Mul oli risk 1:41le, võtsin aspiriini ja kandsin lausa üle 🙂
Vererõhk oli natuke kõrgem, ühekorra läks ka päris üle, aga näidud olid korras ja kõik hästi.
Mis su risk on? Nt 1:20le ongi see, et ühel inimesel 20st tekib see.
Minul sai riski hindamisel oluliseks mõõdetud vererõhk (mul alati arstide juures lööb vererõhu kõrgeks ehk nö valge kitli sündroom) – ise teadsin, et muul ajal vererõhk selline pole. Ning mingi arteri verevool.
Raseduse alguses lihtsalt ise liikusin hästi palju jala, et nö keha verevarustust parandada – see peaks siis ka platsentale oluline olema.
Laps oli sündides ka täiesti keskmine pikkuselt ja kaalult, ei olnud ka mingit kasvupeetust vmt.
Olen teemaalgataja.
Minul oli risk 1:56 hetkel. Mul vererõhuga juskui pole muret olnud ja siiani pole keegi öelnud et kõrge oleks. Mul on ämmaka visiit alles ees, eks siis kuuleb seal täpsemalt aga tundub mulle ka, et see verevool on vist põhiline mille tõttu hetkel see risk üldse tekkis..
Kui aus olla olen esimesed 3 kuud lebanud sisuliselt, kuna oli IVF rasedus siis algul oli palju tegemist süstidega ja olin kodus rahulikult, kui rasedus tekkis oli paar kuud meeletu iiveldus ja jälle LAMASIN 🙂
Mõtlesin nüüd ise ka, et äkki peaks iga päev jalutuskäigu kindlasti ette võtma, ehk see aitaks kaasa verevarustuse toimimisele paremini…
Kas järgmises UH’s hinnatakse seda riski uuesti? Kas Sul oli siis seis paremaks/halvemaks läinud?
Aitäh kogemuse jagamise eest, tekitab natuke parema tunde jälle lugedes, et kellelgi hästi.