Mul õnnestus üle pika aja Changeis ebameeldivat pealetükkivust kogeda. Esimese abipakkumise peale ütlesin, suuruse, mida otsin, aga kuna teenindaja hakkas koos minuga neid otsima, siis numbri puudumisel kehitasime mõlemad õlgu ja ütlesin, et otsin ise edasi (tahtsin spetsiifilist toodet kindlas suuruses ja toonis, valik piirdus kahe riiuliga). Noh, läks korra eemale. Umbes kahe minuti pärast tuli küsima, et kas ma ikka 2=3 pakkumist nägin (peaks pime olema, et mitte märgata) ja et äkki ikka saab aidata mind, tänasin ja ütlesin, et nägin ning et vaatan ise. Kaks ei jäänud kolmandata ja midagi ta tuli veel pakkuma kui parasjagu oma suurust otsisin. Lõpuks jõudsin oma paari tootega proovikabiini, proovimise ajal küsis ta veel kaks korda, et kas saab kuidagi aidata ja kui lõpetasin, siis viis minu eest asjad kassasse, kus seisime mingi aja koos järjekorras, tema ootas teiste müüjate järgi, mina klientide. Ta andis kahjuks enne alla ja müük läks kellegile teisele 😀
Ei teagi, kas nägin nagu varas välja või miks ta mind enda ahistamisobjektiks valis, aga tagasi igatahes selline ”tähelepanelikkus” ei kutsu. Seni on mulle see pood meeldinud, sest saadakse aru, kui klient soovib ise ringi vaadata, aga samas ollakse olemas, kui abi küsid, kuid see oli üle võlli kogemus.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 31.01 15:17; 01.02 13:24; 02.03 15:18;