Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pood, kus müüja ei tohi toetuda

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 237 )

Teema: Pood, kus müüja ei tohi toetuda

Postitas:
Kägu

Appi-appi! Minu müüjana töötamise aeg jääb küll mingi 20a. tagusesse aega ja siis küll tohtis istuda. Kui klient sisenes, tõusid püsti. Mis selle tänapäevase müüjate piinamise mõte peaks olema?? Ausalt öeldes mind kliendina isegi ei huvita, mida müüja teeb, peaasi et nad olemas on kui vaja maksma hakata või nõu küsida. Ei oskaks küll solvuda kui müüja istub, toetub või telefonis on kuniks ta sõbralikult ja koheselt reageerib kui ta poole pöörduda.

+46
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Palun nimetage need poed, ma sooviks neid vältida. See on ebainimlik, mida müüjatelt oodatakse. Ma ei pane pahaks kui müüja on telefonis või istub, pidev valveolek on kurnav ja täiesti ebavajalik.

Nt see pood, kus müüjad sisenedes sügavale kummardavad, et kliendiloendurit vältida ja müügil on eestlaste unistustebrändid.

Denim Dream?

+34
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Müüjad lähevad kummargil väravatest sisse, sest jälgitakse conversion rate. Kui see ei vasta ettenähtud numbrile, siis tavaliselt kaotatakse palgas a la 20%. Kummargil ei tehta ise tühja klienti juurde, kes ei osta. Vahel mõni pere käib asju ostmas viiekesi, see on väga paha müüjale, kui ta ainult 1 tehingu teeb viie siseneja peale. Legaalne viis töötajate palka vähendada igakuiselt 🙂

+47
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Müüjad lähevad kummargil väravatest sisse, sest jälgitakse conversion rate. Kui see ei vasta ettenähtud numbrile, siis tavaliselt kaotatakse palgas a la 20%. Kummargil ei tehta ise tühja klienti juurde, kes ei osta. Vahel mõni pere käib asju ostmas viiekesi, see on väga paha müüjale, kui ta ainult 1 tehingu teeb viie siseneja peale. Legaalne viis töötajate palka vähendada igakuiselt 🙂

Appi, mis pood selline on? Ehk siis kui ma astun niisama sisse ilma mingi ostuplaanita, on ka müüjale halb 🙂 Müstika

+53
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Eal ei oleks nõus töötama sellises orjapidamises.
Minu klienditeenindaja töö oli väikeses pereäris. Ise valisin, et millal lähen vetsu, suitsule ja sööma. Aja valisin ka ise, et kaua ära olen ja silti uksel hoian. Muidugi tegin nii, et kauaks ei jääks, aga midagi tegemata ei jäänud küll. Istuda sain ka. Sain ka seina taha istuma minna, kuhu keegi ei saanud passida.

+15
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kindlalt on selline süsteem Denim Dreamis, Parfoisis ja Klickis.

+26
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nõuk sõjaväes seisti ka postil 2 tundi. Ka nt lipu juures, kus eriti liigutada ei tohtinud.

Siinset teemat lugedes mõtlen ikka, et kirutud nõukaajal oli tööinimese elu kergem.

Vaatan ehitajaid. Nõukaajal toodi ühe esimese asjana platsile soojak. Oli, kus riideid vahetada, soendamas käia, teed teha, riideid kuivatada.

Mõned aastad tagasi soojustati meil maja. Kutid vahetavad autodes kuidagi riided, päev läbi vihma käes, märjad, kedagi ei huvita. Lõunaks toovad endale poest pätsi saia ja paki piima. Õhtuti tõmbavad tõenäoliselt kusagil koos üüritud korteris londid umbe – nende hommikuse konditsiooni põhjal arvan. Lätlased olid.

Ei imesta et 50-selt inimestel tervised läbi.

+26
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Topelt appi-appi!! No siis olen ma vaestele müüjatele kõvasti külma teinud – mulle meeldib lihtsalt mööda poode konnata ja vaadata, mis olemas on. Ostud teen enamasti veebipoodidest. Kui see on tõsi, siis lakkan üldse poodides käimast. 😱

+54
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mu tuttav töötab Kanela ehetepoes ning seal tohib istuda ja isegi arvutis õppida!
Mingitel “turundusspetsidel” ikka veidrad nõudmised. Mul on ka ikka täitsa ükskõik, kas müüja istub või sündsuse piires nõjatub kuhugi, peaasi et vajadusel kättesaadav on. Teine hull “nipp” on muidugi see kliendi üliaktiivne teretamine ja “kas-saan-kuidagi-abiks-olla”. Mõnda poodi jätangi seetõttu sisse minemata.

+45
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas päriselt ka on seal Denim Dreami poodides tingimused nii kehvad kui (ka siin) räägitakse? Sel juhul hakkan küll antud kohta boikoteerima edaspidi. Orjapidamist ma ei toeta!

