Olen kaks korda ostnud Lidlist Poola “värsket” vikerforelli.(kevadel ja sügisel) Peale ahjus küpsetamist oli forellil hallitanud maitse.Kas mina olen ainuke kes Poola forelli süüa ei saa?
Teema: Poola hallitanud vikerforell Lidlis
Olen kaks korda ostnud Lidlist Poola “värsket” vikerforelli.(kevadel ja sügisel) Peale ahjus küpsetamist oli forellil hallitanud maitse.Kas mina olen ainuke kes Poola forelli süüa ei saa?
Jah, ainuke.
Äkki sul ahi hallitab, kui see maitse sul pärast ahjus küpsetamist tekib? Maitseaine mingi vildakas?
Kui kala on riknenud, siis see peaks ikka enne ahjupanemist juba välja paistma/tunda olema.
Muidugi selge see, et eri tootjate kaup võib olla erineva maitsega, ära siis osta seda rohkem, mis sulle ei meeldi.
Ostsin ka ja pigem on sellel mudamaitse.
Olen saanud sellise maitsega kala puhkeküladest, kus pakutakse forellipüüki.
Täiesti normaalne kala. Milles on probleem? Ilmselt pigem teemaalgatajas.
Magevees kasvanud forellil on kuumadel suvedel tihti mudamaitse, ka Eesti kasvandustel on sama mure.
Äkki sul ahi hallitab, kui see maitse sul pärast ahjus küpsetamist tekib? Maitseaine mingi vildakas?
Kui kala on riknenud, siis see peaks ikka enne ahjupanemist juba välja paistma/tunda olema.
Muidugi selge see, et eri tootjate kaup võib olla erineva maitsega, ära siis osta seda rohkem, mis sulle ei meeldi.
Ahi hallitab? Kui ma ostan kala Rimist või Maximast siis forellil hallituse maitset küll ei ole.Ja ahi on koguaeg sama olnud.Millises ahjus seda Poola forelli tuleks siis küpsetada?
Ahi hallitab? Kui ma ostan kala Rimist või Maximast siis forellil hallituse maitset küll ei ole.Ja ahi on koguaeg sama olnud.Millises ahjus seda Poola forelli tuleks siis küpsetada?
Osta sealt Rimist ja Maximast siis edasi, kui sealne kala meeldib rohkem. Kas keegi käsib Lidlist osta?
Ahi hallitab? Kui ma ostan kala Rimist või Maximast siis forellil hallituse maitset küll ei ole.Ja ahi on koguaeg sama olnud.Millises ahjus seda Poola forelli tuleks siis küpsetada?
Ära siis osta, milles küsimus. Milleks halada.
kui kala läheb juba hallitama on ta nii roiskund, et peaks põhja alt või kaane pealt lööma.
Ilmselt mudamaitse, seda tunnevad maitsetundlikumad inimesed. Mina sp forelli ei söögi, pea alati tunnen. Aga see olevat söödast, mitte seisvast veest tingitud. Osta lõhet.
Siis peaks see maitse ja ka lõhn olema juba toorelt tunda. Küpsetamine just peaks seda peitma.
See pole hallitus, hallitusega kala oleks täiesti roiskunud ja seda sa ilmselgelt sinna ahju üldse ei panekski.