Mul on kahju sellistest inimestest, nagu teemaalgataja. Mis on sinu elu mõte? Mis sulle rõõmu valmistab?
Mulle pühad meeldivad, ka puhkused ja nädalavahetused meeldivad. Meeldib kutsuda külla inimesi, planeerida pidu, koostada menüü. Kingitused ostan tavaliselt novembris, osa ka dets esimeses pooles. Ei osta palju kingitusi. Meeldib ka korraldada vaba aja veetmist koos perega, või mehega kahekesi, või koos sõpradega suurema kambaga. On hea meel õnnestunud jõuluõhtu üle, kui olid maitsvad toidud, aeti huvitavat juttu, käis tore jõuluvana. Oli tore rabamatk perega ühel päeval. Tore romantiline restoraniõhtu mehega kahekesi. Meeleolukas vana-aasta ärasaatmine eile kümneliikmelise sõpruskonnaga, koos lastega. Täna on natuke väsinud tunne, aga samas võingi rahulikult diivanil lebotada ja vaadata eilseid meelelahutussaateid järele.
Mul on ka paar tuttavat, kes suvel puhkuse lõpupoole räägivad, et nii tore, puhkus saab läbi, saab jälle tööle minna. Mul on täitsa kahju neist. Inimestel pole elu. Või nad ei oska elada. Tuimad tööloomad, kes tunnevad ennast kõige õnnelikumalt, täites kellegi teise poolt ette määratud ülesandeid. Või siis on nad tööl küll ettevõtlikud, aga millegipärast isiklikku elu endale luua pole osanud.