+44
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Topelt appi-appi!! No siis olen ma vaestele müüjatele kõvasti külma teinud – mulle meeldib lihtsalt mööda poode konnata ja vaadata, mis olemas on. Ostud teen enamasti veebipoodidest. Kui see on tõsi, siis lakkan üldse poodides käimast. 😱

Millised need poed on? Teaksin hoiduda, ma käin ka mõnikord lihtsalt poodides jalutamas. Denim Dream vast üks, aga millised veel?

+14
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Väikelinnas keskuses ühes poes loeb klienditeenindaja raamatut, teises koob ja käivad ringi poest poodi klienditeenindajatega lobisemas. Vahest peab ka natuke ootama, aga mind ei häiri. Muidugi on tüütu ja väsitav terve pika päeva passida ja pole mõeldavgi, et vahepeal istuda ei saa. Telefonis on nad ka vahest.

+24
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina sain sellest juba mõnda aega tagasi teada ja sellest ajast väldin seal poodides käimast, sest ma tõesti ei taha nendele vaestele müüjatele halba. ma ei osta ju iga kord kui poodi lähen, vahel kammin niisama kaubakeskust, et kas jääb midagi silma või ei.

+33
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vähemalt ühes Weekendis olid ka kunagi kliendiloendurid. Hetke olukorda ei tea. Müüjad koogutasid väravate vahel ja eelteismelised lollitasid hüpates 10x sisse- välja.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see võimalik on, et ei tohi istuda või toetada? Mulle tundub selline töö täiesti võimatu, sest terve elu on tulnud seistes minestuse tunne esimese 10 minuti jooksul ja ka korduvalt minestanud, kui istumine pole võimalik. Ilmselt ma olen ekstreemne näide aga kas tõesti enamus inimesi suudavad mitu tundi seista isegi toetamata?

+12
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Appi, mis pood selline on? Ehk siis kui ma astun niisama sisse ilma mingi ostuplaanita, on ka müüjale halb 🙂 Müstika

Eal ei oleks nõus töötama sellises orjapidamises.

Minu klienditeenindaja töö oli väikeses pereäris. Ise valisin, et millal lähen vetsu, suitsule ja sööma. Aja valisin ka ise, et kaua ära olen ja silti uksel hoian. Muidugi tegin nii, et kauaks ei jääks, aga midagi tegemata ei jäänud küll. Istuda sain ka. Sain ka seina taha istuma minna, kuhu keegi ei saanud passida.

Kaubanduskeskuses päris nii ei saa, et ise valid, kui kaua ja millal. Seal on ette kirjutatud, kui kaua pood võib kinni olla (nt 15 min), muidu tuleb trahv. Ehk et kui on korraga ainult 1 müüja tööl, siis lähtutaksegi kaubakeskuse nõuetest.

(Riide- ja elektroonikapoodides reeglina muidugi rohkem teenindajaid korraga kohal).

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kindlalt on selline süsteem Denim Dreamis, Parfoisis ja Klickis.

Klickis on neil ju leti taga need kõrged istumispukid?

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See conversion rate counter on välismaal siiski nii tuntud, et osades poodides ei ole lubatud töötajatel sisse välja rohkem kui 1 korra lõunapausi ajal käia. Rohkem käies toob see alla keskmise ostukorvi hinna.

Probleem ei ole poejuhatajates vaid juhtkonnas, kes eeldab kõige kõrgemaid võimalikke tulemusi, arusaamata, et tegemist on inimestega.

Samas poodides, millega minul on kogemust, kus pidi koogakil sisenema või siis ainult 1x sisse – välja kõndima ja toetumine oli keelatud (mis muide oli keelatud ka selle tõttu, et sellisel juhul oleks müüja end ka riietele toetanud), oli palk väga hea ja sai ka igasuguseid hüvesid lisaks palgale (3-4 x aastat poest täis tööriietus tasuta, uute disainide lisandumisel 50% ühekordne allahindlus tootelt).
Niiet pole see, midagi nii raske ja shokeeriv

+1
-24
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga minu teada peaks see olema töötervishoiu vastane tegevus. Pukid peavad olema ja õigus kliendi teenindamiste vahel istuda. Need poed rikuvad ju põhimõtteliselt seadust. Töötervishoid ja töökoha ohutus on kohustuslik. Sellisest jamast tuleks rääkida ja töökaitse inspektsiooni päring saata, et mis toimub. See ei ole normaalne.

+35
-2
Please wait...

Postitas:
kitah

Aga minu teada peaks see olema töötervishoiu vastane tegevus. Pukid peavad olema ja õigus kliendi teenindamiste vahel istuda. Need poed rikuvad ju põhimõtteliselt seadust. Töötervishoid ja töökoha ohutus on kohustuslik. Sellisest jamast tuleks rääkida ja töökaitse inspektsiooni päring saata, et mis toimub. See ei ole normaalne.

