Esileht Kodunurk Prantsuse sibulasupp – millist juustu kasutate?

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: Prantsuse sibulasupp – millist juustu kasutate?

Postitas:
Kägu

Tahaks tugevamaitselist juustu, paraku ca 40 eurose kilohinnaga juustu osta ei raatsi. Mis oleks odavam alternatiiv, mida teie kasutate?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see 200g Emmentali nüüd nii kallis on, et sellest teema teha?

3€ maksab kõige kallimas poes (Selver) 350g.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No söö siis juustuta.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Forte osa sorte on tugeva maitsega, Džiugas(18) samuti. Hind kuni 20.-/kg, aga mida tugevam maitse, seda vähem ju kulub. Mulle piisab 10-15 grammist saiale, kui tavalist odavat läheb poole rohkem ja maitse ikka suht niru.

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Heldekene. See pisike tükike juustu on ju ka 40€ kilohinnaga ostetav. Ega sa sinna kaks kilo seda pane. Kui ikka kuidagi ei jagu, siis pane kõige tavalisem viilujuust ja enne saiale soola-pipart peale.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Džiugas(18) samuti.

Seda juustu küll ei soovita, sest sellel ei ole mingit maitset. Gruyère sobib. Ja ega ei peagi tervet kilo ju ostma. Natukene, et maitset tuleks.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Džiugas(18) samuti.

Seda juustu küll ei soovita, sest sellel ei ole mingit maitset.

Džiugas 12 on selline tavaline ja suht maitsetu, aga 18-l on maitset juba küllaga. 24 tundub toidus kasutamiseks juba liigagi vänge.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kasutan ka Gruyère’i, üks mu lemmik kõvadest juustudest (Juustukuningatest ostan, aga noh, ma tõesti hinda ei vaata).

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei armasta vängeid juustusid, aga Gruyere’ i läheb sinna saia peale ju kübekene! Võib ka pooleks panna muu riivjuustuga. Kui ei viitsi osta/pole kodus, käib ka emmentaliga soe sai.

+1
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Esileht Kodunurk Prantsuse sibulasupp – millist juustu kasutate?