Kutsusin oktoobris või novembris kolm korda järjest politseid naabritele. Ma tegelikult ei lea seal, seega ma ei tea neid ega nemad mind. Politsei ei tulnud. Viitasid häirekeskusest, et ma ise ütlesin, et nad on purjus. Seda nad olidki, aga kas see on põhjus mitte tulla? Naine karjus, et appi, tapab ära, mida ka politseile ütlesin. Keegi peksis kedagi trepikojas (ütlesin häirekeskusele) ja kui ma vargsi ukse vahelt piilusin, see keegi oli pärast trepimademel pikali. Lõpetuseks lohistas üks mees naist kapuutsist nägu allpool mööda õue ringi. Kui seda teatasin, siis vastatigi mulle suht tüdinult, et “no te ise ütlesite esimeses kõnes, et nad on purjus”. Peamine vastus aga oli, et on päevane aeg ja öörahu ju ei rikuta.
Hommikupoole küüris keegi neist treppi ja välistreppi pesid nad minu meelest lausa survepesuriga või vähemalt oli seal mingi voolikusüsteem neil. Mina ei tea, verest või hammastest või kusest või kõigest. Ahjaa, selline randmejämedune puidust voolitud nui sai ka õues korraliku pesu.
Ma pean meie politseist väga lugu üldiselt, saan aru ka mehitamisprobleemidest, aga see polnud küll normaalne.