RE: Pruutkleit kapis, selga ei saanudki panna?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]mina tegin selle vea, et tegin pulmad ära sellise mehega. enamik inimesi selles seisus – kleit ja pulmad tellitud, teevad ikkagi ära, sest teisiti oleks justkui skandaalne. aga mees muutub järjest hullemaks. need vead, millest siin räägid, ei kao kuskile. kergesti solvumine, karjumine, ootamine, et sina lepitust otsid justkui oleksid sina süüdi – see mõjub hingele jube pärssivalt. mingi aeg peale abiellumist vaatasin ennast piltidelt ja mulle oli kühm selga tekkinud. enne oli ilus rüht. ka inimese kehahoiak muutub alandlikuks kui ta peab tihti \”roomama\” kodurahu nimel.
tee omad järeldused.[/tsitaat]
Nojah, eks seda oligi arvata. Juba ta nagu tunneb, et ma olen tem alam.
Tahtsin ka seda, et ta ei räägiks pulmadest liiga vara. Kahjuks jälle mingi kokkusaamine ja kõigile sai lauldud pulmadest. Mõtlen siin sama, et mida teha selle kutsete virnaga mis sai ise valmis tehtud (tegelikult ilusad ju said) ja kuidas mingidki rahad tagasi saada. Teatud osad summadest olen ka mina välja käinud.
Mõtlen selle peale et kuidas pulmi ära jätta, aga siis tahaskin kaduda kuskile ära.
Ja pulmakleit juba naljalt selga mõnele teisele ei lähe. Pisike teine.
Mees on ise ka vahel lahvatanud, et jätame siis pulmad ära. Aga tema pigem tegelikult ei taganeks. Lihtsalt jutt, et haiget mulle teha. Samas aga ongi see, et see tegelikult ei teegi mulle haiget, vaid sooviksingi tasahilju, et ta ütleks pulmad ära.
Masendav, kuidas elu võib ikka minna 🙁
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 23.01 08:33; 23.01 08:53; 23.01 10:46;