taas sain lugeda siit, et kui praete kodus kala ja teete hapukapsaid, siis avatud köök pole hea variant.
taas ma mõtlesin, et ma ei mäletagi millal ma räimi praadisin ja hapukapsaid tegin jõulude aegu.
kas tõesti te teete neid sööke tihti?
Teema: praetud räim ja hapukapsed
Mitte väga tihti, aga teen küll, jah. Mis siis? Praeräim ja järgmisel päeval marineeritud räim on ju väga head. Hapukapsaid keedan harvem, aga paar-kolm korda aastas ikka. Tundub, et moekas on mitte klassikalisi toite teha ja busy-busy olla.
Mina see olin, kes nendest toitudest allpoololevas korteriteemas kirjutas.
Meie peres tehakse küll suht sageli räime, justnimelt marineeritud räime. Niisama praeräim mulle ei meeldi, aga marineeritult läheb hästi.
Iga nädal ei tee, aga 2 korda kuus ikka.
Hapukapsast keedan ka, aga mitte eriti sageli. Tavaliselt saan neid ema käest juba valmis tehtuna.
No neid asju, mis tossu ajavad, on ju veel. Leebe toiduvamistamine on ainult salati tegemine:) Kui seegi.
marineeritud praeräim on minu lemmik ka!
Ja teine lemmik on hapukapsasupp, kord kuus teen kindlasti.
Mis see avatud köök siia puutub?
Terves koridoris on hapukapsalõhn jõulute ajal. Võimalik, et mõni naaber on nii vaene, et pole jõudnud kubu osta, uus maja ja kõik võimalused olemas.
mis need räimed ja hapukapsad siia puutuvad? Avatud köök on lihtsalt peenem nimetus kööktoale. Isegi siis kui ma ei praeks räimi ja ei teeks hapukapsaid (mõnikord teen mõlemat) ikkagi ma tahaksin, et mul oleks köök eraldi ja köögil peab olema ka uks, mida saab kinni panna. Olgu siis toidulõhnade pärast või selle pärast, et pereliikmed söögitegemist ei segaks. Köögis võib ju ka niisama istuda ja juttu ajada kui on pidu või tuleb keegi külla, aga toad olgu ikka eraldi ja köök eraldi. Vaat sulle räimi..
Kui on korralik kubu ja vent, siis tee paljunii palju kapseid ja räime tahad.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.