi selle heaks teinud ei ole, lihtsalt juhtus, et siia sündisin 🤔 Reform ise võib muidugi olla enda saavutuse üle uhke, aga mis uhkust sa seal teiste tehtud töö pealt tunned? No ei tea… Igatahes ei tunne mina, et mul vahet oleks, kes seal valitsuses parajasti on.