No seda minagi mõtlesin. Et see käib vastu igasugust töötervishoidu.

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

(3-4 x aastat poest täis tööriietus tasuta

Tasuta tööriided on tõesti kõva boonus. Ise olen seda elementaarseks pidanud töökohal. Äkki on müüja töökoha tasuta arvuti ka su meelest meeletu boonus?

+36
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Naljakas

Ise pakuvad miinimumi ja siis esitavad oma töölistele selliseid kriteerjumeid. Oleks siis kasvõi palk vastav!

+19
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sama no! 😩

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas päriselt ka on seal Denim Dreami poodides tingimused nii kehvad kui (ka siin) räägitakse? Sel juhul hakkan küll antud kohta boikoteerima edaspidi. Orjapidamist ma ei toeta!

+neil on seal suhteliselt väike palk kaa. See teeb asja eriti nutuliseks.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi sellise kaupluse omanik võiks siin nüüd oma nime all sõna võtta ja kinnitada, et see on nii, või siis vastupidi, et see on laim. Tõsiselt loodan, et viimane – milline tööandja on nii loll, et eirab tervisekaitsenõudeid? Kontrollid peale saata sellistele.

+19
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See conversion rate counter on välismaal siiski nii tuntud, et osades poodides ei ole lubatud töötajatel sisse välja rohkem kui 1 korra lõunapausi ajal käia. Rohkem käies toob see alla keskmise ostukorvi hinna.

Probleem ei ole poejuhatajates vaid juhtkonnas, kes eeldab kõige kõrgemaid võimalikke tulemusi, arusaamata, et tegemist on inimestega.

Samas poodides, millega minul on kogemust, kus pidi koogakil sisenema või siis ainult 1x sisse – välja kõndima ja toetumine oli keelatud (mis muide oli keelatud ka selle tõttu, et sellisel juhul oleks müüja end ka riietele toetanud), oli palk väga hea ja sai ka igasuguseid hüvesid lisaks palgale (3-4 x aastat poest täis tööriietus tasuta, uute disainide lisandumisel 50% ühekordne allahindlus tootelt).

Niiet pole see, midagi nii raske ja shokeeriv

Ma ei tea, meil siin Euroopas on ammu istumiseks toolid, pingid välja mõeldud.

Täiesti uskumatu, et sellist idiootsust peetaksegi normaalsuseks, sest kuskil väljamaal tehtavat nii. Tasuta tööriietus on neil ju mingid suvalised lirakad odavad strechpüksid-pusad, mille sisseostuhind on omanikule nii väike, et seda suureks boonuseks pidada naljanumber.

+24
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

.

+20
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ka kaubanduses ja klienditeenindajana palju käinud proovipäevadel (Minu kogemused jäävad 2 aasta tagusesse aega).
H&M ei saa istuda, polegi kuskil istuda, Weekendis ka ei saanud kuskil istuda, Denimis ammugi mitte.
Mitte et mu eesmärk klienditeenindajana oleks istuda, aga kuna vahetused on pikad ja vahel palju hetki kui polegi nt kliente siis no mis ma seisan seal 12h järjest(v.a lõuna)…. peaasi et kliendid ilusti teenindatud, saal korras, kaup väljas ja omad asjad tehtud…
See klientide lugemise asi oli ka, meie pidime tagaruumi kaudu käima kui lõunale vms tahtsime minna. Aga kuna keskus oli suur, siis see oma töötaja ruumist minnes,läbi lao ja tagumise koridori keskuse mõnda söögikohta jõuda võttis pisikestest pausidest juba omajagu aega oleksin eelistanud kasvõi kummardades eesuksest minna.
Tanklas ka ei saanud istuda, aibult taga ruumis pausidel.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Puhkepausid seaduse järgi:
Seega olenevalt töö iseloomust näeb seadus ette ka teatud erisused tööpäevasiseste puhkeaegade osas. Nimetatud pauside pikkuseks on 10 – 15 minutit. Õigus puhkepausidele on näiteks müüjatel, kassapidajatel, liinitöötajatel, baaridaamidel, ettekandjatel jne. Nende pauside võrra tööpäev ei pikene.

https://www.rup.ee/kusimused-vastused/tooinspektsioon/mitu-pausi-v-ib-tootaja-teha-12-tunnise-toopaeva-jooksul

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Conversion rate on mulle ka uudis. Muidu olen tundnud väikest sisemist survet osta siis, kui olen müüja abi kasutanud, lasknud näidata, tagant tuua ja nõu anda, siis on kuidagi süümekad, kui lõpuks ei ostagi (samas, kui ikka kaup lõpuks ei sobi, siis pole midagi teha). Nüüd tuleb välja, et parem on üldse mitte siseneda.

+23
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 237 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pood, kus müüja ei tohi toetuda