Aga nendes poodides, millest siin jutt käib, vist tööjõupuudust pole või kuidas? Ma olen kuulnud, et maximasse ei leita töötajaid, aga kuidas hilfigeri jt lood on?
Arvan ka, et tööjõupuudust neil pole. Liikumist seal ilmselt on, kuulutused on pea igakord üleval kui CV-keskusesse vaatan, aga töötajate suhtes on nad valivad. Aastaid tagasi, peale gümnaasiumi lõppu, kandideerisin ise ka sinna tööle. Mäletan, et oli grupivestlus ja piirkonnajuht oli vist läbiviijaks. Ta nagu oleks rääkinud, et kandidaate oli päris palju ja peale meie vestlust on veel mitu samasugust grupivestlust.
Mina sinna tööle ei saanud, aga hiljem kuulsin “kõlakat”, et nad ka valivad suuresti välimuse järgi. Mina nende kriteeriumitele välimuselt ilmselt ei vasta. Minuga samal vestlusel oli veel üks priskema kehaehitusega, aga väga asjalik ja hea klienditeeninduse kogemusega neiu ja teine, kes oli hästi nooruke, kogemuseta, aga sellise nn tibiliku välimusega tüdruk. Viimane sai meie vestluselt ainsana tööle.
Selle keti poed on paljude noorte klienditeeninduses töötavate tüdrukute unistus, seega arvan, et valikut neil on. Mul endal on päris mitmeid DD pärit tooteid, aga eelistan nende e-poodi, sest mulle selline pealetükkiv müügistrateegia ei istu ja ma tunnen ennast nende poodides alati nii pahasti, kuna ma ei lähe tavaliselt kindla ostusooviga, vaid vaatangi erinevate poodide pakkumisi, aga seal hakatakse alati asju ette tassima. Eriti tüütuks muutus asi siis kui ma paar aastat tagasi mantlit otsisin, kindel soov oli saada must või tumesinine mantel, aga sealne teenindaja tõi mulle punaseid ja kollaseid, hoolimata sellest, et ma korduvalt ütlesin, et ma ei soovi ühtegi erksat või heledat tooni. Samas e-poe teenindusega on mul hea kogemus, sain probleemile väga kiirelt rahuldava lahenduse ja suhtlus oli ka meeldiv.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 02.02 18:04; 06.02 17:50;